- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım canım, internetten almıştım laboquick marka.Kızlar ovu test kullann var mi surelab ovulasyn testi ilk kez kullniyrm bi bkar misinz
Canım ben o markayı bilmiyorum. Kendi kullanma şeklimi anlatayım. Ovulasyon günüm yaklaştığında yaptım ama günde bir kez ve hep aynı saatte. Başlarda silikti, günüm yaklaştıkça koyulaştı. İki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtanın çatlayacağını anladım. Internette de araştırdım, pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra çatlarmış. Ertesi gün ... oldu.ben aldım surelab da 3 gündür sabah akşam yapıyrum canım ilk çizgii hep belirgin ikinci hepp silikk
canım bende işte iki çizgiyi de koyu yakalayamadım netten aldım gg den bende elime gec geldii belki de yapmadığm günler yumurtladmCanım ben o markayı bilmiyorum. Kendi kullanma şeklimi anlatayım. Ovulasyon günüm yaklaştığında yaptım ama günde bir kez ve hep aynı saatte. Başlarda silikti, günüm yaklaştıkça koyulaştı. İki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtanın çatlayacağını anladım. Internette de araştırdım, pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra çatlarmış. Ertesi gün ... oldu.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Son adet tarihine göre kaçıncı gün başladın testi yapmaya?canım bende işte iki çizgiyi de koyu yakalayamadım netten aldım gg den bende elime gec geldii belki de yapmadığm günler yumurtladmönümüzdeki ay tekrar alıcam
Kaç günde bir adet oluyorsun?28 kasım 4 aralık bitti. ama elime 13 aralık geçtiği için o tarihden beri sabah akşam yapıyorum ıknci çizgi silik
normalde 25 gün de bir di ama son adetm 7 gün gecikince yumurtlamam değişmiş olabilir ama netten ortalama hesp yapınca 28 ediyorKaç günde bir adet oluyorsun?
Muhtemelen dediğin gibi gününü kaçırmışsın. Böyle bir kaç gün sapmalar oluyorsa bence adetinin ilk gününden itibaren sayıp 10. gün falan başla.normalde 25 gün de bir di ama son adetm 7 gün gecikince yumurtlamam değişmiş olabilir ama netten ortalama hesp yapınca 28 ediyor
Muhtemelen dediğin gibi gününü kaçırmışsın. Böyle bir kaç gün sapmalar oluyorsa bence adetinin ilk gününden itibaren sayıp 10. gün falan başla.
Haklısın canım insan sıkılıyor ama aslında en doğrusu sizin yaptığınız.normalde olmuyordu canm erkn geliyodu geç gelmiyodu hatta geçn ay 7 gün gecikince hamileym sanmışştımbizde tabi adetten sonra otomatik e bağlıyoruz birer gün ara ile ama bi süre sonra sıkılıyor insan kalkıp duşa hemen gresim geliyor vs.
gününü bilsem ona göre sıkı davranırım
Tutacak inşallah canım.evet canım oyüzden bizde bir gün iki gün arayla deniyoruz artrık senn gebelik nasıl gidiyor
İnşallahhhhhh.biraz geç duyuluyormuş canım stres yapma inşallah sağlıcakla olur :) görüşürüz yne
Çok sağol :)
Hareketlilik a+b % 8 iken % 41 olmuş
Morfoloji %2 den %10a yükselmiş.
7 aydır uğraşıyorduk ama yanlış yaptımız şeyler varmış, ilk olarak ilişkiden 15 20 dk sonra kalkıyordum internette 15-20 dk giden giidiyor yazıyor neyse ama biz varikoseldik ve hız da sorun vardı .
kasımda doktr a gitmiştim kalkma dedi 1 saat buralarda da okudum, doktrm eşimin değerlerine baktı ve bu değerlerle Allah ın izniyle üç ay deneyin kalırsınız dedi. adet ilk günden sonra 9 ve 12. günler arası 3 kere en az ilişki olsun dedi - adetten sonra gün aşırı yapmaya başladık.sabah duş almaya başladım. eşime ikisaat önce türk kahvesi yaptım spermleri hareketlendiriyormuş.
ovu test elime geçtiğinde aslında yumurtlamam bitmiş olabilirdi ama gec yumurtluyorsam öğreneyim diye test yapmaya başladım adete yakın çift çizzgi koyulaştı geç yumurtluyorum heralde dedim.
gecen ay da adetim gecikmişti ama hcg 0,00 çıkmıştı. ilk kez adetim gecikmişt.
neyse belirtiler kendi çapımda yazayım
aşırı uykuya düşüyordm saat 1 e 2 ye kadar ölü gibi uyurmu insan çalışmıyorum bu arada.
dudaaklarım kurudu çok susuyordum bide sabahları hafif bi mide bulantısı hissi vardı ama kusmuyorum,
midemde yanma oluyordu ama derslerimin stresinden vs diye düşünmüştüm ona yormak istemiyordum sonuç bu canım
Rüyamda annem bana beyaz bi beşik gösteriyordu bu daha kullanışlı bundan alın diyordu :)
SAT 28 kasım kızlar