4 haftalik anne adayları

kızlar kimsecikler cvp vermiyo ya beta hcg 49,95 çıktı. adetim 5 gün geçtikten sonra. normal mi sizce

kanda baktırdım adetime hale 4 gün var bhcg 732 çıktı , hamileyim. Ama değerim adet öncesine göre biraz yüksek değil mi
Benim bir gun gecikti oyle baktim mesela 777 cikti iki uc gun sonrada 1000 oldu normal bisey degerlere takilma derim Allah saglikli sihatli seninde eline versin yavrunu tebrik ederim :)

inş cuma tekrar tahlil yapacak ikinci çocuğum olcak inş. bu ne stres ya diğerinde ne güzel gebesin tamam dedi 2hafta sonra bebeğimi görmüştüm. beta hcg falan hiiç uğraşmadım

Kızlar minişimin kesesini gördüm bugün ama doktor alttan baktı ısrarla ben ıstemedım ama daha sağlıklı falan dedı umarım sorun yaratmaz ama en azından kesesini gördüm içinde kendısını de görürüm inşallah

Hic üzülme bir kanama alanı ya da sorun varsa bakıyorlar. Çok araştirdm bu durumu. Hatta acilde düsük riski olsa ya da kanama direk vajinal bakıyorlar doktorlar bu riski almazlar.

Hic üzülme bir kanama alanı ya da sorun varsa bakıyorlar. Çok araştirdm bu durumu. Hatta acilde düsük riski olsa ya da kanama direk vajinal bakıyorlar doktorlar bu riski almazlar.
Canim cok sagol evham işte Peşimi bırakmıyor hamileliğin tadını cikaramiyorum

Kan testi bence onemli gidersin iki uc gun sonra yaparsin ikiye katlayarak cogalmasi lazim bir iki hafta sonrada doktora gozukursun senin elinde tabi bu arada kac haftalik doktor bisey dedimi yoksa son adetine gore mi baktin

kan testi yaptırdım 2-3 haftalık ama kesin birşey diyemeyiz çok küçük dedi bakalım pazar günü bir daha gidicem kan testi için umarım yükselir :)

merhaba kızlar. bende hamileyimm:) geçen hafta perşembe günü beta hcg değerim 400 dü. doktor hiç bakmadı bile 15 20gün sonra gelmemi söyledi ama ben ozaman kadar nasıl beklicem ki çok merak ediyorum. sizce değerim nasıl ve ne zaman ultrasonda görebilirim yani sizce ne zaman gideyim doktora

Kizlar gunaydin. Oncelikle hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin. Saglikla inşallah.
Diger topiklere yazdim ama net cvp alamadim. Sizler hamilelik tecrubesinin basindasiniz bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Yumurtlamam 10 ekim itibariyle göğüslerimde artarak devam eden agri,sızı oldu. Hatta ara ara bicak saplanir gibi. Cok buyuduler. Gece yatarken falan cok zorlaniyordum. Bu sabah itibariyle gogus agrim azaldi. Ama hafifte olsa dokundugumda ağrım var. Bat 24 ekim. Bu şekilde bir durum yaşayan var mi acaba?

CANIM BEN HAMİLELİĞİMİ GÖĞÜSLERİMDEN ŞÜPHELENMİŞTİM KARIN AĞRISI FALAN ZATEN HER ADET ÖNCESİ OLAN BİRŞEY AMA GÖĞSÜMÜ ELLEDİĞİM ZAMAN ELİME SERT BİŞEY GELİYORDU VE AĞRIYORDU

Bende supheleniyordum ama birden o çok ağrıyan,sancı yapan gogusler gitti. Sadece dokundugumda yanlara doğru bir acıma var. Bu şekilde olupta hamile kalan var mı diye çok merak ediyorum. Yoksa ümidimi kesmeli miyim bu aydan?

ÜMİDİNİ HİÇBİRZAMAN KESME DE ADETİN NEZAMAN OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…