Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nutellayı götürmüştür bu sporlar bayadır yapamıyorum ben de spor darısı başıma artık:8:

SAğol Eftelyacım ama götürmemiş o sporlar o nutellayı , ceza aldım bile , üstüne laf da yedim. piman olan smile koyacaktım buraya ama bulamadım.

ben bunu simdi gördüm ve sok oldum cnm
en cok kizdigim seyi yapmissin,cezan duruyor,sen internetim yok diye cezani yapmiyorsun,evde spor aletinde var üstelik,bide cezani cekmedigin gibi üstüne nutellalar,sütlü tatlilar yiyorsun
ben anlamadim,sen gercekten zayiflamak istiyormusun:19:
300 kalorilik ceza ve 200 mekik eklendi cezana,haftaya cumaya kadar bitir lütfen:19:

Sağol kaptan ya kendime geldim, yazdıklarınla sarsıldım valla , iyi gelir inşallah. Doğru söylüyorsun , nutellalı rejim mi olur ? Elime aldım kavanozu biraz düşündüm sonra kendimi pişmanlık yaşarken hatırlıyorum. O an içime şeytan girdi heralde...uff normal sporun haricinde 400 kalori + 400 mekik. Bittim ben... Beter ol diyesim var kendime ama o kadar da bitirmiyim artık kendimi. Bak sana söz yarından itibaren toparlancam bu sefer söz bak gerçekten .

Tamamdır kaptan , akşam en son çıkarken kilolarıda yazan çizelgeyi koyar çıkarım . İsteyen ekler , yazanları ben gelirim . Diğer anlattıklarını gözlemlemiştim daha önce zaten :34:

4. değil 7. takıma yazacaktın galiba , 7 ve 13 değil mi ?

kolay gelsin arkadaşım...

hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır

iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh

Ya zaten fırça yedim cezamı da aldım, kaptanın gözüne sokmayın artık şu nutellayı ... Allah beni top etsin nerden yedim şunu...

benim bronşitte kronik olmasa ben de kolay kolay hasta olmam ama ona yakalandım mı gitti, 1 haftadan önce iyileşemiyorum

bugünlerde senin yorumları olkurken çok gülüyorum, Allahda seni güldürsün:))

kolay gelsin, ben de habire fırça yiyorum yine mi kuluptesin iş yap azıcık diye ama neyseki patrondan torpilliyim aman yaa iki dakka deyip geçiştiriyorum :)))

bence daha kötü durumda olanlar var bizim kız mesala, bu arada wuwm akşama mı girebiliyor göremedim bi süredir

sen kulakları tıkasan da görüldü cezalar geldi, hadi kolay gele:52:

bu osman başımıza dert olacak kızlaaaaarrrrrrrrr

4 numara benim işim isteyen varsa göndersin hemen 0 beden yapayım sizi :52::52:

di mi hiç değilse benim gibi cezanı yapamıyosun madem kaçamak yapma:52:

simit yedim diye fazla da abartmıyım dedim susam var beni tutuyor bu öğün

Allah daha çok güldürsün inşallah, sen yap kendine fotoshop, hatta face de yüklü benim fotolardan alıp bi tane de bana yapsan ne güzel olur asarım dolaba. Ciddiyim bak bu konuda... Cezayı aldık valla , cezamı çekerim de fırça harbiden sarstı beni.. Annesini küstürmüş çocuk gibi hissettim kendimi...

Tavsiye etmiyorum canım bu sporu , hafif popo uyuşması , az biraz miskinlik , küçük çapta dağınıklık ve baş ağrısı yapıyor :52:

Uyanık yahu , aus 12 marttan bu yana dolabın üzerinde duran nutella kavanozunu her gün eline alıyor , oğluna yediriyordu daha bi kere kaşığı bile yalamadı:52:

YA kaptanı kışkırtmayın diyorum, gaza gelecek ceza sayım arttıracak. Allah Allaaaah.

menün güzel canım bence çok sağlıklı görünüyo 4 dönüm senin uydurman mı öyle mi dersiniz biz bi dönüm bostan yan gel osman deriz genelde

Bizim memlekette de 4 dönüm bostan denir. Yan gelip yatanların kalça geniş olduğundan , yata yata kalçan bostan tarlasına dönmüşden gelen bir laftır. En kibar hali yan gel osman, 4 dönüm bostandır.

Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy :16:

Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani :29:

Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
:52:

Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu :37:

Canıııım, beni çağırmışsın , gelemedim bir türlü, iş iş iş ....ıyyy bunaldım valla.

kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı

ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz

Ayakta içilen su vücudu dolaşmadan direk tuvalete gidiyormuş zaten, vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmak için oturarak içmek lazımmış...

Ben yokum burda valla FENERBAHÇEMİN maçı var bu akşam , söylemesi ayıp UEFA da yarı finale çıkacağız da bu maçı alınca :51:

Koydum canım , zaten fenerbahçeyi koymak için değiştirirken aklıma gelmişti oğlumu koymak .

Bende izliycem, hadi bol şans... Bi kupa alın da dişimize göre bir rakibimiz olsun bari...

tatlim yukarda yada asagida nikinin üstüne tikla,senin yazdigin mesajlar cikar,onlari sayacaksin,cumadan cumaya sayip yazcaz,istersen günlük yaz,sonra toplarsin,en az yazana ceza,en cok yazana ödül var
sende yazmalisin evet:34:

bu spor kacamaklarinada bir care bulmak lazim:44:

yok cnm,senden önce daha cokk kisi var,eger ceza alirsanda esine dersin ebn ruhsal yönden destek veriyorum diye:37:

tatlim ausun dedigi gibi baslik kisminda cikiyor:34:

kesinlikle:9:
ama sen ben eftelyaya kiyamam,onun cezasini cekerim dersen o da olur:9:

cok üzülme cnm,sonra eftelyayida aglatacaksin:29:

öyle olmuyorsa en son yazdigin mesajin üstündedir zaten sayisida:34:

en çok yazana ödül ne en az yazana ceza spor cezası dmi ? :1::1:

kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı

ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz

ben oturarak içerim genellikle bi ara bi yazı okumustum ayakta içtiğin zaman böbreklere flan zarar veriomus

iyi akşamlar kızlar ben geldim amma çene yapmışsınız ya 15 sayfa okucam :9: geçmişe bakıyorum kızlar bugün hiç giremedim çooooooooook iş vardı malesef bi dakka oturamadım ya yerimde neyse hadi ben başlayam okumaya bide menümü yazim:34:

iyi akşamlar kızlar ben geldim amma çene yapmışsınız ya 15 sayfa okucam :9: geçmişe bakıyorum kızlar bugün hiç giremedim çooooooooook iş vardı malesef bi dakka oturamadım ya yerimde neyse hadi ben başlayam okumaya bide menümü yazim:34:

hoşgeldin canım kolay gelsin iyi hatırlattın ya ben menü mü unuttum :))

çarşamba

sabah :
2 dilim ekmek biraz peynir zeytin çay
ara :
1 elma
öğlen :
bir tane peynirli sandiviç
ara :
bi bardak süt 1.5 kepekli galeta
akşam:
bi kase çorba topalak çorbası ismi öle bizim tavukluydu ekmeksiz yedim tanesinden az koydum bi kase yogurt
ara : bi küçük portakal

su : 3 litre belkide daha fazladır
spor :
1- sabah 50 dakka yürüdüm akşam yürüyemedim hava sartlarından dolayı :26:
2- 30 dakka kendim için 30 dakka da cezam için mezdeke( kabul olurmu kaptan)
3- 100 tane hızlı nefes alıp verme
4- 50 tane hoplama ( ben buna elma toplama diyorum kollarımıda topluyo gibi sallıyom yukarıya :9: )
5- 100 tane hızlı yürüyor gibi ayakta hareket arkadaşım önerdi kuzeni o hareketle zayıflamış ne kadar doğruysa :9:
6- 100 tane mekik
7- 100 tane oklavayla yan göbek için hareket

kaptan bu yaptığım sporlardan aldığım kalori cezasıda düşürülürmü :26: 300+250 idi galiba kalori cezam

Son düzenleme:
sabah domates 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 4 kasık yumurtasız menemen 2 kasık pilav 1 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 fincan kahve
mesaj toplu saycam brazdan
spor yürüyüş ( kaç dk oldugunu bilmiyorum suan )
2 lt su

