- 25 Aralık 2024
- 1.472
- 960
- 38
- 28
- Konu Sahibi yaseminyasmin
-
Ya canım ne olcak az bir çamaşır suyundan bir şey olmaz dememizi bekliyo bence hdjdjdjsk hamileliğimin başıma 1-2 kez kullanmak zorunda kaldım çamaşır suyu o da 2-3 kat maske eldivenle. Solumak bile zararlıValla ben seni anlamadım. Endişelisin ama hala burada yok benim yüzümden bir şey olursa diye korkuyorum, yok eşimden çekiniyorum, yok hangi acile gitsem... gerçekten endişeli misin ne istiyorsun anlamadım. Sana burdan yok yaa bir şey olmaz denmesini mi bekliyorsun. Git işte bir acile içine neresi siniyorsa ayh
Belki bişey olmaz ama acile gitmeyi ihmal etmen yüzünden olursa vicdan azabı çekersin. Burda boşuna vakit kaybediyorsunHayır değil benim yüzümden bişey olur diye korkuyorum. Yanlış anlaşılmış eşimden korkuyorum gibi algılanmış
bol bol su içmen gerekir yine de doktora git için rahat etsin.Mrb bugün oldu . Temizlik yaparken bir bardağa çamaşır suyu kullandım ve fark etmeden o bardağa su doldurdum yarısını içtim içer içmez geri attım. fark ettiğimde hemen suyu geri attım ve hemen süt içtim meyve yedim vs. Bebeğime bişey olmuş mudur
hamilesin nasıl ilgisiz olsunlar seni zaten direk nöbetçi kadın doğumcu muayene eder.Acilde çözülebilecek bir şey mi bu . Acil çok ilgisiz oluyor özel acile mi gitsem
Hemşire hanım size değerleri atsam size zahmet siz de kontrol edebilir misinizbunca insanın dedikleri seni tatmin etmemiş ama 15 yıllık bir hemşire olarak diyorum ki acile git. Eğer seni tatmin etmezse başka yere git. Varsa görüştüğün özel bir kadın doğum doktoru ona ulaş onun vasıtasıyla git acile. Ama git. Bebeğin gelişimi ilk 12 hafta içinde çok önemli. Çoğu kalıtsal ve çevresel sorunlar bu evrede olan olaylar yüzünden oluyor. Kanına karışmışsa en azından seyreltilir. 3-4 gün sonra kanama ile gidip üzülmektense şimdi git de üzül. Bilmeden bir ihmal ettim ama sonrasında elimden geleni ettim dersin. Diğer türlü ihmal üstüne ihmal etmiş olursun
Bu Arada hcg değerime bakabilir misinizbunca insanın dedikleri seni tatmin etmemiş ama 15 yıllık bir hemşire olarak diyorum ki acile git. Eğer seni tatmin etmezse başka yere git. Varsa görüştüğün özel bir kadın doğum doktoru ona ulaş onun vasıtasıyla git acile. Ama git. Bebeğin gelişimi ilk 12 hafta içinde çok önemli. Çoğu kalıtsal ve çevresel sorunlar bu evrede olan olaylar yüzünden oluyor. Kanına karışmışsa en azından seyreltilir. 3-4 gün sonra kanama ile gidip üzülmektense şimdi git de üzül. Bilmeden bir ihmal ettim ama sonrasında elimden geleni ettim dersin. Diğer türlü ihmal üstüne ihmal etmiş olursun
Gittim değerler normal çıktı ama yine de paniğimDurumunuz ne oldu bari gittiniz mi ?
Ben bile hamileyken klorsuz çamaşır suyu çeşidinden aldım.
Şu bingonun çocuk resimli şişesi.
Kese göründükten sonra beta bakılmıyorBu arada hcg değerime bakabilir misiniz
Bu Arada hcg değerime bakabilir misiniz
Eki Görüntüle 3643916
Gittim değerler normal çıktı ama çok paniğimhamilesin nasıl ilgisiz olsunlar seni zaten direk nöbetçi kadın doğumcu muayene eder.
Kese göründü bebeğim de içinde biraz görünmeye başlamış doktor öyle söylediKese göründükten sonra beta bakılmıyor
Bir daha dikkatli olun lütfenGittim değerler normal çıktı ama yine de paniğim
Aa şaka deyin ya. Ölüm tehlikesi var eşten korkmak nedir canınızı mı alacak?Eşime söylemeye çekiniyorum ve korkuyorum açıkçası o yüzden gidemedim şimdiye kadar kötü bir şey hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?