• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah canım ya dr erken doğuma sebep oluyor sende de kasılma var falan deyince elim ayağıma dolaştı ilacı midem kabul etmiyor 14 tane ilaç oluyor vitaminlerle artık midemde hal kalmadı.5 tanede iğne vuruyorum günde.Rabbim sağsağlim nasip etsin inşallah son aylar geçse hayırlısıyla.sıpa çektiriyor :anne:

Allah yardımcın olsun canım.. Bebeğin iyi olsun da annenin çektiği acılar, sıkıntılar onun gelişiyle unutulur..
Çabucak geçsin şu 2 ay da kucağına al inşaAllah.

Ben zararlı olduğunu ne duydum ne okudum canım.. Hatta anneme doktor önermişti..
Benim de alerjimi hafiflettiği için içiyorum.. Zayıflamaya daha doğrusu kilo korumaya sanırım faydası var..
Bulursam ilgili yazı paylaşırım.
Canım içilmesi için ev yapımı doğal sirkeyi öneriyorlar marketlerde satılanlar katkı maddeli

aminn canım inşallahh:KK200:
Canım çok geçmiş olsun allahım sağsalim kucağına almayı nasibetsin bende hamileliğimin 3.ayında kanamam oldu bebeğin eşi aşağıya düşmüş ćok üzüldüm ağladım sonrasında allaha şükür Rabbim kucağıma almayı nasibetti dilerim kasılmalarında biter bebeğini sağlıkla doğurursun dualarım ız seninle:))

**HAL HATIR SORMACA**

@seyhan77 ablacim nasilsin gozlerimiz yollarda kaldi.:confused:
@hawar ablacim sen nasilsin, hastaniz nasil oldu?
@haeshin , @abesle_istigal , @Harpy , happy_moon happy_moon , @KarKralicesi izinler suyunu cekti kizlar, acaydim kollarimi gelin diyeydim de doneydiniz artik.:p
@Ollalla ve @Mavibocuk taze gelinlerimiz nasilsiniz canlar?:KK68:
@saricicek123 canim seni cok merak ediyorum her sey yolundadir insallah..
@D3S1R3 Demetim nasilsin canim, Kerem Pasa nasil?:KK200:
asya_01 asya_01 ne var ne yok gulum?:anneadayı:
@kakaovanilya Cansucum vaz mi gectin dugun oncesi kilolardan kurtulmaktan guzellik.:p
@fyzanur seni hic sormuyorum, yoksun yokkkkkk..:sopa:
@Ey0609 dun hic ugramadin canim, nerelerdesin?
@Leylam880 diyeti biraktin mi canim?
@Fyfyfy ablam dondum takima dedin ugramiyorsun hic, oglan nasil?
@melinda23 mezun oldun bizi biraktin mi bosnak guzeli?:p

@engindenizz canim sen nasilsin, uzun zamandir haber almiyoruz senden, insallah her sey yolundadir.
Herkese kucak dolusu sevgi ve opucukler :):KK15:
Canım ne zaman istersen iznimi bitirebilirim şuanda izne çıktığım kilonun altındayım zaten??

Selam herkese
Bgün eşimle oğlumu okula götürdük o kdar çabuk adapte oldu ki ben bile şaşırdım maşallah diyeyim. Ayrıca bakıcımız bu sabah geldi o da bizle ve ben okuldayken hasan ağlamamış çok güzel geçmiş çok şükür artık bir kişi daha var ailemizde hep sorunsuz devam ederiz inşallah
Bende şimdi evde bakıcı olmanın verdiği rahatlıkla spor salonuna attım kendimi
Kasımda iş başı yapana kadar hergün spora gelmeyi planlıyorum haftasonlarıııı hariçç

Sizlerde ne var ne yok ?

Okulun ilk günü nasıl geçti ?

