- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Tesekkur ederimBu şekilde aslen canim , adı "Fat Secret" ne yediğim kadar kaç kalori tükettiğim de önemli benim için, günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum bununla
Eki Görüntüle 1888359
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimBu şekilde aslen canim , adı "Fat Secret" ne yediğim kadar kaç kalori tükettiğim de önemli benim için, günlük 1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum bununla
Eki Görüntüle 1888359
iyi cok sukur canim bende iyiyim Hazalim :)Iyiyim çok şükür gülüm o gün yorgunluktan ağrıdı ama geçti şükür. Sen nasilsin
harikasin kuzum :)
iyiyiz canim Akinda gidip geliyor okula:)iyiyim özgecim
sen nasılsın
bebiş nasıl. akın alıştımı okula
gecmis olsun canim, yuruyus gayet guzel bir egzersiz :)Iyi gunler kizlar. Aklimda olsada girip yazamadim. Aksam cocuklar ile uyuya kaldim biraz rahatsizdim ustunede regl dim.
Saglikli beslenme devam ama spor yok oyle pek yuruyus disinda. 1saat olmadi kahvalti yapali. Sagi solu toparlayip biraz da dinlenip yuruyuse cikacagim
canim gece yedigin icin o arti bugun dikkat edersen yarina kalmaz bir sey..Dun gece o kadar aciktim ki salatalik peynir ve 1 dilim ekmek yedim ve az once tartiya ciktim en son saat 4.5 da yemiştim
Tartida 78 ciktim
Dun 77 .4 dum
Aninda 600 gr almisim![]()
canim bence de proteini arttirsan biraz iyi olur..1 haftadir aclik çekiyorum diyetisyenim i de 2 3 gun once aradim listeyi degistirmedi ama acim arkadaslar midemde ki agrida gecmiyor
Dun listedekileri hesapladim sadece 900 kalori geldi diger uygulamada hesapladim 1000 kalori
Bugun yine aradim diyetisyeni listenin resmini gonderin bakayim yazmis
canim tatli istegini 1-2 kare bitterle bastir jelibonlar sagliksiz..Of kizlar kendime soz verdim jelibon yemicem diye. Bugun yenik dustum hatta az once. Felaket midem bulaniyor ya.
canim yay burcu gorunuyor 12 aralik:)Çok şükür iyim canım , tedavin ne zaman başlıyor. Ameliyat mı ?
Panikteyim stresteyim :)
ahy ben düğün yapıyorum 15 gün sonra senin bebiş geliyorrr :) , burcu akrep mi olacak ben de akrebim :)
canim listeye girdikten sonra 2ay izne ayrilamiyorsun, kesin mi kapanacak internetiniz..Kizlar oglum icin bir sure interneti kapattirmaya karar verdik bir sure giremeyecegim foruma malesef
Çok listenin dışına çıkmadan değişiklikler yap yazdığım şeyler çok kalorili değil.Listeye uyma diyorsun yani. Diyetisyenden sogudum
canim yarin tartilamayacak misin?Ozge iyi ya memnunum ben jilian gibi duvara carpmiyor ama karnim ve.kollarim iyi calisti dun. Gecen sene kardiyo ve o workoutlarla harika kilo verdim artik cok kilom yok verecegim yetsin zira vakit de yok pek baska spora. Bu arada pazar gunu baskulume kavusacagim esim koye gidecek babam da izmirden gelcekmis orda bulusacaklar baskulumu getirecek.
kuzum oy oy gozleme pasta bayagi ceza gelecek haberin olsun :)Yawrukush canim dunki menümü yaziim ama menüme ek akşam arkadaşlar geldi dışarıya gittik kıymalı gözleme yedim bir deee regl canim cekti yarım profiterollü pasta yedim
Adımlarım var 10.507 , sabahtan akşama kadar sahadayim zaten
Menüye ek bir de yeşil caylarım ve salata larım var
Eki Görüntüle 1888352 Eki Görüntüle 1888354
super yarin yarismamiz var :)*** YARIŞMA ***
Canlar yarın adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar attığınız adım sayılarınızı yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar..
Esim e bagli bilmiyorum canim vazgecmis gibi konusmadim tartismayalim diye o metin 2 den vazgecemeziyi cok sukur canim bende iyiyim Hazalim :)
harikasin kuzum :)
iyiyiz canim Akinda gidip geliyor okula:)
sen de ne var ne yok?
gecmis olsun canim, yuruyus gayet guzel bir egzersiz :)
canim gece yedigin icin o arti bugun dikkat edersen yarina kalmaz bir sey..
canim bence de proteini arttirsan biraz iyi olur..
canim tatli istegini 1-2 kare bitterle bastir jelibonlar sagliksiz..
canim yay burcu gorunuyor 12 aralik:)
her sey hallolacak bak goreceksin..
canim listeye girdikten sonra 2ay izne ayrilamiyorsun, kesin mi kapanacak internetiniz..
