4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

Cogu kisi kendini yemege verir.sukur sende tam tersi.seni anlayabiliyorum.cunku bu isler cok zor.hayatindaki en onemli kararlardan biri.senin icin hayirlisi neyse o olsun insallah.
yok cnm bnde tam tersi oluyo aynen cnm uzun zaman nişanlılıkta baya sorunlar oluyo. dahada önümde 2 yıla yakın var bir işe girsem beynm işimle yoğunlaşıp zamanı atlatırım yoksa evdeyken kafayı ya diyetle yada zamanla yicem

kılo verirsin canım hem yemene dikkat eiosun hemde emziriyosun aslında sen daha sanslısın kılo vermede..inşallah pazartesi günü göreceğiz sonuçlarını...bende regl olucm bu ara canım acayip tatlı istio,bide şişlik var göbek çıktı yıne..sanırım bu hafta bende bişey eksilmick((ssaglık olsunn...

evet cnm baya zorluyorum. bugünlerde. bide nişanlımla baya zor zamanlar yaşıyorum.kararsızlıklardayım temelli kendimi diyete verdim düşünmemek için

valla ben stresli oldummu daha çok yerim seninki iyiymiş...İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun dua et Rabbim hayırlı tarafına çevirsin...

tatlım bir gün önceye kadar bende öyleydim şişkinlik göbek.ama olunca yavaş yavaş gidiyo :)

günaydın kızlarrr
sabah 8 de kalktım kardeşime kahvaltı hazırladım bende 10 tane fındık yedim ve yürüyüşe çıktım 70 dk kadar yürüdüm
kahvaltı yaptım gelincede

1,5 kibrit kutusu beyaz peynir
5 yeşil zeytin
yarım domates
bir salatalık
3 açık çay

bu arada kızlar hafta sonu yokum gene bağ işleri için köye gidicem.akşamada tempolu üzüm kaldırma işlemleri var bende yardım ediyorum o yüzden 70 dk yürüdüm.akşam üzeri yaklaşık 3-4 saat iş var o yüzden.

kahvaltı...5 zeytin,domates,salatalık,yumurta,2dilim kızarmış ekmek........

spor yok((((((((elifcik kolay gelsin cnm pazar gecesi görüşürz:))

öğlen canım pek bişi istemedi
150 gr kadar üzüm yedim
10 tanede fındık

akşamada yarım porsiyon kuru fasulye
yarım porsiyon bulgur pilavı
çoban salata

pazartesi kilo sayımları le görüşmek üzere kızlar boş bırakmayın sayfamızı
:122:

walla bende öyle düşündüm. bugün daha çok çeşit yedimmm çok güzeldii özlemişim. vücudum direniyor bakalım ne kadar daha uğraştırıcak beni. 3 haftada 5 kg yu bana anlattttt nasıl oldu ve ne yaptın. benim düğünüme az kaldı çok telaşa kapıldım şimdi nasıl gidecek bu kglar diye. ayda 3-4 kilo normal sağlıklı ama yetişemiyorum o zaman istediğim kiloya kendimi.

Selam kizlar.bugunde misafirleri atlattim.is guc cocuk derken yeni oturdum.bu sabah special k bir kase.ama aksam esim sagolsun hamburger menu almis.patatesini gemedim.kola hambuger 3 tanede nugget yedim.saat 5 gibi.baska birsey yemedim.pasta boreklere dokunmadim bile.insallah cok kalori olmamistir.pazartesiye kadar daha hafif yemekler yemeliyim.keske yemeseydim.almis gelmis ama ne yapayim

günaydın kızlar.........ılık su içildi şimdide kahvemi içyorum...ama regl oldum bu p.tesi umudum yok((

aramıza yeni katılan arkadaslar sizide ilk sayfaya ekliyım bilgilerinizi yazın...

selam kızlar aranıza bende katılabilir miyim..zayıflamam lazım hem de hemen

hoşgeldinozaman hepberaber zayıflıyoruz inşallah.birbirimize destek oluruz.

bebekkkkk bu hafta nedense hiç umudum yok.:26:bir tartılsam 1 kilo verdiğimi görsem bile rahatlıcam ya.pazartesiyi dört gözle bekliyorum.sabah bende ılık su içtim.1 haşlanmış yumurta yedim o kadar.dün fazla kaçırdım.bugün az yemem lazım.

selam kızlar.... unuttum sanmayın sakın..
ev taşıyorum günlerdir onla uğraşıyorum. ondan öncede 2 misafir atlattım. nete falan uğrayamadım valla yorgunluktan. e bide okullar açıldı. benim spor sizlere ömür, yapamıyorum kaç gündür.. rejim desen o biçim, misafir olunca malum. ama bu aralar çok iş yapıyorum kalori yakıyorumdur inşallah:))) umutsuzda olsam bakacam bakalım pazartesi kaç kiloyum, umarım almamışımdır.
aklımdasınız hep....

mine hanım size fibromiyalji konusuyla ilgili bir seyler sormam gerekiyor mesaj atamıyorum nasıl ulaşabilirim? Doktorunuzla ilgili yazdıgınız seyleri okudum doktorunuzun adını ve adresini verirseniz cok memnun olurum, simdiden tesekkurler :)

oridemet.............08.08.2013.................1.57............61.........................55..................................61

İyi geceler arkadaslar.bu aksam 1 tane pogaca, yarim tabak kuru fasulye 4-5 kasik pilav yedim.yarin disarda isim var biraz yurumeyi dusunuyorum insallah.bebekkkkk sen neler yaptin yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…