4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Bi ben mi yedim bunu:KK57:

Oysa ki o okur musunuz diye açtığın konuyu da hatırladığım için üşenmeden okudum ve üzüldüm hamile halimle :KK12:

Neyse en azından bu durum da olan birinin olmaması sevindirici

Defalarca dayak ye, sonra acaba seviyor muyum diye düşün. O baban seni nasıl geri gonderebiliyor? Bir de çocuk yapmak istiyorum ama yetiştirme tarzı kötü olacak diyosun? Ay ben kafaları yemeyim de napayim? Bir de öğretmensin öyle mı?

Sadece pes pes pes pes pes...keyfin ne istiyorsa nasıl istiyorsa onu yap.sana diyecek hiçbir şeyim yok.yalnizca yüce rabbimden akıl fikir diliyorum senin için.
+1

Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
İstediğiniz gibi hayat olmaz derken? Bu yaşadığınız hayattan kötüsü olamaz herhalde !
Babanızdan niye onay bekliyorsunuz ? Boşanacam diyip gidin öğretmen evine yerleşin geçici olarak.
Babanızda da iş yok. Geceleri uyuyamayan adam kızını 1 gün tutmaz o evde.
Size şiddet uygulayan çocuğunuza neler yapar. Lütfen hangi korunma yöntemi varsa hepsini uygulayın.
En kısa sürede darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkartın.
Benim ayrıca merak ettiğim bu kadar darp sonucu öğrencilerin karşısına nasıl çıktığınız.

Lütfen yeni nesil sizin gibi çaresiz öğretmenlerin eline teslim edilmesin !!!

Herkes yazmış yine ikna olmamışsınız, ailenizde de suç var sizi oradan kurtarmaları gerekirdi. Benim de doktor kuzenim şiddet gördü, ailesi boynundaki dayak izlerinden farketti ertesi gün kızlarını alıp gittiler ve boşanma davası açıldı.

İnsanların söylediği ikna etmiyorsa madem
Tavsiyem İstanbullu gelin dizisini izleyin orada da şiddete uğrayan kız var Dilara, terapist ile ilgili sahnesi çok iyi.

Şuan ki hayat da istediğin gibi değil ki. Bundan daha kötüsü olabilir mi, evet olabilir. Ama edindiğin tecrübeler ile yola devam eder, daha güçlü, daha akıllı adımlar atarsan bundan iyisi de pek alâ olabilir.. Peki bu adamla daha iyisi olur mu ? O kadar zor ki! Çocuk olunca düzelir diye düşünüyorsan hayatının 2. büyük hatasını yaparsın. Herşey çok zor geliyor olabilir, gelecekte ne ile karşılaşağını bilememek korkutuyor çok normal. Ama kalıp tüm ihtimalleri yok saymak yerine, bu insandan kurtulup kendine fırsat yaratabilirsin. Daha 23 yaşındasın, çocuğun yok. Sen kendini sever, değer verir, önemli olduğunu hissedersen herkes sana saygı duyar. Evlenmişsin, boşanmışsın kimseyi ilgilendirmez. Bak evlenirken de sırf "ilişki yaşadım millet ne der" diye evlenmiş hayatının en büyük hatasını yapmışsın. Ee nerde şimdi o millet ? Sırf seni ayıplamasınlar diye evlenip gözüne girdiğim o millet nerde şimdi ? Sen dayak yerken nerdeydi... Bu hayata sadece 1 kere geleceksin. Kaderini sen şekillendireceksin. Kapat kulaklarını, millet afkursun dursun. Senin ne yaşadığını kimse bilmiyor. İçinden ne geliyorsa onu seç. Kendine şans yarat, dimdik dur ayakta. Bu insan seni her geçen gün yavaş yavaş öldürecek. Kurtul şu iblisten.

Şaka mısınız siz? Bu yaşadığınız istediğiniz bi hayat mı? Hangi kısmından pişman olurum diye düşünüyorsunuz? Bir daha sizi kimse onun gibi yerlerde sürükleyemez diye mi korkunuz?

Sırf sinir bozmak için yazmışsınız bu konuyu.
Yoksa kimse böyle bir sorunun çözümünü başkalarına soracak kadar ahmak değildir!

Yazdınız okuduk.
Bile bile lades demişsiniz. Niye boşanmıyorsunuz?

