- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
2li rakamlara dusunce hizla eksiliyor gunler masallah :)
uyursan iyi geceler canim :)
Öyle eksiliyor ama ben şiştikce şişiyorum, niye böyleyim anlamıyorum gerçekten..
Şimdilik uyanığım ama şimdilik :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2li rakamlara dusunce hizla eksiliyor gunler masallah :)
uyursan iyi geceler canim :)
Elif in dişlerine tel takılacak canım minik lekeler var dolgu yapılıyo yarın 3.randevusuee kolay mi ablacim 24 saat insanlarla ilgilenmek, nobet tutmak..
dinlenmeden bir de disciye gideceksiniz..
dolgu mu oluyor disler, ne sIkIntisi var Elifin?
cok sevindim canim bende cok sukur iyiyim, bir sIkIntim yok:)
gec yememek en guzeli canim..
tahmin ediyorum yogunlugunu Senayim, nasil kuzular?
yardimci ablanizla nasil gidiyor?
tamam canim aksamdan aksama yaz Iremcim :)
Geçmiş olsun canımCnm ablayla alıştık çok şükür sıkıntı yok
Hasan hasta şimdi hastaneden dönüyoruz
Nezle olmuş
Cezamı bugün açık havada tenpolu 50 dk yürüyerek yaptım
gunler azaldikca heyecan artiyor Fatimem bundan dogal ne var.Öyle eksiliyor ama ben şiştikce şişiyorum, niye böyleyim anlamıyorum gerçekten..
Şimdilik uyanığım ama şimdilik :))
simdi hatirladim ablacim teli soylemistin daha oncede, aklimdan cikmis.Elif in dişlerine tel takılacak canım minik lekeler var dolgu yapılıyo yarın 3.randevusu
Geçmiş olsun canım
gunler azaldikca heyecan artiyor Fatimem bundan dogal ne var.
hastaliginda yoruyor su siralar seni..
sevdicegin gelsin ,hastaliginda hafifler...
biraz daha sabir canim...İnşaAllah canım.. Gerçekten çok yoruldum artık..
Sabah
Menemen
2 dlim ekmek
Peynir
Öğle
1 armut
10fındık
Akşam
1 tabak tavuk sote
Yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
Yarım su bardağı süt 5-6 cici bebe :)
Ara
1 sb maydanoz suyu (içicem)
Amin canım benim çok saolGeçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versin
Çok saol cnmArtık 93 canım :)
İçiyorum canım, şimdi de alıcam bir tane sonrasında bayılırım :))
Çok geçmiş olsun canım..
Evet cnm 50 dk tempolu yürüyüşspor yapabildin mi canim?
Nezle olmuş burnu su gibi öksürük hapşırmacok gecmis olsun canim nesi var?
acil sifalar diliyorum..
Çok teşekkür ederim cnmElif in dişlerine tel takılacak canım minik lekeler var dolgu yapılıyo yarın 3.randevusu
Geçmiş olsun canım
Selam canlar nasilsiniz?
Gelin cay icelim beraber :)
Bu alerji durumu çok kötü gerçekten ve kızlarda da çıkmasına üzüldüm. Buluttan nem kapan bir hayat yasiyorsun resmen o alerjiyle Allah kolaylik versin. Türkiye de ne ucuz ki çok şükür her şeyin fiyati tavan her şey lüks.Kizlar iyi aksamlar. Moralim bozuk ya cöktüm resmen baskule cikinca dun 62.0 cikti aksamustu, sabah 62.1 hadi normal sabah bi 100 gr arti oluyo genelde ama bugun aksamustu şok yasadin 62.6 yaa. Regl mi gelcek bilmiyorum ki. Bi de hastayim usutmusum faranjitim azdi okulun ilk haftalari ders anlatmaya alisana kadar oluyo zaten burnum akiyo gecmisi okudum gozlerim sulandi beynim uyustu bi de nobetciydim ohalden dolayi nobetlerimizin kapsami genisletilmis cok yoruldum bari kilom iyi cikaydihah karnim da basladi agrimaya yavas yavas kesin regl geliyo
ozgem ben bu hafta donmek istiyordum takima artik ne yapacagiz keske dun 100 gr daha eksi olsaymis
ay şiştim.
Menumu vereyim bari sonra kizlari oyun cafeye goturcem sicak biseyler içerim moralim duzelir belki biraz
Sabah
Zeytinyağlı peynirli omlet
10 zeytin
Zeytinyaği
Bol peynir
4 5 yesil biber
Salatalik
Cig fistik
Kahve
Aksam
Musakka
Yogurt
Borulce salatasi
Yesil biber
Cig fistik
Su 3 lt oldu
Spor simdilik yok yapabilirsem haberdar edeceğim kizlar.
