:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.bende 4+3 günlük hamileyim.ama daha doktora gitmedim.sat 17 ocak benimde paylaşmak istedim.allah hepimize hayırlısını verir inşallah

Laletaha sat aynı bızım ben cumartesı gıdıcem ınŞallah doktora Çok heyecanlıyım ama sen ne zaman gıtmeyı dÜŞÜnÜyosun..

herkese selamlar bende bugun uye oldum bu siteye.. bende 7 haftalik hamileyim.. ama bu mide bulantisi beni oldurucekk....

Bende daha olmadı ama benımde sancım oluyor adet olucakmıŞ gıbı aĞrım oluyor ara ara vuruyoo..

slm kızlarr bende 5 haftalıgım betam dun olcturdum 617 cıktı sat 14 ocak bende de kanama olmadı henuzz sızın betalar nasıl

merhaba kızlar.benimde sat 18 ocak dün betam 757 çıktı.cumartesi doktora gidicem.inş problem yokturr

benim 10 yaşında bir oğlum var.bu ikinci bebişim olucak inşallah yaşımda 35 sizin genel durumlarınız nasıl arkadaşlar

slcn ne zaman gitcen doktora,ben 17 şubatta gittim,doktor keseyi çok zor gördü,belli belirsiz 6 mm çapındaymış,ama ben kaından baktırdım,15 gün sonra kalp atışı için gel dedi,bakalım seninki net mi çıkacak acaba??

sen karnından ultrasyonlamı baktırdın canımm?? olekese gorundu yanıı??bende 24unde 25 ınde falan gıtmeyı dusunuorum canımm bakalım gozukcekmı bebekım

ewet canım,14 ocak aynıyız,karından baktı,ama zor gördü işte,geç gidersen aklında soru işareti kalmaz..25 inde kesin görür keseyi..

ewet canım,14 ocak aynıyız,karından baktı,ama zor gördü işte,geç gidersen aklında soru işareti kalmaz..25 inde kesin görür keseyi..

n egusel duygular bunlarr allh kucagınıza almayı vede bızlerede nasıp etsın:CüvCüv:a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…