• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20160923_121701-1.webp
Gecen hafta :78.7
Bu hafta :77.6
Fark : -1kilo 100 gr

insallah canim, bu glukoz testi mecbur ac karnina yapiliyor yoksa asla ac birakmam kendimi.
testten sonrada ancak 1 avuc ceviz yiyebildim , midem almadi..

cok guzel bilgiler Fatimem, eksik olma, hele adimsayar uygulamalari cok guzel bilgi olmus :)

jilian zorlarsa da leslie ile yuruyus yapabilirsin canim :)

aa cok sevindim kuzum, gozunaydin :)
izmirde mi olacaksin?

iyiyiz guzelim sen nasilsin? :)

Hayırlı olsun canım :)

Çok sağolun canlarım bakıcam belki izmir belki urlaya taşınırım belki tam ortaya biyere taşınırım :)

Hayırlı Cuma'lar herkese :)

Kilo Bildirimi
9 Eylül: 85.9
16 Eylül: 83.6
Fark: -2.3
23 Eylül: 83.3
Fark: -0.3
9 Eylül- 23 Eylül arası fark: -2.6

Bu hafta hangisi geçerli bilemediğimden hepsini yazdım :)

@Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405

İzne çıkarken 52.9
Bg: 52.0
Fark -900

51 göremedim sinir oldum ama bunada şükür bakarsın 2 haftaya ben mezun

Lililili :halay:

Bayram öncesi kilom;58.2
Bugünkü kilom; 57.7
Fark; -500 gr
Yüzde; 0.86
@Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

izinden once 78.7
bu sabah 78
fark -700

Tesekkurler kizlar. Tel de ki net sorunlu. Alinti yapamadim. Kalkayim da 650ip atlama ceza mi yapayim.

Kilo bildirimi de yapayim.

Gecen hafta 51.8
Bu hafta 51.8
Toplam 0 gr

Sabit kalmama da sukur diyip sevineyim

Aynen yanlis olmus :)) 5 yerine 6 olacak. Yani 61.8 im hala
Duzenliyemedim de mesaji

Canlar
G.h 69.7
B.h 69.1
Fark -600 gr
Yüzde 0.86

Eki Görüntüle 1888567 Gecen hafta :78.7
Bu hafta :77.6
Fark : -1kilo 100 gr

Kaptan kilom sabit dün tartıldım bugün tartılamıyorum yine yollardayım
Kilo ven herkesi tebrik ediyorum kızlar sabit olanları ve kilo alanları daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Sakinlesmek icin paptya cayina baslayacagim kizlar kilo aldirma gibi bir durumu var mi ?bugublerde ofke kontrolumu sağlayamıyorum

Papatya çayı zayıflama açısından bakıldığında vücuda uygun bir sindirim sağlama yününde katkı sağlar. Düzgün bir sindirime papatya çayının katkısıyla sahip olan vücut yağlardan kurtulmaya ve kilo vermeye hazır bir şekle gelir. Çünkü eğer sindirim işlemi uygun bir şekilde gerçekleştirilemiyorsa yenilen yiyecekler yeterli olmayacak kısa süre sonra yeniden açlık hissedilecektir. Bunun yanında, düzgün olmayan sindirim metabolizmayı da olumsuz etkileyebilir. Sindirim probleminin çözümüne yönelik olarak, papatya çayı içildiğinde sindirim ile ilgili organların salgı üretmesine yönelik uyarıcı etki sağlanır ve üretilen salgı sayesinde sindirim sürecinde en yüksek düzeyde etkililik elde edilir.

Papatya çayı iştah açar mı? Papatya çayı aksine tok hissettiren ve sindirim sistemine sağladığı katkı nedeniyle yemek hakkında sürekli düşünmeyi engelleyen bir içecektir. Bu sayede aşırı yemeye karşı diyet yapan kişilere yardımcı olur.

Back
X