Dahlia_ canim alerjinin her turunu maalesef barindiriyorum bunyemde bu hafta benim de asiri azitti ben de kortizonlu bir kremle sadece yatistirabiliyorum her ay oluyor geneldr regle yakin. Baharlarfan o kadar nefret ediyorum ki ilacsiz zamanlarimda. Canim keske gecse biktim ben de. Gecmeyecek ama
![]()
B belindamm avene tr de asiri pahali gerçekten biz de denize kullansak mi demistik yanaginda temre gibi biseyler olmustu dr alerji bu demesin mi kizlarimin ikisine de gecirmisim alerjiyi![]()
Yawrukush um akin normal bir turk anneye sahip sen de annenden gordugun gibi yetiştiriyosun evet ilgiliyiz biz cocuklarimizla krestekilere garip geliyor olabilir. Atlatacaksiniz bence dedigin dogru bence tepkisiz kalmak bir cok davranisi sondurur.
:)))))))Odadaki kose koltugu sattim esya azaltiyorum evden. Haliyi koydum internete simdi de. Elektrikli supurgeyi de koycam dikeyi alinca onla temizlicem.butun evi. Esime kiziyorum seni de koyarim internete bak diyorum :)))
Aynen resimlerine baktıkça nasılda büyümüş şimdi yürüyo bile diyorum.ay bide konuşmaya başlasa :))
Allah sana bagislasin yavrunu canım. Belli olmaz vermek isterse Rabbim verir.Olursa sorun olmaz canım bende istiyorum ama zor biraz 7 sene sonra tüpbebekle oldu bizim
Ablacim bugünlük bir durumdur belki yarına eksi çıkarsın.Ay inşallah diycem ama zor gülüm Bugün nöbetçiyim az uyuycam uykusuzluk illa artı olarak dönüyor bu sabahta 66.8 dim
Kolay gelsin sende bi kurutma makinesi al en iyisi kurtul asmaktan
Nasıl biseyki bizimki sadece fişe takılıyor suyu kapakta biriktiriyo
İyi gidiyor canım şimdilik
Ben de seviyorum canım ama annem falan yakınımda olsa güvenecek bi yerim olsa kalabalık isterim ben de . Nasip gerçi bilmiyorum.guzel olmus canim :)
bende kalabalik aileyi seviyorum Sibelim.
bakacak durumumuz olsa 3-4 cocuk en guzeli.
ama burada hayat cok zor.
nasilsin bugun, pek goremedim seni..
Çocuklu olunca tüm gün kosturuyoruz canm.Kizlar hepinize merhaba. Nasılsınız bugün, ne var ne yok. yemek ,bulaşık derken birde alışveriş e gittik.kizla baya zor oluyor. Birde evde yerleştir derken bu saat oldu.
ALLAH rahatlık versin :)Kızlar benim uykum geldi minnoşu uyuttum bisikletime binicek tim güya ama en iyisi uyuyim erkenden iyigeceler hepinize:))
İyiyim benim için güzel bir gündü:) ALLAH'ım kolaylıklar versin ben henüz bekar olduğumdan bilemem tabi ama zor oluyordur herhalde onca işle uğraşmakKizlar hepinize merhaba. Nasılsınız bugün, ne var ne yok. yemek ,bulaşık derken birde alışveriş e gittik.kizla baya zor oluyor. Birde evde yerleştir derken bu saat oldu.
Geçen haftaya göre eksideyim neyse ki canımBu alerji durumu çok kötü gerçekten ve kızlarda da çıkmasına üzüldüm. Buluttan nem kapan bir hayat yasiyorsun resmen o alerjiyle Allah kolaylik versin. Türkiye de ne ucuz ki çok şükür her şeyin fiyati tavan her şey lüks.
:)))))))
Allah sana bagislasin yavrunu canım. Belli olmaz vermek isterse Rabbim verir.
Ablacim bugünlük bir durumdur belki yarına eksi çıkarsın.
Ben de seviyorum canım ama annem falan yakınımda olsa güvenecek bi yerim olsa kalabalık isterim ben de . Nasip gerçi bilmiyorum.
Bugün ogleden sonra esime yardıma gittim dükkana Miroyu babaaneye bıraktım. Saat 7 de geldim. Mirani yedir içir uyut yeni oturdum. Eşim de gelir birazdan.
Çocuklu olunca tüm gün kosturuyoruz canm.
Geçen haftaya göre eksideyim neyse ki canım