• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe

alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe

menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?

oo masallah menü güzel afern

ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm

öglende bsyler yıeydn kuzusum

ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için

ahaha

anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe

ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm

gunaydn babybim optum say

görüşürüz canm tatlı uykular

Amin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..

hadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe

alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe

menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?

oo masallah menü güzel afern

ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm

öglende bsyler yıeydn kuzusum

ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için

ahaha

anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe

ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm

gunaydn babybim optum say

görüşürüz canm tatlı uykular
Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion :D

Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..

Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım :KK12:
Amin insallah canim... Allah büyük insallah yavrular bu alerjilerinden kurtulur :( Rabbim tüm hastalarimiza sifa versin.
Cok haklisin bilgisizlik kötü, bilgilenmeye calismamak daha da kötü :(
Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)
Ablacim ellerine saglik :)
Nasilsin?

Selam beybiler :KK75: kardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama :-)

Sevgilerle :KK68:
Hosgeldin canm korksun vallahi - kardesiz fakat rakibizde hihihihi :KK53:
Meydan bizim calisin kizlar durmak yokkkkkkk :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::p:stop:

Yeşil çay da çok yüksek kafein var Can'ım. Siyah çaydan fazla..

Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..

Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım :KK12:

Azmine hayran :KK19::KK15:
Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sok :KK57:

Amin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..
Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio daha

Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio daha

Yok ya çok kötüyüm, su içebildim sadece, arada içerim, ağrım geçince de birşeyler yerim artık..
yaklaşık 2.5 canım, ama şu anki kiloyu sorarsan 3 kilodan fazla :)) refik öncesi 2 günde şiştim resmen, refik başladı artık iner zaten :)

Yok ya çok kötüyüm, su içebildim sadece, arada içerim, ağrım geçince de birşeyler yerim artık..
yaklaşık 2.5 canım, ama şu anki kiloyu sorarsan 3 kilodan fazla :)) refik öncesi 2 günde şiştim resmen, refik başladı artık iner zaten :)
Neyyy 2.5 mu abooowww ha gayret vercen canm sen refigi iyu degerlendir tatlim

Saol canım, bugün daha iyyim. sen nasılsın ? abimin eşi doğuma girdi onlardan haber bekliyorum
,

aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın

Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion :KK70:

ay sacma kombin valla kg alırsn tabi:KK70:

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan

Back
X