4 Kelime 1 Cümle

sevgilimle ciğer yedim,ayaklarımı ovdum ve anahtarı kapıyla açtım

lahana ütü ayıcık saat

ayıcıklı saatime baktım,amannn allahım,vakit nasılda geçmiş ben daha lahana yemeği ile ütü yapacağım.

iğne-gül-halı-kapı

halımın üstünü iğneyle diktim kapımın üstüne gül yapıştırdım

mandal ayakkabı sepet boya

saçımı taradım çamaşır makinesinin üstünden yüzüğümu alıp taktım iğneyide dolaba koydum.

gül ayna bağcık zımba

Aynaya bakarak bağcıklarımı bağlamaya çalışırken zımbayı yere düşürüp güldüm.

deli, aşk, okul, yatak

yatağıma yattım,okulda gördüğüm o gence nasıl deli gibi aşık olduğumu düşündüm.

hava-naylon-sandık-makarna

naylon posetten makarnayı cıkardım hava alması ıcın sandıgın ustune koydum

taş_cadı_elma_asşşk

kötü cadının verdiği elmadan ısırık alınca aşktan soğudum taş kesildim

televizyonun karşısında gazetemi okumak varken ne diye gelip kamp yaptık anlamıyorum ki,hanıııım sana diyorum şu soğanı elinden bırak da gel hele:roflol:

martı,top,kaş,zincir:tomato:

memlekete uçak bileti almışken, iptal ettirip tirenle gittik dönüştede gemiyle döneceğiz

bebek internet otomobil su

internette otomobil yarışı oynarken,bebeğim susadı,kalktım bebeğime su içirdim.

salıncak-pencere-koltuk-kavonoz

Evdeki en sevdiğim koltuğa zincir takıp salıncak yaptığımda koltukta pencereden dışarı bakıp bir yandan kocaman kavanoz içinden bal yiyip bir yandan da pencereden dışarıyı seyretmeyi çok seviyorum :)))

Uçak inek saat kereviz

ineklere kerevizleri yedirdikten sonra uçağı kaçırmamak için erken saatte evden çıktım naniknanik
çalışmak , arabesk ,otobüs , yenilik

bizim otobüs şoförü "yenilik olsun diye artık çalışırken arabesk dinlemeyeceğim" diyor

uydu toprak havuç mürekkep

havuçları topraktan cıkardım, bir guzel suyunu sıktım. sonrada oturdum uydu kanalından mürekkep balıklarının belgeselini izledim zemuszemus

kuş bardak terlik ayna !!

sabah kuş sesleriyle uyandım,terliklerimi giyip 1 bardak suyumu alıp aynanın karşısına geçtim.

tilsal-bambu-krem-tarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…