nutellayı götürmüştür bu sporlar bayadır yapamıyorum ben de spor darısı başıma artık![]()
SAğol Eftelyacım ama götürmemiş o sporlar o nutellayı , ceza aldım bile , üstüne laf da yedim. piman olan smile koyacaktım buraya ama bulamadım.
ben bunu simdi gördüm ve sok oldum cnm
en cok kizdigim seyi yapmissin,cezan duruyor,sen internetim yok diye cezani yapmiyorsun,evde spor aletinde var üstelik,bide cezani cekmedigin gibi üstüne nutellalar,sütlü tatlilar yiyorsun
ben anlamadim,sen gercekten zayiflamak istiyormusun
300 kalorilik ceza ve 200 mekik eklendi cezana,haftaya cumaya kadar bitir lütfen
Sağol kaptan ya kendime geldim, yazdıklarınla sarsıldım valla , iyi gelir inşallah. Doğru söylüyorsun , nutellalı rejim mi olur ? Elime aldım kavanozu biraz düşündüm sonra kendimi pişmanlık yaşarken hatırlıyorum. O an içime şeytan girdi heralde...uff normal sporun haricinde 400 kalori + 400 mekik. Bittim ben... Beter ol diyesim var kendime ama o kadar da bitirmiyim artık kendimi. Bak sana söz yarından itibaren toparlancam bu sefer söz bak gerçekten .
Tamamdır kaptan , akşam en son çıkarken kilolarıda yazan çizelgeyi koyar çıkarım . İsteyen ekler , yazanları ben gelirim . Diğer anlattıklarını gözlemlemiştim daha önce zaten
4. değil 7. takıma yazacaktın galiba , 7 ve 13 değil mi ?
kolay gelsin arkadaşım...
hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır
iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh
Ya zaten fırça yedim cezamı da aldım, kaptanın gözüne sokmayın artık şu nutellayı ... Allah beni top etsin nerden yedim şunu...
benim bronşitte kronik olmasa ben de kolay kolay hasta olmam ama ona yakalandım mı gitti, 1 haftadan önce iyileşemiyorum
bugünlerde senin yorumları olkurken çok gülüyorum, Allahda seni güldürsün:))
kolay gelsin, ben de habire fırça yiyorum yine mi kuluptesin iş yap azıcık diye ama neyseki patrondan torpilliyim aman yaa iki dakka deyip geçiştiriyorum :)))
bence daha kötü durumda olanlar var bizim kız mesala, bu arada wuwm akşama mı girebiliyor göremedim bi süredir
sen kulakları tıkasan da görüldü cezalar geldi, hadi kolay gele![]()
bu osman başımıza dert olacak kızlaaaaarrrrrrrrr
4 numara benim işim isteyen varsa göndersin hemen 0 beden yapayım sizi
di mi hiç değilse benim gibi cezanı yapamıyosun madem kaçamak yapma
simit yedim diye fazla da abartmıyım dedim susam var beni tutuyor bu öğün
Allah daha çok güldürsün inşallah, sen yap kendine fotoshop, hatta face de yüklü benim fotolardan alıp bi tane de bana yapsan ne güzel olur asarım dolaba. Ciddiyim bak bu konuda... Cezayı aldık valla , cezamı çekerim de fırça harbiden sarstı beni.. Annesini küstürmüş çocuk gibi hissettim kendimi...
Tavsiye etmiyorum canım bu sporu , hafif popo uyuşması , az biraz miskinlik , küçük çapta dağınıklık ve baş ağrısı yapıyor
Uyanık yahu , aus 12 marttan bu yana dolabın üzerinde duran nutella kavanozunu her gün eline alıyor , oğluna yediriyordu daha bi kere kaşığı bile yalamadı
YA kaptanı kışkırtmayın diyorum, gaza gelecek ceza sayım arttıracak. Allah Allaaaah.
menün güzel canım bence çok sağlıklı görünüyo 4 dönüm senin uydurman mı öyle mi dersiniz biz bi dönüm bostan yan gel osman deriz genelde
Bizim memlekette de 4 dönüm bostan denir. Yan gelip yatanların kalça geniş olduğundan , yata yata kalçan bostan tarlasına dönmüşden gelen bir laftır. En kibar hali yan gel osman, 4 dönüm bostandır.
Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy
Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani
Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu![]()
Canıııım, beni çağırmışsın , gelemedim bir türlü, iş iş iş ....ıyyy bunaldım valla.
kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı
ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz
Ayakta içilen su vücudu dolaşmadan direk tuvalete gidiyormuş zaten, vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmak için oturarak içmek lazımmış...
Ben yokum burda valla FENERBAHÇEMİN maçı var bu akşam , söylemesi ayıp UEFA da yarı finale çıkacağız da bu maçı alınca
Koydum canım , zaten fenerbahçeyi koymak için değiştirirken aklıma gelmişti oğlumu koymak .
Bende izliycem, hadi bol şans... Bi kupa alın da dişimize göre bir rakibimiz olsun bari...