4 Kelime 1 Cümle

muhteşem bir kitaptı devin hikayesinin okudukca hüngür hüngür ağladım.

güzel,yemek,mutluluk,masa

Mutluyum çünkü kendi evimde kendi masamda güzel bir yemek yedim bence insan küçük şeylerle de mutlu olmayı bilmeli.

(şeker, mavi, şapka, güneş.)

Çok şeker mavi bi şapka aldım güneşli havalarda takmak için.

cep telefonu, mesaj, kontör, sevgili.

Cep telefonumla uğraşırken sevgilim aklıma geldi esaj atmak istedim ama kontörümün bittiği bir anda aklıma geldi

sessizlik, gürültü, kal, ağrı

Cep telefonumla uğraşırken sevgilim aklıma geldi esaj atmak istedim ama kontörümün bittiği bir anda aklıma geldi

sessizlik, gürültü, kal, ağrı

(''kal''ı anlayamadım. kalmak mı, başka birşey mi? o yüzden kullanmadım.)

Gürültülü ortamları sessiz ortamlara tercih ederdi, başının ağrısına aldırmadan.

gazete, papatya, askı, kitap

Dün gittiğim alışveriş merkezinden gazete, kitap ve askı alıyordum taze papatları da görünce dayanamayıp bir demette onlardan aldım.

televizyon, araba, okul, gül

televizyondaki filmde yakışıklı oğlan çekmiş altına son model arabayı, yan koltuğa da koymuş bi kırmızı gül ,okuldan kızı almaya gidiyodu

aşk, dünya, kelime, sonsuz

televizyondaki filmde yakışıklı oğlan çekmiş altına son model arabayı, yan koltuğa da koymuş bi kırmızı gül ,okuldan kızı almaya gidiyodu

aşk, dünya, kelime, sonsuz

Sana olan sonsuz aşkımı dünyalara duyurmaya kalksam kelimeler anlatmaya yetmez. :119:

Saat, dolap, yumurta, perde :44:

Sana olan sonsuz aşkımı dünyalara duyurmaya kalksam kelimeler anlatmaya yetmez. :119:

Saat, dolap, yumurta, perde :44:

Sabahın saat beşinde, uykusuzluktan gözlerime perde inerken, bir taraftan da dolaptan yumurta alıp pişirip bir güzel afiyetle yesemmi diye düşünüyorum

kumaş, kedi, bahçe, kavanoz

Sabahın saat beşinde, uykusuzluktan gözlerime perde inerken, bir taraftan da dolaptan yumurta alıp pişirip bir güzel afiyetle yesemmi diye düşünüyorum

kumaş, kedi, bahçe, kavanoz

kavanozu kumaşla kaplayıp vazo yaptım kedimide bahçeye saldım

gez,göz,arpacık,pişti

çocuk"gez göz arpacık" dedi bağırarak ve attı kağıdı; pişti.

saflık, bağırmak, kahkaha, sinirlenmek

Kendisine çok saf olduğunu söyleyen adama sinirinden bağırdı, adam buna sadece kahkaha atarak cevap verdi.

(gizem, sözlük, direksiyon, yokuş)

Son düzenleme:
Kendisine çok saf olduğunu söyleyen adama sinirinden bağırdı, adam buna sadece kahkaha atarak cevap verdi.

(gizem, sözlük, direksiyon, yokuş)

"gizem"in kelime anlamını sorarken direksiyonu yokuşa kırdı, kız cevapp verdi:"sözlüğe bak"

kitap, alacakaranlık, vampir, stefhan

ahahaha çok kolay oldu benceee

haklısın cok kolay olduu
stefhan'ın kitabı alacakaranlığı okurken vampirlerden çok etkilendimm

telefon, mesaj, çikolata, çayy

haklısın cok kolay olduu
stefhan'ın kitabı alacakaranlığı okurken vampirlerden çok etkilendimm

telefon, mesaj, çikolata, çayy

Pastanede çikolatalı pastamı yerken ve çayımı duyumlarken telefonuma sevgilimden çok hoş bir mesaj geldi.

(havuç, rehber, krem, not defteri)

havuçlu el kremimi sürerken cep telefonum çaldı, rehberde kayıtlı olmayan bir numaraydı, açamadım, zihnimdeki not defterine bu numarayı araştırmam gerektiğini yazdım.
Buradan bir öyküye doğru gidermiş bu.

İşte bunlar da benim kelimelerim.

Oscar Ödülleri, bebek, saten, kalem

Ben Oscar Ödül Töreni'ni izlemeye dalmışken küçük yeğenim, saten elbiseli oyucak bebeğimin yüzünü kalemle çizmiş.

(barış, halı, bıçak, pamuk)

Ben Oscar Ödül Töreni'ni izlemeye dalmışken küçük yeğenim, saten elbiseli oyucak bebeğimin yüzünü kalemle çizmiş.

(barış, halı, bıçak, pamuk)

Yeğenim Barış, halının pamuk ipliklerini bıçakla kesiverdi...

(öpücük, kraliçe, mücevher, mum)

Yeğenim Barış, halının pamuk ipliklerini bıçakla kesiverdi...

(öpücük, kraliçe, mücevher, mum)

Kraliçe, sevgilisinin mumların aydınlattığı büyük salonda hediye ettiği muhteşem mücevhere büyülü bir öpücükle teşekkür etti.

mutfak, uyku, sandalye, utanmak...
hadi bakalım :))

Sabah, uyku sersemi iken, mutfaga gittim, sandalyeye oturacam derken dustum, amanin nasilda utanmakti o oyle

- PC
- Istanbul
- Yuzuk
- Deniz

Hadi bakalim, kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…