- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Tatil yorgunluğundan temizlik yorgunluğuna yatay geçiş yaptım canımSağol ablişim he valla yeni eve benzedi.bayadır dip köşe temizlenmemişti :) sen nasilsin tatil yorgunluğunu attın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil yorgunluğundan temizlik yorgunluğuna yatay geçiş yaptım canımSağol ablişim he valla yeni eve benzedi.bayadır dip köşe temizlenmemişti :) sen nasilsin tatil yorgunluğunu attın mı
Iyiyim gülüm şükür. Rabbim mutlu mesut etsin sizi yuvanız aşk ve sevgi dolsun :)Hoşbulduk kuzum iyim sen nasılsın:)
Evet öyle oluyor kuzum bayram geliyor kafanı dinlersin :)Tatil yorgunluğundan temizlik yorgunluğuna yatay geçiş yaptım canım
Iim şükür mavişim. Düğün nasıl geçti. Yerleşti mi yeni memleketine?Teşekkürler sibelimmm iyim çok şükür kuzum sen nasılsın:)
Sağol bitanem. Kolay gelsin yarınki seminerde sana mavişim.
Ne yarışması canimYarışma için herkesi etiketledim sanıyorum, unuttuğum varsa affola
azimli anne bir tek seni etiketleyemedim canım, kaç kere denedim olmadı..
Fatoscum yarin sabahtan aksam 22ye kadar ADIM ve IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.Ne yarışması canim
Adım atmaya katılırım inşallahFatoscum yarin sabahtan aksam 22ye kadar ADIM ve IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.
Hangisine katilabilirsen artik..
tamam canim, diyetisyen randevinda guzel gecer umarim:)Adım atmaya katılırım inşallah
Sanada canim inşallahtamam canim, diyetisyen randevinda guzel gecer umarim:)
bekliyoruz iyi haberlerini, iyi geceler canim..
Kizlar hepiniz uyudunuz muhtemelen..
Akini okula biraktim, alisverise gittim,metro gibi bir yer yuru Allah yuru, onlari arabaya tasi, sonra eve gel, tek tek hepsini tasi, sonra yerlestir.
O kadar yoruldum ki anlatamam.
Sonrada cat kapi esim geldi ogle yemegini beraber yiyelim diye, haydii takimada giremedim
Sonra kostur kostur Akini okuldan almaya gittim.
Parkta arkadaslariyla oynamak istedi gunesin altinda pise pise bekledim:)
Eve donduk, annemler kamera dedi, bir yandan Akini yedirdim, kamerayi kapat, Akini uykuya hazirla , yatir hop bu saat oldu..
Daha simdide Akin uyurken yemegi hazirlayacagim.
Temizligi de yapamadim ,yarina kaldi.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler canlar..![]()
Okurken yoruldum maşallah nazar değmesin sanaKizlar hepiniz uyudunuz muhtemelen..
Akini okula biraktim, alisverise gittim,metro gibi bir yer yuru Allah yuru, onlari arabaya tasi, sonra eve gel, tek tek hepsini tasi, sonra yerlestir.
O kadar yoruldum ki anlatamam.
Sonrada cat kapi esim geldi ogle yemegini beraber yiyelim diye, haydii takimada giremedim
Sonra kostur kostur Akini okuldan almaya gittim.
Parkta arkadaslariyla oynamak istedi gunesin altinda pise pise bekledim:)
Eve donduk, annemler kamera dedi, bir yandan Akini yedirdim, kamerayi kapat, Akini uykuya hazirla , yatir hop bu saat oldu..
Daha simdide Akin uyurken yemegi hazirlayacagim.
Temizligi de yapamadim ,yarina kaldi.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler canlar..![]()
Ne yarışması canim