- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Bizim feyza yaşıyomu acaba hayatından endişe ediyorum![]()
Bayram mesajı yazıp kaçtı yine kaçak.. Yarın gelmesi gerek zatenn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim feyza yaşıyomu acaba hayatından endişe ediyorum![]()
Aynen canım bayramdı falan derken bende giremedim pek tabi diyet falan bayramda hikaye oldu![]()
Ben kesin artı çıkıcamBana pek zararı olmadı bayramın, belki 1-2 kaçamağım olmuştur :))
Yarın herkes artılarla gelecek desenee![]()
Ben kesin artı çıkıcam![]()
Bayramda hep misafirlikte olunca geç yendi akşam yemekleri sporda yapamadım kesin almışımdırDur bakalım yarın ola hayrola :) Belki çıkmazsınn :)
Bayramda hep misafirlikte olunca geç yendi akşam yemekleri sporda yapamadım kesin almışımdır(((
Çok vahim beni kimse kurtaramazDurum vahim desenee![]()
Çok vahim beni kimse kurtaramazDurum vahim desenee![]()
Iyi gunler. Ben her ogun yedigim de foto atsam olur mu? Topluca aksam yazmayi unutuyorum. Cocuklarin camasirlarini yerlestirip yuruyuse cikacagim. Tartimin pili de bitmis onuda almam lazim
Çok vahim beni kimse kurtaramaz![]()
Vallahi kıyamazsada Kuşbaşı yapar kesinBayram bayramm Özge kıyamaz kimseye![]()
Garip bir gün oldu bi taraftan canım bişey istemedi ama acıktım falan eve dönünce yapabilirim cezalar birikti annemin ev Ara kat hafta sonu evde olcaz inşallahcok guzel olmus Sibelim :)
canim Akin iyi cok sukur, toparlaniyor, oksurugu de azaldi:)
ablam sen 250ip atlama yap firsat bulunca, dogru durust hicbir sey yememissin ama yediklerinde hep karbongidrat..
canim sanada iyi bayramlar :)
cok cok guzel canim:)
gayet guzel olmus canim tebrikler:)
canim yuruyusun cok guzel olmus cikolata kacmis biraz.
firsat buldugunda 200 ip atlama yapar misin?
Kolay gelsin canımHerkese günaydın ben misafirlerim gelmeden hazırlıklarıma başlıyayımmm
Elifcim başınız sağolsun her işte bir hayır vardır evinizde içinize sinsin inşallah mutluluk sende gizli istersen her yerde mutlu olursun canımÇok teşekkür ederim yaa gerçekten dualarinizi hissettim bugün. İçim rahatladı bi ferahlık geldi. Menüm de bol bol tatlı sarma ve et var.bayramın her günü için ceza istiyorum artık başa gelen çekilir. Müsait olduğum günlerde yaparım. Yeterki hedefime ulasayim.![]()
Evet neyseki formaliteGerçi bayram sonrası ayın 23 ünde gerçek tartı olucak dimi yarınki tartı formalite olucak sanırım![]()
Vallahi kıyamazsada Kuşbaşı yapar kesin![]()
Gerçi bayram sonrası ayın 23 ünde gerçek tartı olucak dimi yarınki tartı formalite olucak sanırım![]()
Fırsat bulup yazamadım kızlar şimdi çarşıya gidiyoruz minibusteyim akşama gelirim yine yarın tartilcam ama annemin tartısı sanırım birazcık fazla tartiyor tetikte başlamadı neyse yarın nasipse doncez eve artık düzeni oturtunca herşey hallolur
cok guzel olmus Sibelim :)
canim Akin iyi cok sukur, toparlaniyor, oksurugu de azaldi:)
ablam sen 250ip atlama yap firsat bulunca, dogru durust hicbir sey yememissin ama yediklerinde hep karbongidrat..
canim sanada iyi bayramlar :)
cok cok guzel canim:)
gayet guzel olmus canim tebrikler:)
canim yuruyusun cok guzel olmus cikolata kacmis biraz.
firsat buldugunda 200 ip atlama yapar misin?
canim sen firsat bulup menulerin kotu bile olsa paylas..
kendini de hic uzme her seyin hayirlisi olsun Elifcim...
canim yeni evinizi Allah icinize sindirsin.
kira vermemek cok buyuk nimet, insalah icin isinir, mutlu gunler gorursun yeni evinde:)
canim aralardaki kurabiye ve biskuvilerin yerine cerez, yogurt, salata, cok tatli istiyorsa da canin bitter ye 1-2 kare..
sporda az olmus Sibelim telafi icin 200 ip atlama yapar misin gulum, firsat buldugunda:)