4 Kelime 1 Cümle

televizyonda shrekle viyolayi izlerken kaplumbaginin fanustan atladigini fark ettim,onu geri fanusa koyarken kolum vazoya carpti ve icindeki cicekler yere sacildi tabi ben iyice sinir oldum ve cikolata krizine girdim

bilgisayar,bardak,kumanda,zil

Bilgisayarımın yanındaki çay bardağına uzandığım sırada zilin çalmasıyla elimdeki kumandayı yere düşürdüm.

(aşk, dergi, terlik, su)

terliklerimi giydim dergide aşk testini çözerken suyu üzerine döktüm

sakız, televizyon, telefon, koşmak

Koşarken hem televizyon izleyip,hem telefonda konuşup hem de sakız çiğneyebiliyorum ben

takvim,ayna,kahve,kağıt

Koşarken hem televizyon izleyip,hem telefonda konuşup hem de sakız çiğneyebiliyorum ben

takvim,ayna,kahve,kağıt

çok ttlısın ya

takvimde günlerden cumya geçtiğimi gördüm kağıda kahve resmi çizdim aynaya yapıştırdım

turuncu, klip, pembe, uyku

Rüyamda pembe desem pembe değil,turuncu desem turuncu değil,bir elbise giymişim,klip çeviriyorum.. uyku hali işte.. :93:

gece,bardak,soğuk,mavi

gece çok soğuk, bi bardak nescafe yapim dedim mavi pijamamı giydim

göz, gönül, saçma, kalkma

''GÖZ görmeyince GÖNÜL katlanırmış'' derler ne SAÇMA..diye başıma KAKMA (1harften bişi çıkmaz)

kapı,saf,ateş,kabahat

saf bi sevgilim vardı kapıyı yüzüme çarptı nescafe suyunu ateşte unuttu kalbimi kırdı kabahatli o

turist, yeşil, asfalt, duman

yeşil elbiseli bir turist asfalt yeni dökülmüş yolda yürüyünce kafasından dumanlar çıkıyodu

raklam, yastık, komşu, sevgili

yeşil elbiseli bir turist asfalt yeni dökülmüş yolda yürüyünce kafasından dumanlar çıkıyodu

raklam, yastık, komşu, sevgili

sevgililer gününde sevgilim reklamlarda görmüş kalp şeklinde kocaman bir yastık almış bana komşun gelipde yastığımı görünce bir kıskandı aynısından oda aldı...

arkadaş,göl,fotoğraf.ağlamak

Arkadaşımla göl kenarında çektirdiğimiz bir fotoğrafımızda yanımızda ördeklerle o kadar güzel bir andı ki hatırladıkça ağlamak geliyor içimden özledim çok ( gerçek)

tatlı, kocam, ev, iş

Son düzenleme:

aşkımın en yakın zamanda kocam olmasını evden işe gitmesini ve gelmesini tatlıca istiyorum :)

aşk, özlemek, aile, parti

aşkımın en yakın zamanda kocam olmasını evden işe gitmesini ve gelmesini tatlıca istiyorum :)

aşk, özlemek, aile, parti

pazar akşamı yine aşkımın babasının yaptıgı çiğ köfte partisinde ailecek olucamız günü özlemle bekliyorum :))

sürahi, kırmızı, göz, şamdan

pazar akşamı yine aşkımın babasının yaptıgı çiğ köfte partisinde ailecek olucamız günü özlemle bekliyorum :))

sürahi, kırmızı, göz, şamdan

Kırmızı şarabı sürahisine koyarken gözü hep yeni aldığım şamdandaydı :)

kız, istemek, vermemek, yüzük

Aldığı yüzük parmağıma olmadıgı için kız isteme sırasında babam beni vermedi

umut, parmak, dünya, çikolata

parmağıma taktığım yüzük bu dünyadaki tek umudum diye düşünüyordum koca bir parça çikolatayı ısırırken

kitap dev muhteşem ağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…