4 haftalik anne adayları

hayır hiç bi sorunum yok.. Adet düzensizliğimde asla yoktur max 2 gün gecikir <2 sonuç negatif ama ben hiç öyle hissetmiyorum

Teşekkür ediyorum canım. Netten de araştırdım adetim geçmemişti ya o rahatlıkla gittim ilerlerse yaptırmak zor olur diye. Bakalım hayırlısı inşallah bir sorun olmaz...

canım bldiğim kadarıyla bişey olmaz. içini ferah tut. hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbişey bebeğe zarar vermez diye okumuştum bir yerde. canını sıkma bebişi de üzme :) Allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır inşallah

bence hemen yaptır canım bekleme çıkar kanda:)

Kızlar aranızda Antalya da oturan var mı? ?
Bana doktor önerir misiniz ???Bilemedim kime gideceğimi. Rutin gittiğim doktoruma gitmek istemiyorum.
Bugün beta hcg 225 çıktı. Bat 3 Kasım.Takip ediyorum biraz daha yükselsin öyle gidicem doktora...

Kızlar durumlar nasıl ben mide bulantısı ve kusmadan ölucem sanırım çok fenayim siz Nasılsıniz

bende insallah aranizda olurum beta hcg 66 çikti adet günümde. idrar testlerimde git gide koyulasiyor

MERHABA KIZLAR. BENİMDE GÜNÜM DÜNDÜ. GEÇTİ. AYIN 6SINDA HAFİF KAHVERENGİ DAMLALAR GELDİ. ÜSTÜNE GÖRME OLUR MU Kİ? 5YAŞINDA OĞLUM VAR. ONDA HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI. HAMİLE OLABİLİR MİYİM Kİ. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…