Kizlar nasilsiniz, ne var ne yok
Yarın lazanya yapmak istiyorum kizlar cok mu kalorili olur fikir verin bana yaa
Birde bugün kereviz aldım.salatası ni yapmak istiyorum tadı güzel oluyormuş merak ettim ama daha önce hiç yapmadım. Bilen varmı kizlar bir tarif verin bana.
Kız metin oyunu mu oynuyo kocan. Benim de yeğenim oynuyo .bağımlısı oldu resmen .mecbur kalmadıkça evden bile çıkmıyor düşün yani.gece gündüz oynuyorEsim e bagli bilmiyorum canim vazgecmis gibi konusmadim tartismayalim diye o metin 2 den vazgecemez
Aynen elinde olsa ise gitmeyecekti ama azaltti oynamayi tam bir oyun bagimlisiKız metin oyunu mu oynuyo kocan. Benim de yeğenim oynuyo .bağımlısı oldu resmen .mecbur kalmadıkça evden bile çıkmıyor düşün yani.gece gündüz oynuyor
Oyy bugun bayagi kosturmali bir gun oldu benim icin yine canlar..
Sabah erkenden hastaneye kostum, seker yuklemesi, kan verdim, grip asisi oldum.
Oradan ciktim aksam icin yemek aldim disaridan, sonra arabanin benzsin isigi yandi, evle hastane arasi 40dk kadar.
Hoop benzinlik aradim , benzini aldim.
Eve dondum, Akin bahcede toza topraga bulanmis, ev arbede..
Kahvalti yapmislar her sey her yerde, oyuncaklar sacilmis, yatak bile toplanmamis:)
Akini giydirdim, elini yuzunu yikadim, beslenmesini hazirladim, kostur kostur okula biraktim.
Saat oglenin 1i olmustu, o saate kadar 1 avuc ceviz yedim sadece.
Basim nasil agriyordu anlatamam,eve zor attim kendimi , yemegimi yedim de kendime geldim.
Simdi ortaligi toparlayip,yarim saat sonra Akini alacagim okuldan.
Allahtan yemek yapma derdim yok bugunluk.
Oyy yazaken de yoruldum.
Okur ken ben yoruldum canım. Allah kolaylık versin. Bebiş nasıl herşey yolunda mıOyy bugun bayagi kosturmali bir gun oldu benim icin yine canlar..
Sabah erkenden hastaneye kostum, seker yuklemesi, kan verdim, grip asisi oldum.
Oradan ciktim aksam icin yemek aldim disaridan, sonra arabanin benzsin isigi yandi, evle hastane arasi 40dk kadar.
Hoop benzinlik aradim , benzini aldim.
Eve dondum, Akin bahcede toza topraga bulanmis, ev arbede..
Kahvalti yapmislar her sey her yerde, oyuncaklar sacilmis, yatak bile toplanmamis:)
Akini giydirdim, elini yuzunu yikadim, beslenmesini hazirladim, kostur kostur okula biraktim.
Saat oglenin 1i olmustu, o saate kadar 1 avuc ceviz yedim sadece.
Basim nasil agriyordu anlatamam,eve zor attim kendimi , yemegimi yedim de kendime geldim.
Simdi ortaligi toparlayip,yarim saat sonra Akini alacagim okuldan.
Allahtan yemek yapma derdim yok bugunluk.
Oyy yazaken de yoruldum.
Yapayım o zaman az yerim bir dilim yeterKerevizi bilmiyorum da lazanyayı abartmamak kaydıyla ödül olarak yiyebilirsin.. Hatta cuma yemen çok iyi olur :)
canim 2 ay listeden cikamiyorsun, izne ayrilamiyorsun yani umarim internetiniz kapanmaz...Esim e bagli bilmiyorum canim vazgecmis gibi konusmadim tartismayalim diye o metin 2 den vazgecemez
yarin odul olarak yiyebilirsin canim.Kizlar nasilsiniz, ne var ne yok
Yarın lazanya yapmak istiyorum kizlar cok mu kalorili olur fikir verin bana yaa
Birde bugün kereviz aldım.salatası ni yapmak istiyorum tadı güzel oluyormuş merak ettim ama daha önce hiç yapmadım. Bilen varmı kizlar bir tarif verin bana.