Saka mi bu diyecem ama herhalde kimse sakadan on saat Hikaye yazmaz. Okuduklarima inanamiyorum, sana inanamiyorum....Stockholm sendromu felan mi var sende? Ailende ayri tuhaf, büyük konusmak istemem ama benim ailem beni öyle bir durumda hemen kurtarmasa ve o adama dersini vermese galiba uzun zaman onlarla görüsemezdim. Yada allah korusun kizim siddet icern bir iliskisi olsa ve benim bundan haberim olsa, nasil kabul edip rahat uyuyabilirdim,aklim almiyor.
Hemen acilen bir tedavi yap, cesaretlen ve cabuk bu insanlik disi evlilikten kurtul.
Aaa simdi bosuna mi yazdim...onun konusu baska yerdeydi demi? Öfff :KK14:

Siz kendinizi cesaretsizliğinize ve korkularınıza hapsetmişsiniz adeta. Okuyorsunuz, durumunuz var, imkanlar müsait peki neden boşanmıyorsunuz? Çünkü kendinize güvenmiyorsunuz, hala ikna edilmeyi bekliyorsunuz. Bu yazdıklarınızı başkası size anlatsa siz ne akıl verirdiniz Allah aşkına?

Lütfen öncelikle psikolojik destek alın, bu buhranlı ruh halinden çıkın biraz silkelenin ve kendinize gelin. Şöyle dışardan bir gözle hayatınıza bakın, korkuları bir kenara atın. Bir değerlendirme yapın ve harekete geçin. İhtiyacınız olan tek şey kendinize güvenmek ve kendi kıymetinizi bilmek.

Yahu bundan daha kötü ne olabilir ki? Hem kocasiz kal anacim, yalnizda mutlu olursun. Zaten bu kafani önce düzeltmen lazim yoksa diger iliskilerinde saglikli olmaz büyük ihtimal.
Kurtul ondan, zaten oda sana bayilmiyor ve dünden razi.
Ay bayilcam simdi

bizim burada bir laf vardır: "dayak arsızı"
kişi şiddeti artık kanıksamıştır, umursamaz. aynen devam eder.

dayak yemekten bin kat daha iyi, boşanmak.

kendine gel!!!

hemen yarın git baba evine ve boşanma davanı aç. Mayıs'ı beklemek zorunda değilsin.

kader demişsin ya, katlanırsan kaderin dayak olur. boşanırsan kaderin kurtuluş olur.

çok imrenilecek bir hayat şu an yaşadığın.
hergün dayak, itiş, kakış, sürüklenme. makyaj yerine morluklar. psikolojik çöküntü.

boşanırsan en çok hangisinin hasretini çekersin?
kırık banyo, pis ve hayvan koca, fahişe muamelesi gördüğün bir evlilik.

seçenekler bunlar.

Vallahi okudum hepsini

Sen de ailen de eşin de onun ailesi de hep beraberce kafayı yemişsiniz

Sizin birlikte durmanız için hiçbir sebep yokken hala herkes neden illa olsun diye uğraşıyor?

Bi ayrılsanız rahatlayacaksınız.
İnşallah bı psikolojiyle bu hareketlerle öğrencilerinize idol olmuyorsunuzdur

Gece gece azmettim okudum cokta yorum yazmam ama tutamadim inan kendimi.ogretmen oldugunu yazmissin bu kafayla nasil ogretmenlik yapiyorsun anlamadimki.kimseye ihtiyacin yok seni o adama baglayacak hicbirsey yok cocuk yok.sen mazositmisin niye kendine aci cektiriyosun.nedense hic inanasim yok yazdiklarina.gerceksede sende bir sikinti var Allah akil fikir versin...

Su anki hayatinizdan daha kötü olabilir mi? Yerlerde sürükledi diyorsunuz sonra dişini fırçalamıyor diye kiziyorsunuz beni yerlerde sürükleyen adam isterse 1 ay dus almasin bana ne? Takildiginiz noktalar cok tuhaf ve hikayede tutarsizliklar var.

Sen bu adamin elinde kalmayi mi bekliyorsun?
Bundan daha kotu ne gelebilir basina? Neden korkuyorsun ayril kardes.

Sizin ailenize de ihtiyacınız yok ki.. öğretmenseniz belli bi geliriniz var madem babanız arkanızda değil tutun bi ev çıkın o evden illa bi cinnet halinde sizde kalıci bir hasar bırakmasını mı bekliyosunuz?

????? su an istedigin hayati mi yasiyorsun yani. bundan daha beter ne ola bilir Allah askina. yasi 23 belki cahillikten böyle yapiyorsun. düzelir diye ümit ediyorsun. herseyi yakip yikmissiniz. kendini sevmiyorsan babana saygindan dön evine adamin kalbine incek senin yüzünden!

ne kadinlar var ne meslegi var, ne ailesi arkasinda birde cocukla kendine saygisindan cekip gidiyor. senin hersey elinin altinda ama hala cekiyorsun kocasiz kalirim diye mi? biri bir daha bakmaz diyemi? senin su an zaten en az 5 sene kendini toparlaman lazim. lütfen kendine gel. bir saniye kayip etmeden cek git. ben bosanin demeyi sevmem ama adam seni insan yerine koymuyor ya, ailesi seni insan yerine koymuyor. seni öldürmesini mi bekliorsun. yasin 23 istesen hayatina bi on evlilik diye sigdirirsin! LÜTFEN

Back
X