- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
yok cnm bnde tam tersi oluyo aynen cnm uzun zaman nişanlılıkta baya sorunlar oluyo. dahada önümde 2 yıla yakın var bir işe girsem beynm işimle yoğunlaşıp zamanı atlatırım yoksa evdeyken kafayı ya diyetle yada zamanla yicemCogu kisi kendini yemege verir.sukur sende tam tersi.seni anlayabiliyorum.cunku bu isler cok zor.hayatindaki en onemli kararlardan biri.senin icin hayirlisi neyse o olsun insallah.
Yok canim unutmadim vallahi burdayim.hatta yatagima yattim telden yaziyorum.bugun disarda isim vardi.kizimi koydum arabasina 1 saat gidis 1saat donus 2 saat yurumus oldum.cok iyi oldu.yarin aksam misafirim var.aksamda pasta borek onlarla ugrastim.insallah bu hafta veririm kilo.yedigime felan dikkat ediyorum ama veremicem gibi geliyor.korkuyorum ya.butun motivasyonumu kaybederimAllah korusun
evet cnm baya zorluyorum. bugünlerde. bide nişanlımla baya zor zamanlar yaşıyorum.kararsızlıklardayım temelli kendimi diyete verdim düşünmemek için
ediyorum cnm ama düzelttik bile sorunları saman alevi gibidir ikimizinde gerginliğivalla ben stresli oldummu daha çok yerim seninki iyiymiş...İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun dua et Rabbim hayırlı tarafına çevirsin...
tatlım bir gün önceye kadar bende öyleydim şişkinlik göbek.ama olunca yavaş yavaş gidiyo :)kılo verirsin canım hem yemene dikkat eiosun hemde emziriyosun aslında sen daha sanslısın kılo vermede..inşallah pazartesi günü göreceğiz sonuçlarını...bende regl olucm bu ara canım acayip tatlı istio,bide şişlik var göbek çıktı yıne..sanırım bu hafta bende bişey eksilmick((ssaglık olsunn...
görüşürüz canım 6 gibi gidicem ama annemi aradım ne var akşama yemek dedm bilekahvaltı...5 zeytin,domates,salatalık,yumurta,2dilim kızarmış ekmek........
spor yok((((((((elifcik kolay gelsin cnm pazar gecesi görüşürz:))
tşkler ruhan...valla biz herşeyi yiyoruz:)))topikcanlarımla beraber tek yaptığımız kalori sayımı...bide fırsat buldukça spor..ben 3 haftada 5 kilo verdim...bundan sonra bu kadar hızlı gidermi bilmiyorum ama farketmez benim için çünkü hızlı gidip geri geleceğine yavaş gitsin gelmesin diye düşünüyorum...ama sen 12 kg vermişssin gayet güzel bi kılo bence belkı artık vücudun direnç gösteriyordun senin yapacağın 2 secenek var,ya 3 gün faln biraz yediklerini arttıracaksın sonra şimdiki yeme düzenine döneceksin,yada ayran detoksu tarzı bişey yapıcaksınkı vucut bi şok olsun:))
selam kızlar aranıza bende katılabilir miyim..zayıflamam lazım hem de hemen
selam kızlar aranıza bende katılabilir miyim..zayıflamam lazım hem de hemen
walla bende öyle düşündüm. bugün daha çok çeşit yedimmm çok güzeldii özlemişim. vücudum direniyor bakalım ne kadar daha uğraştırıcak beni. 3 haftada 5 kg yu bana anlattttt nasıl oldu ve ne yaptın. benim düğünüme az kaldı çok telaşa kapıldım şimdi nasıl gidecek bu kglar diye. ayda 3-4 kilo normal sağlıklı ama yetişemiyorum o zaman istediğim kiloya kendimi.
oridemet.............08.08.2013.................1.57............61.........................55..................................61mrb kızlar:))12 ağustosda diyete girdim ve bugün dayanamayıp tartıldım 2 kilo gitmiş bile....çokkk mutluyumm :))hemde çok sıkı bi diyet yapmadığım halde tek yaptığım kalori sayımı...bugünden itibaren günlüğümde sizlerinde önerileriyle zayıflayacağım...bu site sayesinde gaza geldim...ve bu sabah 2 kilonun gittiğini görünce belki bende birilerini gaza getiriririm umuduyla günlük yazmaya karar verdim...herkese sağlıklı ve istedikleri kiloda mutlu günler diliyorum:)))
..........................diyete baş.tarihi...........boy............ başlangıç kilo.......... ilk hedef......................... şuanki kilo
bebekkkkkk .......12.08.2013 ..................1.75.............104.600 ................. 90 ..................................99.500
eddaxy ..............17.08.2013.................1.72............. 74 ......................... 60 ................................ 71.100
laledvri................20.08.2013................1.62..............79..........................65..................................78
elifcik_45............27.08.2013.................1.63............69.500...................59................................69.200
ekmekaldagel......??????????..................1.58...........75..........................60................................73.900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?