4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

kolay gelsin cnm ev taşımak zor iştir bilirim.4 yıllık evliliğimde 3 kere şehir değiştirdim:))))Allah yardımcın olsun...aklımızdasın hergün anıyoruz seni kızlarla işlerini yoluna koy biz burdayız cnm...spora gerek yok demekkı bu ara yeterince kalori harcıyondur zaten...

İyi geceler arkadaslar.bu aksam 1 tane pogaca, yarim tabak kuru fasulye 4-5 kasik pilav yedim.yarin disarda isim var biraz yurumeyi dusunuyorum insallah.bebekkkkk sen neler yaptin yahu..

dün pikniğe gittik ortada sıçan(yakan top):)))oynadık her yerim ağrıodu bide piknikten arkadaslarla geldik eve onlar gidince ben yatağa düştüm direk oyüzden dün giremedim...2 tavuk şiş biraz lavaş yedim salatayla 1 bardakda fanta içtim...ama piknikten dönmeden onların eridiğine eminim:))yarın kendimden umudum yok ama sizlerden umutluyum mutlaka kilo vermişsinizdir...

günaydınlar herkese..
tavuk şiş fazla kalorili değil zannımca.zaten yediklerini de yakmışın.bende kendimden çok ümitli değilim.:18:resmen korkuyorum ya, ya vermemişsem diye stres yapıyorum.bence yarın en çok kilo veren sen olucaksın bebekkkkkk hee birde elifcik...

eddaxy kolay gelsin arkadaşım.biran önce yerleşirsin inşallah
oridemet sende durumlar nasıl

merhaba beni birisiyle karıştırmış olabilirsin canım ben mine değilimm

kızlar selam herkese iki gün aradan sonra sizlerleyim.hafta sonu pek bişi kaçırmadım fazlalık olarak.bakıyorum kimsecikler yok

başlangıç kilom :69.500
geçen haftaki : 69.200
bu hafta: 68
hedef : 59

toplam 1.200 vermişim kızlarr

hemen kahvaltımı söyliyim
yarım simit
yarım yemek kaçığı pekmez
2 açık çay

şimdide yeşil çayımı içtim

merhaba arkadaşlar.elifcik maşallah iyi kilo vermişsin. ende geçen hafta 74'tum.bu hafta aç karnına 72.5, 73 gibi çıktım.tartım dijital olmadığı için kesın birşey diyemiyorum.bunnada şükür yani en az 1 kilo vermişim.
toplamda 5 kilo vermiş oldum 3 hafta içinde.

bebekkkkkk, eddaxy nerlerdesiniz.:44:kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.yoksa kilo veremediniz miya şaka bir yanada arada yazın sizlerde.ben kızımdan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum

laledvri ve elifcik tebrik ederim ikinizide bugün dışardaydım bütün gün ancak fırsatım oldu ben bekledıgım gıbı aynıyım 99.500...ama siz süpersiniz çok sevindim sizin adınıza...

laledvri ve elifcik tebrik ederim ikinizide bugün dışardaydım bütün gün ancak fırsatım oldu ben bekledıgım gıbı aynıyım 99.500...ama siz süpersiniz çok sevindim sizin adınıza...
teşekkür ederim cnm inan sevndm bnde çok ya çok şaşırdım 500-600 bekliyordum ama 1200 gitmiş
laledevride çok güzel vermiş

kızlar bugün spora çıkamamıştım misafirgeldi kek yaptım ve bende bir dilim yedim sporada çımayınca nasıl pişmanlık anlatamam.amcamın eşi üst katta oturuyo hemen onu çağırdım bizim eve baya uzak bi park var oraya gittik tam 110 dk tempolu yürüdük 30 dk da parktaki spora aletlerine bindim bittim şimdi yeşil çayımı içicem :) beynimde bitirdim ben bu kilo işini el ele vererek daha güzel oluyo siteye daha sık girelim kızlar.

İyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.

Bebekkkkkk sen nasil veremedinki kilo? Fazla mi kacirdin yemegi.
Elifcik yuruyus yapman cok guzel.gidecek kilolar insallah.

İyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.

inşallah cnm gidicek baya taktım ben bu işe :) seninde kek az fazla mı kaçmış ne :) akşam olunca zor oluyo hamur işi bnde gündüz yedim kek.ama spor yaparsan bi zararı yok minik dilimin

inşallah cnm gidicek baya taktım ben bu işe :) seninde kek az fazla mı kaçmış ne :) akşam olunca zor oluyo hamur işi bnde gündüz yedim kek.ama spor yaparsan bi zararı yok minik dilimin

günaydınlar herkesehaklısın kek biraz fazla kaçtı.çok zorladılar 2 dilim kekle kurtuldum.benim de canım istiyormuş zaten neyse. daha kahvaltı yapmadım ben sadece su içtim.kızıma kahvaltı hazırlarken 1 tane tumurta haşlıcam kendime onu yicem

iyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.

laledvri regl oldum bu ara tatlı atıştırıom çok olmamak sartıyla...bu hafta kılo veremedım sanırım durma dönemıne girdim 5kılo gitti ya bunada şükrediom...okuldakı arkadaslar bıle fark etti:)) bu haftapazartesi inşallah güzel haber verıcm sizlere.

Kahvaltı 1 patates haslaması ve 1 yumurta,3 zeytin 1 dilim ekmek

iyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.

laledvri regl oldum bu ara tatlı atıştırıom çok olmamak sartıyla...bu hafta kılo veremedım sanırım durma dönemıne girdim 5kılo gitti ya bunada şükrediom...okuldakı arkadaslar bıle fark etti:)) bu haftapazartesi inşallah güzel haber verıcm sizlere.

Kahvaltı 1 patates haslaması ve 1 yumurta,3 zeytin 1 dilim ekmek

bende artık tekrar burdayım bayramdan sonra bir baktım 90 kg olmuşum biraz dikkat ederek 4 kg verdim ama devamı da lazım burda bana yakın kilolar var benide yanınıza alırmısınız aralık ayına kadar ciddi kilo vermem lazım kaynanama ve eşime inat ve oğlum için

h.gdin aramıza...inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız..bilgilerini yaz ilk sayfaya eklıyım senıde...

kısa zamanda iyi verdin boşver .pazartesi inşallah güzel haberler veririz birbirimize.gitsin kilolaaaaaarrrrrrr

hoşgeldin.senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.doğru adrestesin:13:.merak etme birbirimize destek olucaz vericez kiloları Allahın izniyle

hoşgeldin canım aramızaa

kızlar bugün süperdi pizza yedim bnde bugün ince hamur şeklinde ama. 2 saat sporumu yaptım gene verdiğim kalori yediğimi geçmedi yani

Selam kizlar ben bugun yedim biseler ama pismanim tatli yedim yarin cok dikkat etmeliyim.sporda yapmam lazim.bu hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…