televizyonda shrekle viyolayi izlerken kaplumbaginin fanustan atladigini fark ettim,onu geri fanusa koyarken kolum vazoya carpti ve icindeki cicekler yere sacildi tabi ben iyice sinir oldum ve cikolata krizine girdim
bilgisayar,bardak,kumanda,zil
Koşarken hem televizyon izleyip,hem telefonda konuşup hem de sakız çiğneyebiliyorum ben
takvim,ayna,kahve,kağıt
yeşil elbiseli bir turist asfalt yeni dökülmüş yolda yürüyünce kafasından dumanlar çıkıyodu
raklam, yastık, komşu, sevgili
sevgililer gününde sevgilim reklamlarda görmüş kalp şeklinde kocaman bir yastık almış bana komşun gelipde yastığımı görünce bir kıskandı aynısından oda aldı...
arkadaş,göl,fotoğraf.ağlamak
Arkadaşımla göl kenarında çektirdiğimiz bir fotoğrafımızda yanımızda ördeklerle o kadar güzel bir andı ki hatırladıkça ağlamak geliyor içimden özledim çok ( gerçek)
tatlı, kocam, ev, iş
aşkımın en yakın zamanda kocam olmasını evden işe gitmesini ve gelmesini tatlıca istiyorum :)
aşk, özlemek, aile, parti
pazar akşamı yine aşkımın babasının yaptıgı çiğ köfte partisinde ailecek olucamız günü özlemle bekliyorum :))
sürahi, kırmızı, göz, şamdan
Kırmızı şarabı sürahisine koyarken gözü hep yeni aldığım şamdandaydı :)
kız, istemek, vermemek, yüzük
Kırmızı şarabı sürahisine koyarken gözü hep yeni aldığım şamdandaydı :)
kız, istemek, vermemek, yüzük
Aldığı yüzük parmağıma olmadıgı için kız isteme sırasında babam beni vermedi
umut, parmak, dünya, çikolata
parmağıma taktığım yüzük bu dünyadaki tek umudum diye düşünüyordum koca bir parça çikolatayı ısırırken
kitap dev muhteşem ağlamak
Eki Görüntüle 353954
Arkadaşımla göl kenarında çektirdiğimiz bir fotoğrafımızda yanımızda ördeklerle o kadar güzel bir andı ki hatırladıkça ağlamak geliyor içimden özledim çok ( gerçek)
aaa çok ilginç ne kadar temiz kalpliyim demekki odamda göl tablosu var ondan aklıma gelmiştisizin resme cuk oturmuş kelimelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?