4 Kelime 1 Cümle

aşkımla televizyon izlerken bardakta kolamızı yudumluyordukki sandalyenin ayağının kırıldığını fark ettim:)

ocak,kazak,kahve,tv

ocakta kahve pisiriyordum ama tvye gozum dalinca kahve tasti ve guzelim kazagima kahve bulasti.

brokoli, su, klima, dizi
hadi bakalim bu kelimelerden ne cikacak bekliyorum kaydirigubbakcemile5

Dolaptaki salçanın içine kim pipet koymuş diye merak ederken terliğim tencenin içinden çıkınca artık pipetin salça içinden çıkması doğal gelmeye başladı:)

Kum Pırasa Poşet Merdiven

pırasaları poşete koyuyorken merdivenden ayağım kaldı ve kum dolu bahçeye düşüverdim.......

sıcak soğuk pantolon sakız :)

pantalonun ütüsünün iyi tutması için önce sıcak sonra soğuk suda yıkamak gerekiyor,ama benimkine sakız yapışmış(sakın uygulamayın haaa:roflol:)

şeker,gözlük,mısır,kalem

gözlerimde gözlük elimde kalem bulmaca çözerken canım mısır çekti mısır kavanozunu alırken şeker kavanozu yere düştü ve kırıldı:)))

telefon,laptop,popkek,çerçeve

önce televizyon çercevesinin tozunu aldım açtım sonra kucağıma da laptopu alarak geçtim tv nin karşısına baktım kuru kuru gitmiyor kendime bi popkek aldım.
ramazan oruç bayram elbise

ramazanda oruç başıma vurmuş olmalı ki bayrama elbise almayı unutmuşum:))

klavye,komşu,kırık,sandık

"Sen şimdi webden ayna ,tas alıyorsun benim gençliğimde lamba bile yoktu, heyy gidi günler heyy" diye söylendi yaşlı dedem:))

kitap uçak kılıç aşk

aşk kılıçdandır kitabını okurken uççakta uyuya kalmışım=))

aşk para huzur perde

evime guzel bir perde alabilecek kadar param olmasa da olsun varsin bana ask ve huzur yeter...

lamba, corba, ucak, apartman :)

evimin aprtmanının lambası patlamış o sırada da çorba içiyordum birde ne göriyim uçak düşmüş evimin yakınına=)
düzleştirici sebze krem parfüm

saçlarımı düzleştirici ile şekil verdim kremimi sürdüm parfüm sıktım şimdi sebzeleri yıkamam lazımbayanssulusmile
çocuk masa oyuncak civciv

çocuk masada olan civcivi oyuncak sanıp eline almış

çilek hurma taç fırça

Güzel kraliçe çilek kokulu odasına girip hurma ağacından yapılmış sandalyeye oturduktan sonra tacını çıkarıp saçlarını taradı.

cam çiçek pantolon yonca

camdaki çiçekleri sulayıp en sevdiğim pantolonu ve yoncalı kolyemi tatktım bugün
koltuk temizlik uyku banyo

Bugün temizlik günümdü koltukları,halıları bi güzel sildim.Sonra da banyo yaptım.Uyuyakalmışım telefonun sesiyle uykudan uyandım

mercimek,çimen,top,gözyaşı:icecream:

çimenlerin üzerinde mercimek çorbası içirken yüzüme çarpan top yüzünden gözyaşı döktümsengözlerimebaksanab
ateş , maç ,sürahi , hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…