- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
selam kızlar.... unuttum sanmayın sakın..
ev taşıyorum günlerdir onla uğraşıyorum. ondan öncede 2 misafir atlattım. nete falan uğrayamadım valla yorgunluktan. e bide okullar açıldı. benim spor sizlere ömür, yapamıyorum kaç gündür.. rejim desen o biçim, misafir olunca malum. ama bu aralar çok iş yapıyorum kalori yakıyorumdur inşallah:))) umutsuzda olsam bakacam bakalım pazartesi kaç kiloyum, umarım almamışımdır.
aklımdasınız hep....
İyi geceler arkadaslar.bu aksam 1 tane pogaca, yarim tabak kuru fasulye 4-5 kasik pilav yedim.yarin disarda isim var biraz yurumeyi dusunuyorum insallah.bebekkkkk sen neler yaptin yahu..
dün pikniğe gittik ortada sıçan(yakan top):)))oynadık her yerim ağrıodu bide piknikten arkadaslarla geldik eve onlar gidince ben yatağa düştüm direk oyüzden dün giremedim...2 tavuk şiş biraz lavaş yedim salatayla 1 bardakda fanta içtim...ama piknikten dönmeden onların eridiğine eminim:))yarın kendimden umudum yok ama sizlerden umutluyum mutlaka kilo vermişsinizdir...
mine hanım size fibromiyalji konusuyla ilgili bir seyler sormam gerekiyor mesaj atamıyorum nasıl ulaşabilirim? Doktorunuzla ilgili yazdıgınız seyleri okudum doktorunuzun adını ve adresini verirseniz cok memnun olurum, simdiden tesekkurler :)
teşekkür ederim cnm inan sevndm bnde çok ya çok şaşırdım 500-600 bekliyordum ama 1200 gitmişlaledvri ve elifcik tebrik ederim ikinizide bugün dışardaydım bütün gün ancak fırsatım oldu ben bekledıgım gıbı aynıyım 99.500...ama siz süpersiniz çok sevindim sizin adınıza...
teşekkür ederim cnm inan sevndm bnde çok ya çok şaşırdım 500-600 bekliyordum ama 1200 gitmiş
laledevride çok güzel vermiş
inşallah cnm gidicek baya taktım ben bu işe :) seninde kek az fazla mı kaçmış ne :) akşam olunca zor oluyo hamur işi bnde gündüz yedim kek.ama spor yaparsan bi zararı yok minik diliminİyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.
Bebekkkkkk sen nasil veremedinki kilo? Fazla mi kacirdin yemegi.
Elifcik yuruyus yapman cok guzel.gidecek kilolar insallah.
inşallah cnm gidicek baya taktım ben bu işe :) seninde kek az fazla mı kaçmış ne :) akşam olunca zor oluyo hamur işi bnde gündüz yedim kek.ama spor yaparsan bi zararı yok minik dilimin
iyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.
iyi geceler kizlar..bu aksam kurdan kebabi 5 tane 3 kasik pilav yedim.aksam komsuya caya gittik 2 dilim kek ve cay ictim.
bende artık tekrar burdayım bayramdan sonra bir baktım 90 kg olmuşum biraz dikkat ederek 4 kg verdim ama devamı da lazım burda bana yakın kilolar var benide yanınıza alırmısınız aralık ayına kadar ciddi kilo vermem lazım kaynanama ve eşime inat ve oğlum için
laledvri regl oldum bu ara tatlı atıştırıom çok olmamak sartıyla...bu hafta kılo veremedım sanırım durma dönemıne girdim 5kılo gitti ya bunada şükrediom...okuldakı arkadaslar bıle fark etti:)) bu haftapazartesi inşallah güzel haber verıcm sizlere.
Kahvaltı 1 patates haslaması ve 1 yumurta,3 zeytin 1 dilim ekmek
bende artık tekrar burdayım bayramdan sonra bir baktım 90 kg olmuşum biraz dikkat ederek 4 kg verdim ama devamı da lazım burda bana yakın kilolar var benide yanınıza alırmısınız aralık ayına kadar ciddi kilo vermem lazım kaynanama ve eşime inat ve oğlum için
hoşgeldin canım aramızaabende artık tekrar burdayım bayramdan sonra bir baktım 90 kg olmuşum biraz dikkat ederek 4 kg verdim ama devamı da lazım burda bana yakın kilolar var benide yanınıza alırmısınız aralık ayına kadar ciddi kilo vermem lazım kaynanama ve eşime inat ve oğlum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?