4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

günaydın yoldaşlarım bu sabah canım bişey istemiyor.3-4 tane ceviz içi yedim.evde spor yapanınız var mı.benim yürümeye vaktim yok.kızım küçük.hergün bırakabilecegim kimsede yok.

benimde oğlan küçük 5 aylık bırakacak kimsede yok ancak bebek arabasına koyup akşamları felan çıkıyoruz eşimle,artık akşamları serin olmaya başladı bu hafta cıkmadık hiç...evde bişeyler yapmaya çalışıom oda hergün yapamıom bu ara...

hastaneydim sabahtan o yüzden mecbur hastanede kahvaltı yaptm.babaannem için kan filan verdik.
bir simit bir üçgen peynir 1 açık çay
eve gelince ara öğünü mü yaptım biraz önce biraz üzüm.
yürüyüşümüde öğlen gibi yapıcam sonuçları almak için.hastane biraz uzak yürüyerek gidip gelicem

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur babannenın...iyi yürüyüs yapıon bu hafta pazartesi ençok sen sevineceksin bence

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur babannenın...iyi yürüyüs yapıon bu hafta pazartesi ençok sen sevineceksin bence
inş canım ya.bide daha regl olmadım arada böyle aksaklık oluyo.onun şişkinliğide var üzerimde tatlı isteği cabası tabi :) bu arada genel kontrol için götürdüm canım şekeri var ondan

Son düzenleme:
öğlen biraz kısır yedim biraz üzüm bir tane misket tarçınlı kurabiye

akşam şimdi mis gibi tarhana çorbası yaptım bir porsiyon ondan yicem 157 kalori
bir dilim ekmek eşliğinde. bugün kurabiye kaçamağı küçük bişide olsa yaptım o yüzden sadece çorba içicem.

bu arada k fleks in ince krakerlerinden aldım süper bişi onlar tok tutuyo ve 62 kalori sadece.

2 bardakta açık şekersiz çay içtim ikindi zamanı. ( çay şekerini tamamen kesmiş bulunmaktayım)

günlükte 3 litre su tüketiyorum

ben bugün çok düzensiz yedim ya sabah canm hiç bişey istemedi 3 gibi bi kase kısır 2 dilim meyveli kek yedim akşamda bişey yemedim acıkmadığım için

saat 9 da ikinci spor için çıktık kuzenle bi güzel yürüdük parktaki spor aletlerine bindik epeyce snra oturduk bi yere açık çay içtik eve dönüyoduk ben girdim eve sna zil çaldı ve kuzenm eve gitmemiş bize geldi.(yan apartmanda oturuyo.) vee dondurma almış akşamki sporada harcadığım 550 kalori dondurma ile 310 kalori yedim. yemicem desemde darılırım nolcak bi dondurma diyerek kanıma girdi. tamam günde normalde bi kere spor yapıyodum hadi bugün canım sıkıldı iki kere yapayım dedim ama sağolsun. en azından 240 kalori kaldım napayım onada şükür
aldığım kalori :1
100
harcadığım kalori :787

sen dondurmayı haketmıssın zaten bişey olmaz canım:)))

günaydın kızlar.sabah 15 dk kadar evde spor yaptım.şimdi 5 i biryerde çayımı içiyorum.akşam bende dondurma yedim.:18:ama yatmadan spor yaptım.eşim sağolsun yede ye diyip durdu.birde 6lı almış sanki bana inat buzlukta duruyor.ama asla yemicembu beni iyice hırslandırdıbirde arkadaşlar special k aldım.sabahları kahvaltımı onunla yaparım diyorum.

günaydınspora başlamıssın çok sevindim...sana hersey serbest çünkü emziriyorsun:)))azıcıkda olsa herseyden yıyeceksın sen...bende bazen k-fleks le yapıom kahvaltımı...ama kalori olarak düşünürsen çokda az sayılmaz onlarda...

sonunda regl oldum çok mutluyum her ne kadar ağrım olsada stresi kötüydü çünkü.
sabah kalkınca hiç bişi stemedi canım 10 tane üzüm yedim ağrım olduğu için yattım öğlene kadar
öğlende kahvaltı gibi yaptım
Bir kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 domates
yarım salatalık
3 açık çay
saat 3 e doğru yürüyüşe çıktım baya tempolu şekilde tam 120 dk yürüdüm şimdi girdim eve 10 tane fındık yedim 2 litre suyumuda tamamlamış bulunmaktayım.

akşam menüm

1porsiyon unlu arpa şehriye çorbası 135

6 yemek kaşığı kabak kalye 159

1 yemek kaşığı yoğurt 16

1 dilim ekmek 69

kızlar niye artık katılmıyosunuz bıraktınız mı yoksa diyetiii

kızlar kolay gelsin... keyifli zayıflamalar. 4 günde 2 kg başlığını görünce atladım hemen. bende doğru beslenmeye geçtim 3 ay olucak yarın toplam 12 kg verdim. diyet yapmak beni strese sokuyor çünkü şunu yeme bunu yeme çok yasak var. nasıl hızlandırırım kg vermeyi 4 günde 2 kg gibi tavsiyelerinizi bekliyorum

tşkler ruhan...valla biz herşeyi yiyoruz:)))topikcanlarımla beraber tek yaptığımız kalori sayımı...bide fırsat buldukça spor..ben 3 haftada 5 kilo verdim...bundan sonra bu kadar hızlı gidermi bilmiyorum ama farketmez benim için çünkü hızlı gidip geri geleceğine yavaş gitsin gelmesin diye düşünüyorum...ama sen 12 kg vermişssin gayet güzel bi kılo bence belkı artık vücudun direnç gösteriyordun senin yapacağın 2 secenek var,ya 3 gün faln biraz yediklerini arttıracaksın sonra şimdiki yeme düzenine döneceksin,yada ayran detoksu tarzı bişey yapıcaksınkı vucut bi şok olsun:))

elifcik kızlar bizi unuttu galiba...ama sen süper gidiosuntbrkler 120 dkka yürümüşsün massallah...

elifcik kızlar bizi unuttu galiba...ama sen süper gidiosuntbrkler 120 dkka yürümüşsün massallah...

Yok canim unutmadim vallahi burdayim.hatta yatagima yattim telden yaziyorum.bugun disarda isim vardi.kizimi koydum arabasina 1 saat gidis 1saat donus 2 saat yurumus oldum.cok iyi oldu.yarin aksam misafirim var.aksamda pasta borek onlarla ugrastim.insallah bu hafta veririm kilo.yedigime felan dikkat ediyorum ama veremicem gibi geliyor.korkuyorum ya.butun motivasyonumu kaybederimAllah korusun

evet cnm baya zorluyorum. bugünlerde. bide nişanlımla baya zor zamanlar yaşıyorum.kararsızlıklardayım temelli kendimi diyete verdim düşünmemek için

Cogu kisi kendini yemege verir.sukur sende tam tersi.seni anlayabiliyorum.cunku bu isler cok zor.hayatindaki en onemli kararlardan biri.senin icin hayirlisi neyse o olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…