- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
tatlı tebrik ederim ee tabi evde çocuk olunca spora bile gerek kalmıyo[/QUOTE
teşekkürler canım valla çift rakamları gördüm ya bu saatten sonrasi gelir:)))haftaya seninde güzel haberşlerini alıcaz emınım ben...eedaxy ve laladvri kızlar nerdesinizzz yaaa merak ediyorummm
doktordan geldim ve sonuçlarım iyi çıktı diyabetten korkuyordum riskim vardı ama değilmişim kan düzeylerim normal çıktı karaciğer yağlanması vardı bende onunda değerleri düşmüş baya çok sevindim :) ve 75ten 73.900 e düşmüşümm
herşeyin normal çıkmasına çok sevindim cnm...kiloda vermişsin tebrik edeirm.ilk sayfaya seni de eklıyım bılgılerını yazda...
bebekkkk tatlım o kadar hırs yaptım ki görsen kardeşim bir sürü çikolata almış.3 saat yürüyüşten snra inan elim varmadı yemicem inat durumuna girdi.ilk bugün yordum kendimi yarın sisteme oturtucam gündüz az tatlı çekti bir tane incir yedim o kadar bakalım haftaya nolcak bayağı bi sardım kilo işinebu arada ekmekaldagel in verdiği siteye üye ol sende süper bişi ya bayıldım ve mesela 1 porsiyon şeklinde değil kaçık olarakda yazsan çıkarıyo kalorisini süper bi site eminim seversin sende.bu arada diğer kızlar nerde kilo bilrimlerini yapmamışlar
çok çok daha iyi canımhırs yaptıysan olay bitmiş cnm....insan alışıyo zaten 1 hafta zorlanıo sadece...kalorisepetinden dahamı iyi diyosun:))
bu sabah itibariyle 71.1:))))) o 100 grmı dert etmiyorum tabi.. bende çok hırslıyım valla yeniden 71i gördüm ya, oh be diyorum. birde bugün okuldaki 2 arkadaşı gördüm ben tatilde süper zayıflamışlar, tabi ben veremedim ya ona yanarım yanarım ona yanarım.
diş doktoruna gittim bugün, feciyim kızlar sağ yanıma kamyon çarpmış gibi((( daha da devamı gelecek diş yapımlarının, hamilelikte mahfoldu benim dişler, şimdi yaptırıyorum yavaş yavaş... 3ü bitecek daha 4 diş daha var yapılacak. yorgun vede uykusuzum, öperim sizleri..
ekmekaldagel sevindim canım, doktor kontrolünde de bişe çıkmamış iyi...
ve seeeeennn bebekkkkim, nihayet 99lara vardın, devam durmak yok rejime spora devam:)))))))
tebrik ederim canım maşallah epey gitmişbu sabah itibariyle 71.1:))))) o 100 grmı dert etmiyorum tabi.. bende çok hırslıyım valla yeniden 71i gördüm ya, oh be diyorum. birde bugün okuldaki 2 arkadaşı gördüm ben tatilde süper zayıflamışlar, tabi ben veremedim ya ona yanarım yanarım ona yanarım.
diş doktoruna gittim bugün, feciyim kızlar sağ yanıma kamyon çarpmış gibi((( daha da devamı gelecek diş yapımlarının, hamilelikte mahfoldu benim dişler, şimdi yaptırıyorum yavaş yavaş... 3ü bitecek daha 4 diş daha var yapılacak. yorgun vede uykusuzum, öperim sizleri..
ekmekaldagel sevindim canım, doktor kontrolünde de bişe çıkmamış iyi...
ve seeeeennn bebekkkkim, nihayet 99lara vardın, devam durmak yok rejime spora devam:)))))))
İyi geceler kizlar.bugun yazamadim misafir vardi.hepiniz kilo vermissiniz masallahbende 74 kilo olmusum.yani 1,5 - 2,0 kilo vermisim.benim tartim dijital degil.onum icin gramina kadar soyleyemiyorum.
tebrik ederim canım maşallah epey gitmişen az veren benm ah o çikolatalar bitirdi beni.bu arada bilirim diş ağrısını mükemmel kötüdür insanı hayattan bezdirir.çok geçmiş olsun
işte bu yaa yeniden 71:)))çok sevindim cnm yaa.bu arada geçmiş olsun diş çok zor oluyor yaa...tekrar geçmiş olsun cnm....durmak yokk böyle devam edicez en kötü ihtimal sömestre tatilinden sonra istediğimiz kiloda olucaz ama olucaz yani kaçarı yok..bu kadar hırslı insan bi arada olduktan sonra kilolar vız gelir bize.. öpüyorum hepinizi iyi geceler topikcanlarım:))
kahvaltı...domates,beyaz peynir,5 tane zeytin,maydanoz,1dilim tam buğday ekmek,şekersiz çay 300 kalori...
birşey itiraf edeyim hemen:))))dün 99.500 ü görünce inanamadım bu sabah bi daha çıktım:))tartıyaa99.300 ü gördüm sokun etkısınden çıktım artık kesin çift rakamlara düşmüşüm:))haftaya pazartesiye kadar çıkmayacağım artk:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?