çarşamba

sabah :
2 dilim ekmek biraz peynir zeytin çay
ara :
1 elma
öğlen :
bir tane peynirli sandiviç
ara :
bi bardak süt 1.5 kepekli galeta
akşam:
bi kase çorba topalak çorbası ismi öle bizim tavukluydu ekmeksiz yedim tanesinden az koydum bi kase yogurt
ara : bi küçük portakal

su : 3 litre belkide daha fazladır
spor :
1- sabah 50 dakka yürüdüm akşam yürüyemedim hava sartlarından dolayı :26:
2- 30 dakka kendim için 30 dakka da cezam için mezdeke( kabul olurmu kaptan)
3- 100 tane hızlı nefes alıp verme
4- 50 tane hoplama ( ben buna elma toplama diyorum kollarımıda topluyo gibi sallıyom yukarıya :9: )
5- 100 tane hızlı yürüyor gibi ayakta hareket arkadaşım önerdi kuzeni o hareketle zayıflamış ne kadar doğruysa :9:
6- 100 tane mekik
7- 100 tane oklavayla yan göbek için hareket

kaptan bu yaptığım sporlardan aldığım kalori cezasıda düşürülürmü :26: 300+250 idi galiba kalori cezam

masallah ya sporları okumaya nefesim yetmedi :nazar::1::1::1: topalak çorbası ne oluyo cnım içinde köfte flan mı var

bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum :14:

calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim :53: 66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa:14::14::14: eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı :31:
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmem :14: insan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya :36::14:

Son düzenleme:
masallah ya sporları okumaya nefesim yetmedi :nazar::1::1::1: topalak çorbası ne oluyo cnım içinde köfte flan mı var

teşekkürler canım benim spor baya iyiydi dün ya :))
yemege gelince bulguru yoguruyorsun içine bişeyler felan katıyorlar küçük top top yapıyorsun tavuklu yada etli yapıyorsun önceden haslıyorsun tavugu ben tavuklu seviyorum tavuk bulgur nohutlu çorba canım benim tavuk corbasının bulgurlusunu düşün canım $images.webp $dscn2188.webp

kızlar yarın misafirim var oyüzden menümü hemen yazayım

sabah; 1 dilim kepekli ekmek 5 zaytin1 dilimpeynir bol yeşillik
ara;1 elma 1 ç.b. süt
öğlen;1 tabak bakla sarımsaklı yoğurt 1 dilim ekmek
ara;1 galeta 3-4 kuru kayısı
akşam;koca bir tabak yağsız salata üzerine serpilmiş 3 köfte büyüklüğünde dünden kalma somon, 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 porsiyonmeyve 1bardak light süt 7-8 adet fındık
mesaj;9
spor; kaynanamlar geldi acilen bayağı bi spor yaptım:))) işlerim yeni bitti .

güzelmiş canım menün :46:

günaydın hanımlarrrr nihayet gelebildim... hastalığım biraz da olsa geçti işyerine de geldim dün işler çok yoğundu fırsat bulamadım girmeye bir gün öncesinde menümü gece yazmıştım zaten:6:

gelelim dün kü menüme

sabah
çeyrek simit ( her zamanki işyerikahvaltım:1: )
kalper peynir
çay

ara
meyve çayı

öğle
içi sebseli tavuk
salata
yoğurt

ara
3-4 fıstık
1 limonlu light bisküvi
çay

akşam
3 kaşık pilav
bezelye yemeği
yoğurt

ara
3-4 badem

2 lt su
yarım saat bisiklet

bu ara hastalığım tam iyileşmediği için spor yapıp çok terliyemiyorum:26:

sevgiler:16:

güzel canım menün kaçamak yok :23:

günaydin arkadaslar:16:
dün yediklerim
sabah
1 dl tam bugday,1 dl kasar,1 bardak süt
ara
3 kasik yogurda dogranmis 1 dl ananas(Ausun tarifi,tavsiye ederim,hem saglikli,hem lezzetli)
ögle
1 tabak taze fasulye,2 kasil pilav,salata
ara
5 findik,1 c.b.süt
aksam
1 adet firinda cipura,salata,1 dl ekmek
su
2,2 lt
spor
30 dk yürüyüs,1 saatten fazla bisiklet turu
mesaj,yine saymadim,ilk firsatta toplu sayicam hepsini
saydim 70 mis,artik bende her mesaji basliga yazicam:51:

kahvalti yapip gelirim yine:34:

güzel kaptan menün tebrikler :8:

bende grubunuza katılmak istiyorum.:16:ama grubunuz hakkında bilgi verebilirmisiniz.belli yenmesi gereken birşey varmı gruptaki devamlılık nasıl.kendimden bahsedeyim.29 yaşındayım.2 kız çocuğum var.1.60 boyunda 60 kg mım.neler yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim çok azimliyimdir..:9:

hoş geldin canım :16:

Back
X