Tüp Bebek Merkezleri 4 gün tek embriyo donduruldu

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba bu gün öğrendim ki 3 embriyomdan biri 4 gün dondurulmş 14 hücreye bölünmüş %40 şans verildi ama iyi kaliteli olduğunu söyledi embriyolog bu şekilde tek transfer olup tutan varmı çok morelim bozuk isterseniz tekrar tedaviye başlayıp şansınızı yükseltebilirsiniz dedi gerçekten şu an ikinci tedaviye başlamak çok zor hem maddi hem manevi anlamda lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir napiyım 🥺

6 tane 3.cu gün embriyom vardı içlerinde 8 hücreli olan bile vardı o embriyolarla 3 kez transfer oldum ilki tuttu ikincisi tutmadı sonuncusu 8 ve 12 hucreliydi sanırım sona 2 embriyo kaldı onlardan da biri tuttu şuan kucağımda. Hiçte % lik ihtimal vermemislerdi. Yine siz daha iyi bilirsiniz ama zaten tekrar tedaviye başlamak için biraz ara verip vücudu dinlendirmeniz gerekli o arayı bu embriyoyu kullanarak verebilirsiniz. Yani transferinizi olun tutar tutmaz Allahin işi tutmazsa zaten öyle de böyle de tekrar yumurta toplatma yapacaksiniz

6 tane 3.cu gün embriyom vardı içlerinde 8 hücreli olan bile vardı o embriyolarla 3 kez transfer oldum ilki tuttu ikincisi tutmadı sonuncusu 8 ve 12 hucreliydi sanırım sona 2 embriyo kaldı onlardan da biri tuttu şuan kucağımda. Hiçte % lik ihtimal vermemislerdi. Yine siz daha iyi bilirsiniz ama zaten tekrar tedaviye başlamak için biraz ara verip vücudu dinlendirmeniz gerekli o arayı bu embriyoyu kullanarak verebilirsiniz. Yani transferinizi olun tutar tutmaz Allahin işi tutmazsa zaten öyle de böyle de tekrar yumurta toplatma yapacaksiniz
Sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla büyütün bebişinizi🧿🤲🏻😞 iyi kalite tek embriyo dedi bende transfer istedm ikinci adetinizde arayn randevu oluşturalm tedaviye başliyalm dedi 4 gün embriyosu 16 hücreli dedi sanırm

Back
X