- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
günaydın yoldaşlarımbu sabah canım bişey istemiyor.3-4 tane ceviz içi yedim. evde spor yapanınız var mı.benim yürümeye vaktim yok.kızım küçük.hergün bırakabilecegim kimsede yok.
hastaneydim sabahtan o yüzden mecbur hastanede kahvaltı yaptm.babaannem için kan filan verdik.
Bir simit bir üçgen peynir 1 açık çay
eve gelince ara öğünü mü yaptım biraz önce biraz üzüm.
Yürüyüşümüde öğlen gibi yapıcam sonuçları almak için.hastane biraz uzak yürüyerek gidip gelicem
inş canım ya.bide daha regl olmadım arada böyle aksaklık oluyo.onun şişkinliğide var üzerimde tatlı isteği cabası tabi :) bu arada genel kontrol için götürdüm canım şekeri var ondangeçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur babannenın...iyi yürüyüs yapıon bu hafta pazartesi ençok sen sevineceksin bence
ben bugün çok düzensiz yedim ya sabah canm hiç bişey istemedi 3 gibi bi kase kısır 2 dilim meyveli kek yedim akşamda bişey yemedim acıkmadığım için[/QU
senin düzenli beslenmen lazım canım daha büyüme cagındasın bir günden birsey olmaz ama sürekli olursa iyi olmaz..
saat 9 da ikinci spor için çıktık kuzenle bi güzel yürüdük parktaki spor aletlerine bindik epeyce snra oturduk bi yere açık çay içtik eve dönüyoduk ben girdim eve sna zil çaldı ve kuzenm eve gitmemiş bize geldi.(yan apartmanda oturuyo.) vee dondurma almış akşamki sporada harcadığım 550 kalori dondurma ile 310 kalori yedim. Yemicem desemde darılırım nolcak bi dondurma diyerek kanıma girdi. Tamam günde normalde bi kere spor yapıyodum hadi bugün canım sıkıldı iki kere yapayım dedim ama sağolsun. En azından 240 kalori kaldım napayım onada şükür
aldığım kalori :1100
harcadığım kalori :787
yedim o dondurmayı ama vicdanm sızladı ya.nasıl yatırdıysam beynime artk :)sen dondurmayı haketmıssın zaten bişey olmaz canım:)))
günaydın kızlar.sabah 15 dk kadar evde spor yaptım.şimdi 5 i biryerde çayımı içiyorum.akşam bende dondurma yedim.:18:ama yatmadan spor yaptım.eşim sağolsun yede ye diyip durdu.birde 6lı almış sanki bana inat buzlukta duruyor. ama asla yemicem bu beni iyice hırslandırdı birde arkadaşlar special k aldım.sabahları kahvaltımı onunla yaparım diyorum.
kızlar kolay gelsin... keyifli zayıflamalar. 4 günde 2 kg başlığını görünce atladım hemen. bende doğru beslenmeye geçtim 3 ay olucak yarın toplam 12 kg verdim. diyet yapmak beni strese sokuyor çünkü şunu yeme bunu yeme çok yasak var. nasıl hızlandırırım kg vermeyi 4 günde 2 kg gibitavsiyelerinizi bekliyorum
akşam menüm
1porsiyon unlu arpa şehriye çorbası 135
6 yemek kaşığı kabak kalye 159
1 yemek kaşığı yoğurt 16
1 dilim ekmek 69
kızlar niye artık katılmıyosunuz bıraktınız mı yoksa diyetiii
evet cnm baya zorluyorum. bugünlerde. bide nişanlımla baya zor zamanlar yaşıyorum.kararsızlıklardayım temelli kendimi diyete verdim düşünmemek içinelifcik kızlar bizi unuttu galiba...ama sen süper gidiosuntbrkler 120 dkka yürümüşsün massallah...
elifcik kızlar bizi unuttu galiba...ama sen süper gidiosuntbrkler 120 dkka yürümüşsün massallah...
evet cnm baya zorluyorum. bugünlerde. bide nişanlımla baya zor zamanlar yaşıyorum.kararsızlıklardayım temelli kendimi diyete verdim düşünmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?