• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uzun bir aradan sonra Merhaba .
Benim oglanla kafayı bozdum ben.
Bir dert bitiyor biri başlıyor.
Neyse artık burdayım. Diyet düzenli yapamadım ama yine de kilo verdim .
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.5
Fark 1.2 fena değil sanırım.

Yawrukush Kaptanim sorun yoksa devam ediyorum

Merhaba, hoşgeldin canım..
Geçmiş olsun, inşaAllah tekrar aynı sıkıntıları yaşamazsın..
Gayet de güzel kilo vermişsin, tebrikler :)

Aramıza tekrar hoşgeldiniz.
günlük olarak menümüzü, su ve sporumuzu her akşam paylaşıyoruz canım, cuma günleri de sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra tartılıp kilo bildirimimizi yapıyoruz. Takımımız da şok diyetler ve detoks yasak canım. Sormak istediğin birşey olursa her zaman burdayız. 2 hafta deneme süremiz oluyor, menülerine ve takıma katılımına bakıp 2 hafta sonunda uygun şartlar olursa listeye dahil olabiliyorsun canım.
Ben Derya 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Memmun oldum

bende memnun oldum derya :) kusura bakmayin gec cevap yazdim , kizimi kitaya biraktim alisveris derken eve geldim 13.00 --1 saatlik zaman farkini hesaplarsak saat orda simdi 14:15 olmali. burasi kalabalik oldukca iyi en azindan gurbet yanlizligimada iyi geleceksiniz. sabah tartildim dedigim gibi 67.4 ile basliyorum onceki kilo verme macerami hesaba katacakmisiniz bilmiyorum bu arada ocak 11 de 79 kilo ile basladim. simdi sizlerle 67.4 ile start veriyorum
spor :) hic haz etmedigim bir konu ve simdi spor hocam marki aramam lazim surekli erteliyorum ve gitmiyorum bu yazidan sonra ariycam termin yapicam :) artik el mahkum gidilecek

Kızlar çok şükür regl oldum

Ama itiraf etmeliyim biraz bebiş için umutlanmıştım.

Öyle bir faaliyetimiz olmadı ama insanın içgüdüsü sanırım belkide artık zamanı gelmiştir:KK36:

Yawrukush Yawrukush inan bütün şişliği vücudumda hissediyorum özge bana 500 gram bile fazla geldi.
58leri görünce

Uzun bir aradan sonra Merhaba .
Benim oglanla kafayı bozdum ben.
Bir dert bitiyor biri başlıyor.
Neyse artık burdayım. Diyet düzenli yapamadım ama yine de kilo verdim .
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.5
Fark 1.2 fena değil sanırım.

Yawrukush Kaptanim sorun yoksa devam ediyorum
Güzel gitmiş kilolar:)

Back
X