• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok guzel olmus Sibelim :)

canim Akin iyi cok sukur, toparlaniyor, oksurugu de azaldi:)

ablam sen 250ip atlama yap firsat bulunca, dogru durust hicbir sey yememissin ama yediklerinde hep karbongidrat..

canim sanada iyi bayramlar :)

cok cok guzel canim:)

gayet guzel olmus canim tebrikler:)

canim yuruyusun cok guzel olmus cikolata kacmis biraz.
firsat buldugunda 200 ip atlama yapar misin?
Garip bir gün oldu bi taraftan canım bişey istemedi ama acıktım falan eve dönünce yapabilirim cezalar birikti annemin ev Ara kat hafta sonu evde olcaz inşallah
Herkese günaydın ben misafirlerim gelmeden hazırlıklarıma başlıyayımmm
Kolay gelsin canım
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten dualarinizi hissettim bugün. İçim rahatladı bi ferahlık geldi. Menüm de bol bol tatlı sarma ve et var.bayramın her günü için ceza istiyorum artık başa gelen çekilir. Müsait olduğum günlerde yaparım. Yeterki hedefime ulasayim. :KK43:
Elifcim başınız sağolsun her işte bir hayır vardır evinizde içinize sinsin inşallah mutluluk sende gizli istersen her yerde mutlu olursun canım
Gerçi bayram sonrası ayın 23 ünde gerçek tartı olucak dimi yarınki tartı formalite olucak sanırım:KK73:
Evet neyseki formalite

Fırsat bulup yazamadım kızlar şimdi çarşıya gidiyoruz minibusteyim akşama gelirim yine yarın tartilcam ama annemin tartısı sanırım birazcık fazla tartiyor tetikte başlamadı neyse yarın nasipse doncez eve artık düzeni oturtunca herşey hallolur

14 Eylül Menüm

2 köfte büyüklüğü gelir kavurma
1 domates 2 salatalık
Şekersiz çay

Ara
1 elma
5 fındık
1 bardak yeşil çay

Öğle
1 çatal yeşil fasulye
Kuru üzümlü yoğurt( 3 yemek kaşığı yoğurt ve birazcık kuru üzüm ile)
1 dilim kepekli ekmek

Akşam
1 köfte büyüklüğünde düdüklüde kaynatma ile kavurma arası et
1 dilim kepekli ekmek
1 domates 2 salatalık

Ara
1 melisa çayı
Yarım kibrit kutusu kaşar peyniri
1 lavaşın üçte ikisi
1 tatlı kaşığı çikolata
1 elma
2 küçük domates
Not: Bu öğünü göz tansiyonum yükseldiği için abarttım biraz...

Su
16 bardak

Egzersiz
25 dakika yürüyüş(10 dksı ceza)

Fırsat bulup yazamadım kızlar şimdi çarşıya gidiyoruz minibusteyim akşama gelirim yine yarın tartilcam ama annemin tartısı sanırım birazcık fazla tartiyor tetikte başlamadı neyse yarın nasipse doncez eve artık düzeni oturtunca herşey hallolur

Kolay gelsin ablacım..

cok guzel olmus Sibelim :)

canim Akin iyi cok sukur, toparlaniyor, oksurugu de azaldi:)

ablam sen 250ip atlama yap firsat bulunca, dogru durust hicbir sey yememissin ama yediklerinde hep karbongidrat..

canim sanada iyi bayramlar :)

cok cok guzel canim:)

gayet guzel olmus canim tebrikler:)

canim yuruyusun cok guzel olmus cikolata kacmis biraz.
firsat buldugunda 200 ip atlama yapar misin?

canim sen firsat bulup menulerin kotu bile olsa paylas..
kendini de hic uzme her seyin hayirlisi olsun Elifcim...

canim yeni evinizi Allah icinize sindirsin.
kira vermemek cok buyuk nimet, insalah icin isinir, mutlu gunler gorursun yeni evinde:)

canim aralardaki kurabiye ve biskuvilerin yerine cerez, yogurt, salata, cok tatli istiyorsa da canin bitter ye 1-2 kare..
sporda az olmus Sibelim telafi icin 200 ip atlama yapar misin gulum, firsat buldugunda:)

Biliyorum özgem . Geçen kv bana siparis verdi bi dünya kurabiye kek ve açma börek yaptım. Bayram diye malum. Ben de aralarda acikiyorum. Daha dikkat etmeye çalışıcam kuzum. 200 ip atlama yi akşam yapıcam söz .

Gözün aydın kuzum evine de varmissin bu arada. Paşa da daha iidir inşallah?

Back
X