2 gündür acillik oldum canım ya idrar yollarımda enfeksiyon var kasılma sancı oldu ilaç verdiler ilaçta yan etki yaptı uğraşıp duruyorum.sen nasılsın
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canım az kaldı.
Dün konuştum, konuşunca da daha çok özlüyorum :) Bak uyutmayan bir neden daha buldum :))
Kıyamam sana . Az kalmış hayrlısıyla gelsin askerin.
Selam herkese
Bgün eşimle oğlumu okula götürdük o kdar çabuk adapte oldu ki ben bile şaşırdım maşallah diyeyim. Ayrıca bakıcımız bu sabah geldi o da bizle ve ben okuldayken hasan ağlamamış çok güzel geçmiş çok şükür artık bir kişi daha var ailemizde hep sorunsuz devam ederiz inşallah
Kasımda iş başı yapana kadar hergün spora gelmeyi planlıyorum haftasonlarıııı hariçç

Sizlerde ne var ne yok ?

Selam canım. Sevindim oğlunun bakıcam adapte olmasına. İnşallah hep böyle olur.

2 gündür acillik oldum canım ya idrar yollarımda enfeksiyon var kasılma sancı oldu ilaç verdiler ilaçta yan etki yaptı uğraşıp duruyorum.sen nasılsın
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canım az kaldı.
Dün konuştum, konuşunca da daha çok özlüyorum :) Bak uyutmayan bir neden daha buldum :))
Kıyamam sana . Az kalmış hayrlısıyla gelsin askerin.
Selam herkese

Sizlerde ne var ne yok ?

Selam canım. Sevindim oğlunun bakıcam adapte olmasına. İnşallah hep böyle olur.

Selam herkese

Sizlerde ne var ne yok ?

Aleykum selam canım..
Ne güzel çocuğun biri okula, biri bakıcıya sen de dinlenirsin az da olsa :)

Canım çok geçmiş olsun allahım sağsalim kucağına almayı nasibetsin bende hamileliğimin 3.ayında kanamam oldu bebeğin eşi aşağıya düşmüş ćok üzüldüm ağladım sonrasında allaha şükür Rabbim kucağıma almayı nasibetti dilerim kasılmalarında biter bebeğini sağlıkla doğurursun dualarım ız seninle:))
çok sağol canım inşallah Rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.

Elma sirkesi, doğal bir yaşam iksiridir!

Bileşim: Kalsiyum, fluor, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, silisyum, A vitamini, Beta-carotin, B1, B2, ve B6 vitaminleri, C vitamini, sirke asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddeleri.

Yaşlılığımızda da sağlıklı olabilmek için hareketli bir yaşam ve sağlıklı bir beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz.. İşte burada elma sirkesi seçiminin değeri ile karşılaşıyoruz. İçerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir o. Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü bir doğal ilaçtır. Burada size, bedeninizi genel anlamda güçlendirmek, çeşitli hastalık belirtilerini hafifletmek ve gerekli cilt bakımını yapmak için elma sirkesini nasıl kullanabileceğinizi anlatmak istiyorum.

Sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal kokteylinin içindeki müthiş zenginliği öğrenmiş bulunuyorsunuz artık.
-bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır. Sirkenin içerdiği yüksek orandaki potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir ve her öğünde 1 bardak içebilirsiniz.

*Sirke-bal kokteyli nezleye karşı da bedeni güçlendirecektir. Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır.

*Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için. Ayrıca, 4 litre ilik suya 1 su bardağı dolusu elma sirkesi ve 2 tatlı kaşığı tuz ekleyerek ayak banyoları alın. Banyo süresi 10 dakikadır.

*Yaraların çabuk iyileşmesi için, günde 3 bardak elma sirkesi-bal kokteyli için. İltihaplanmayı önlemek için, elma sirkesiyle ıslattığınız bir pamukla günde pek çok kere yarayı nemlendirin.

Diyet ve elma sirkesi:

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştırıp hem de fazla yağları eritiyor.

FORMÜL:

4 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU

BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
Teşekkürler kuzum değerli bilgiler için ;)

Back
X