4 haftalık hamileyim yanlışlıkla çamaşır suyu kullandığım bardaktan su içtim

yaseminyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
24
2
1
27
Mrb bugün oldu . Temizlik yaparken bir bardağa çamaşır suyu kullandım ve fark etmeden o bardağa su doldurdum yarısını içtim içer içmez geri attım. fark ettiğimde hemen suyu geri attım ve hemen süt içtim meyve yedim vs. Bebeğime bişey olmuş mudur

Bebegi bilmem ama size bi sey olmus olabilir

Nassııı.. çamaşır suyu mu vardı bardakta? Yoksa çamaşır suyuyla yıkayıp durulanmış bi bardak mıydı????

Eşime söylemeye çekiniyorum ve korkuyorum açıkçası o yüzden gidemedim şimdiye kadar kötü bir şey hissetmedim
Bebeginizin sagligi soz konusu
Ve sizinde tabi
Esinizden neden cekiniyorsunuz Allah askina aklinizi basiniza alin karnim agriyor gidelim gosterelim diyin bari disarda beklesin doktora soylersiniz
Temizlik yaparken tasa kovaya konur camasir suyu bardaga neden koydunuz hic anlamadim
Hata yapmissiniz ama mantiksiz davraniyorsunuz beklemekle

Haklısınız bir an önce gitmem lazım

Acilde çözülebilecek bir şey mi bu . Acil çok ilgisiz oluyor özel acile mi gitsem
Valla ben seni anlamadım. Endişelisin ama hala burada yok benim yüzümden bir şey olursa diye korkuyorum, yok eşimden çekiniyorum, yok hangi acile gitsem... gerçekten endişeli misin ne istiyorsun anlamadım. Sana burdan yok yaa bir şey olmaz denmesini mi bekliyorsun. Git işte bir acile içine neresi siniyorsa ayh

Eşime söylemeye çekiniyorum ve korkuyorum açıkçası o yüzden gidemedim şimdiye kadar kötü bir şey hissetmedim
Eşine söylemen bebeğine bir şey olmasından daha mı önemli. Allah korusun . Şu an burada yazıyor olmanız bile vakit kaybı. Hemen hastaneye gidin. Ayrıca hamileyken çamaşır suyu kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…