- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
Evet , kızın annesi işlemiş hem de . Şaka gibi değil mi?
Ama gerçek .
şaka mısınKızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
demekki duymayanda varmis bende bunu ogrenmis oldum30 yasındayım ben de duymadım hiç cevremde de duymadım.
Azeri misiniz? Azerbaycan' da görmüştüm böyle bir adet.Canım çoğu kişi sacma falan demiş ama şunu söyleyim geçen sene evlendim bizim adetlerde ne yazıkki hala boýle adetler var ilk gece onu yataga saŕiyosun bence birilerine göstermek değilde yatak batiyo malasef oyuzden geniş bi bez yada nevresimin yatak kılifini iki katli yapip yatagin altina sarabilirsin oda olmadi yatak koruyucular var nevresim takımın altina yerlestiriliyo boylelikle yatak batmamis oluyo benim komik tarafi o iş olduktan sonrabayan sağdiclar çağrılir onlar o çarşafı görür gittiler ne yazıkki diyorum insallah bu tarz adetler bian once son bulur
sana sonrasında bezi soracak halleri yok ya terbiyesizlik resmen ya. Eşine anlat ben böyle birşey istemiyorum çok rahatsız edici birşey bu diyebilirsin. Sorarlarsa da ilkini banyoda küvette yaptık beze ihtiyaç kalmadı dersin ağızları kapanır.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Kızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
Canım çoğu kişi sacma falan demiş ama şunu söyleyim geçen sene evlendim bizim adetlerde ne yazıkki hala boýle adetler var ilk gece onu yataga saŕiyosun bence birilerine göstermek değilde yatak batiyo malasef oyuzden geniş bi bez yada nevresimin yatak kılifini iki katli yapip yatagin altina sarabilirsin oda olmadi yatak koruyucular var nevresim takımın altina yerlestiriliyo boylelikle yatak batmamis oluyo benim komik tarafi o iş olduktan sonrabayan sağdiclar çağrılir onlar o çarşafı görür gittiler ne yazıkki diyorum insallah bu tarz adetler bian once son bulur
Kızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler ;-)alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
Canım çoğu kişi sacma falan demiş ama şunu söyleyim geçen sene evlendim bizim adetlerde ne yazıkki hala boýle adetler var ilk gece onu yataga saŕiyosun bence birilerine göstermek değilde yatak batiyo malasef oyuzden geniş bi bez yada nevresimin yatak kılifini iki katli yapip yatagin altina sarabilirsin oda olmadi yatak koruyucular var nevresim takımın altina yerlestiriliyo boylelikle yatak batmamis oluyo benim komik tarafi o iş olduktan sonrabayan sağdiclar çağrılir onlar o çarşafı görür gittiler ne yazıkki diyorum insallah bu tarz adetler bian once son bulur
Azeri misiniz? Azerbaycan' da görmüştüm böyle bir adet.
Gerizekalılar !! Resmen kontrol edeceğiz demeye getirmişler!ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
Çok moralimi bozdu bu durum. öyle kalıverdim karşılarında.
komik tarafı değil korkunç tarafı
ya görmese ler nolacak ti
Kızlık zarı esnek olsaydı da kanamasaydı?Nasıl görmeseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?