- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Defalarca dayak ye, sonra acaba seviyor muyum diye düşün. O baban seni nasıl geri gonderebiliyor? Bir de çocuk yapmak istiyorum ama yetiştirme tarzı kötü olacak diyosun? Ay ben kafaları yemeyim de napayim? Bir de öğretmensin öyle mı?
Sadece pes pes pes pes pes...keyfin ne istiyorsa nasıl istiyorsa onu yap.sana diyecek hiçbir şeyim yok.yalnizca yüce rabbimden akıl fikir diliyorum senin için.
İstediğiniz gibi hayat olmaz derken? Bu yaşadığınız hayattan kötüsü olamaz herhalde !Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
Şuan ki hayat da istediğin gibi değil ki. Bundan daha kötüsü olabilir mi, evet olabilir. Ama edindiğin tecrübeler ile yola devam eder, daha güçlü, daha akıllı adımlar atarsan bundan iyisi de pek alâ olabilir.. Peki bu adamla daha iyisi olur mu ? O kadar zor ki! Çocuk olunca düzelir diye düşünüyorsan hayatının 2. büyük hatasını yaparsın. Herşey çok zor geliyor olabilir, gelecekte ne ile karşılaşağını bilememek korkutuyor çok normal. Ama kalıp tüm ihtimalleri yok saymak yerine, bu insandan kurtulup kendine fırsat yaratabilirsin. Daha 23 yaşındasın, çocuğun yok. Sen kendini sever, değer verir, önemli olduğunu hissedersen herkes sana saygı duyar. Evlenmişsin, boşanmışsın kimseyi ilgilendirmez. Bak evlenirken de sırf "ilişki yaşadım millet ne der" diye evlenmiş hayatının en büyük hatasını yapmışsın. Ee nerde şimdi o millet ? Sırf seni ayıplamasınlar diye evlenip gözüne girdiğim o millet nerde şimdi ? Sen dayak yerken nerdeydi... Bu hayata sadece 1 kere geleceksin. Kaderini sen şekillendireceksin. Kapat kulaklarını, millet afkursun dursun. Senin ne yaşadığını kimse bilmiyor. İçinden ne geliyorsa onu seç. Kendine şans yarat, dimdik dur ayakta. Bu insan seni her geçen gün yavaş yavaş öldürecek. Kurtul şu iblisten.Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
Yazdınız okuduk.
Bile bile lades demişsiniz. Niye boşanmıyorsunuz?
çok imrenilecek bir hayat şu an yaşadığın.Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
Su anki hayatinizdan daha kötü olabilir mi? Yerlerde sürükledi diyorsunuz sonra dişini fırçalamıyor diye kiziyorsunuz beni yerlerde sürükleyen adam isterse 1 ay dus almasin bana ne? Takildiginiz noktalar cok tuhaf ve hikayede tutarsizliklar var.Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
2 sezon götürür en kötüMübarek dizi senaryosu