4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

doktordan geldim ve sonuçlarım iyi çıktı diyabetten korkuyordum riskim vardı ama değilmişim kan düzeylerim normal çıktı karaciğer yağlanması vardı bende onunda değerleri düşmüş baya çok sevindim :) ve 75ten 73.900 e düşmüşümm

herşeyin normal çıkmasına çok sevindim cnm...kiloda vermişsin tebrik edeirm.ilk sayfaya seni de eklıyım bılgılerını yazda...

bebekkkk tatlım o kadar hırs yaptım ki görsen kardeşim bir sürü çikolata almış.3 saat yürüyüşten snra inan elim varmadı yemicem inat durumuna girdi.ilk bugün yordum kendimi yarın sisteme oturtucam gündüz az tatlı çekti bir tane incir yedim o kadar bakalım haftaya nolcak bayağı bi sardım kilo işine bu arada ekmekaldagel in verdiği siteye üye ol sende süper bişi ya bayıldım ve mesela 1 porsiyon şeklinde değil kaçık olarakda yazsan çıkarıyo kalorisini süper bi site eminim seversin sende.bu arada diğer kızlar nerde kilo bilrimlerini yapmamışlar

hırs yaptıysan olay bitmiş cnm....insan alışıyo zaten 1 hafta zorlanıo sadece...kalorisepetinden dahamı iyi diyosun:))

bu sabah itibariyle 71.1:))))) o 100 grmı dert etmiyorum tabi.. bende çok hırslıyım valla yeniden 71i gördüm ya, oh be diyorum. birde bugün okuldaki 2 arkadaşı gördüm ben tatilde süper zayıflamışlar, tabi ben veremedim ya ona yanarım yanarım ona yanarım.
diş doktoruna gittim bugün, feciyim kızlar sağ yanıma kamyon çarpmış gibi((( daha da devamı gelecek diş yapımlarının, hamilelikte mahfoldu benim dişler, şimdi yaptırıyorum yavaş yavaş... 3ü bitecek daha 4 diş daha var yapılacak. yorgun vede uykusuzum, öperim sizleri..
ekmekaldagel sevindim canım, doktor kontrolünde de bişe çıkmamış iyi...
ve seeeeennn bebekkkkim, nihayet 99lara vardın, devam durmak yok rejime spora devam:)))))))

işte bu yaa yeniden 71:)))çok sevindim cnm yaa.bu arada geçmiş olsun diş çok zor oluyor yaa...tekrar geçmiş olsun cnm....durmak yokk böyle devam edicez en kötü ihtimal sömestre tatilinden sonra istediğimiz kiloda olucaz ama olucaz yani kaçarı yok..bu kadar hırslı insan bi arada olduktan sonra kilolar vız gelir bize.. öpüyorum hepinizi iyi geceler topikcanlarım:))

tebrik ederim canım maşallah epey gitmiş en az veren benm ah o çikolatalar bitirdi beni.bu arada bilirim diş ağrısını mükemmel kötüdür insanı hayattan bezdirir.çok geçmiş olsun

İyi geceler kizlar.bugun yazamadim misafir vardi.hepiniz kilo vermissiniz masallahbende 74 kilo olmusum.yani 1,5 - 2,0 kilo vermisim.benim tartim dijital degil.onum icin gramina kadar soyleyemiyorum.

İyi geceler kizlar.bugun yazamadim misafir vardi.hepiniz kilo vermissiniz masallahbende 74 kilo olmusum.yani 1,5 - 2,0 kilo vermisim.benim tartim dijital degil.onum icin gramina kadar soyleyemiyorum.

tbrkler laledvri............sende güzel kılo vermişsin..çok güzel gidiyoruz kızlar

kahvaltı...domates,beyaz peynir,5 tane zeytin,maydanoz,1dilim tam buğday ekmek,şekersiz çay 300 kalori...

birşey itiraf edeyim hemen:))))dün 99.500 ü görünce inanamadım bu sabah bi daha çıktım:))tartıyaa 99.300 ü gördüm sokun etkısınden çıktım artık kesin çift rakamlara düşmüşüm:))haftaya pazartesiye kadar çıkmayacağım artk:))))))))

eddaxy sağol canım :) bebekkk ilk sayfaya şuan ki kilosu 74.900 yazmışsın yanlış yazmışsın canım 73.900e düşmüştüm :)

tebrik ederim canım maşallah epey gitmiş en az veren benm ah o çikolatalar bitirdi beni.bu arada bilirim diş ağrısını mükemmel kötüdür insanı hayattan bezdirir.çok geçmiş olsun

arada olur öyle kaçamaklar bişe olmaz.. hırsa rejime devam:)))))

bende çift rakamlara çok sevindim canım benim.... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. geçecek inşallah.. hala ağrı var ama dayanıyorum işte(((

99dur o 99:18: :18: :18: :18:

selam kızlar iyi akşamlar bugün pek bi boş ya burası nerelerdesiniz yediklerinizi niye yazmadınız
gelelim benmkilere sabah erken kalkıyorum artık ilk kalkınca 25 tane üzüm yedim kahvaltı yapmadım
sonra 1 saat yürüdüm ve babaannemi kontrole götürdüm saat 10da ve saat 4de döndük eve baya yoğundu hastane
neyse sonra orda yedik tabi ekmek arası köfte yedim 3 köfte ve yarım ekmek ama ekmeğin hepsini yemedim içinde 2 domates filan vardı bir bardakta ayran
eve geldim mis gibi lokma varmış küçük küçük bilir misiniz bilmem cevizden az büyük 3 tane ondan yedim bir un kurabiyesi 2 tek çay
akşamda 1 kepçe tarhana çorbası 3 uru köfte 6 çatal patates 6 kezde salata aldım sayıyorum artık
şimdide üzümümü yedim gene 3 ara yı tamamladım.

dönüştede 30 dk daha yürüdüm. ayrıca saat 10dan 4 e kadar full ayaktaydım onların kalorisi kaç bilmiyorum.
Aldığım kalori :1084
harcadığım kalori:1090

günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım hemen...1 yumurta,1dilim tam doymuş ekmek,1domates,biraz peynir,maydanoz,şekersiz çay,3 tane zeytin..

günaydın yoldaşlarım bu sabah canım bişey istemiyor.3-4 tane ceviz içi yedim.evde spor yapanınız var mı.benim yürümeye vaktim yok.kızım küçük.hergün bırakabilecegim kimsede yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…