- Konu Sahibi history1985
-
Hayirli olsun insalla kucaginizada alirsiniz :)
Hayirli olsun insalla kucaginizada alirsiniz :)
canım bldiğim kadarıyla bişey olmaz. içini ferah tut. hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbişey bebeğe zarar vermez diye okumuştum bir yerde. canını sıkma bebişi de üzme :) Allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır inşallahArkadaslar bir şey soracam ya benim şuanda 6 haftalık gebeligim. Ve ekimin ilk haftası yumurtlama günümdü sanırım ilk hafta hamile kalmışım. Ben ekimin ikinci haftası yani gebeliğin ilk haftası oluyor dış doktoruna gitmiştim dolgu yaptırmıştim etkilenmismidir sizce. Lütfen kızlar cevap bekliyorum sizlerden
bence hemen yaptır canım bekleme çıkar kanda:)Merhaba arkadaşlar :)
Aranıza yeni katıldım ben ve eşimle ilk Bebek denemesi yaptım en son regl tarihim 28 eylül şuanda 10 günlük regl gecikmem var idrar testinde hafif silikte olsa çift çizgi çıktı. Bugün de kan testi yaptırdım <2 çıktı.. Hala regl olmadım ve ilk defa gecikme oluyor.. Aşırı hassaslaştım uyku desen cabası kasık Ağrıları da var... Lütfen yardımcı olur musunuz ? Biraz daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptırmama gerek var mı ? Sevgiler :)
Cumartesi günü gördük kalp atışını :) Artık sağlıkla büyümesini bekleyeceğiz.güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Çok sevindim canım hepimiz bekliyoruz inşallah Rabbim sağlık sıhhat verirCumartesi günü gördük kalp atışını :) Artık sağlıkla büyümesini bekleyeceğiz.
Alttan bakılsaydi gorulurdu canım üstten görünmesi için küçük oluyorVar daha küçük dedi bakalım hayırlısı allahtan inşallah
Hayırlı olsun inşallahbende insallah aranizda olurum beta hcg 66 çikti adet günümde. idrar testlerimde git gide koyulasiyor
Bende de mide bulantısı ve kasık ağrıları devam ediyor. ve aşırı uyku :)Kızlar durumlar nasıl ben mide bulantısı ve kusmadan ölucem sanırım çok fenayim siz Nasılsıniz
Mide bulantısı olmasa ne güzel olur hamileliğin tadını cikaramiyorum sağlıklı olsun gerçi bebişler razıyızBende de mide bulantısı ve kasık ağrıları devam ediyor. ve aşırı uyku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?