:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

slm kızlarr bende adetımden 3 gun snra kan testı yaptrmıstım beta 617 cıkmıstı normal dedı herkes yarın dr gıdıcemm

ben iyiyim kızlar siz nasılsınız? merakla cumartesiyi bekliyorum bebişi görmek için :)

Bende iyiyim çok şükür bende bu haftamı gitsem bi dahaki haftamı gitsem karar veremedim:)geçen hafta kese çok küçük göründü:) çünkü

çok sabırsız oluyoruz değil mi? :)) ben de gebelik kesen büyük ikiz olabilir diyenler oldu çok merak ediyorum herşey normal mi diye? senin kaç ölçüldü kesen ?? kaçıncı haftada bakıldı bir de

ölçülmedi bile zor gördü zaten 5 gün geçmişti öle gittim ama geç yumurtlama ondan heralde oyüzden merak ediyorum gelişme varmı diye bi haftada olmuştur heralde sabretmek çok zor yaaa biyandanda haftaya gidim bebeğimde görülsün istiyorum:)

canım bak sennn ki görünmüş benm kini göremedi ya kafayı yicem valla 2 mart da çağırdı beni teekrar zaman geçmiyo ya send e 2 mart da git de doktora konuşucak bişey olur bali he bu arada senin ki ne kadarlık doktor bişey söyledimi bana söylemedi yayerimseniben

slm kızlar,bu sabah akıntımın içinde kılcal damar gibi incecik çizgi şeklinde kan gördüm,bayağa korktum,şaşırdım,dr yi aradım,yerleşiyodur dedi,belirli bir akıntı olmadığı sürece bişey söylemek yanlış olur dedi,neyseki bi daha yaşamadım ama sabah sabah korkuttu beni yayamazz..kalp atışlarını hele bi duysak rahalıycam,6 haftalık olduk bugün,7nci haftaya doğru gitcem artık doktora,işimi garantiye alıyımm :))

ya hiç bişey sölemedi bide özele gittim sadece küçücük keseye benzer bişey var dedi banada göstersi 10 gün sonra tekrar gel dedi 25 tane tahlil verdi ben de gittim devlette yaptırdım tabi sadece devletin yaptıklarını bu cumartesi farklı bi doktora başlıycam inşallah bakalım o ne diycek...hayırlısı

hade hayırlısı senın ıcın :)

kızlar bugün yoktum ya hiç kimse yazışmamış kimbir gelişme göremedim kimse doktora gitmedi mi ya veya bi gelişme yokmu..... cevap bekliyorum kızlar

kızlaaaar pıt pıtları gördüüm:)) karından ultrasonla bakınca sadece keseyi gördü,vajinal ultrasonla baktı veeee küçük bir parça hızlı hızlı yanıp sönüyodu..yalnız yorulunca kahverengi leke oluyo,düşük tehlikesi olabilir,yorma kendini dedi.Darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…