• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senle umutLatahzen umutLatahzen görürsünüz siz :mad:
Yazdım yazdım bak :KK70:

Menü
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir light
1 bardak yeşil çay
1 mandalina

Ara 14.30
Yarım kepekli simit

Ara 16.30
Yarım kepekli simit
1 bardak ayran light
2 ceviz

Akşam 18.50
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Ara 21.00 (daha yapmadım )
1 elma veya 1 muz karar veremiyorum :KK70:
1 bardak tarçınlı süt (bundan öğğ geldi artık diyetisyene söyliyim bunu çıkarsın listeden :lülülü:)

Su: 2 lt uyuyana kadar 3 lt içicem

Spor : fyzanur fyzanur 'unkinden :rolleyes:

yas farki mi var aranizda yoksa gecen gunki olayi mi protesto ediyorlar??
yaş farkı varda çoğu kişi yaşıtı sanıyordu beni yani onlar yaşımı söylediğimde inanamıyordu. şimdi oğlanın teki okey yazmış bende ne ingilizce konuşuyosun türkçe yaz dedim şaka olarak . oda tamam ablacım ayzmış :(

Sabah nöbetten geldim kızın okuluna geçtik yürüyüşe katilacakti kahvaltı falanda yapmadık aç aç ve uykusuz havada soğuk tören güzeldi ama çocuklar dondu soğukta tabi bizde. Şimdi kahvaltı bitti duş alıp yaticam bikaç saat. Yarın gündüz mesaim var bu ay garip oldu nöbet listesi benim haftasonu nöbetim yoktu ama yarın 8/16 çalışcam sonra üç gün evdeyim.
bu siralar hep istesin ablacim , yoruldun epey..
bitti mi bugun nobetin?

Can'ımcım ben tartıldım şuanki güncel kilom 79.5
Başlangıçtaki net kilom da. 81.3 tü bu arada
Tabloda düzeltmek istersen diye söylemek istedim :)

Kızım yollamak istiyo gibiydin benim vurarım tebii :KK67:

Can'ım gözün aydıın :) orda mı okuyor kardeşin..
Bu arada geçmiş olsun canım benim..

Ebuşumu ben de çok özledim yas :KK43: giremiyo pek bebişle evle uğraşmaktan.. yerim o bebişiiii :) ❤️

Gece ben de hiç uyuyamadım yaaa sabaha karşı uyudum öğlende uyandım nerdeyse ve bende saçma sapan rüyalar gördüm uyandım da kurtuldum :KK70:
canim cumadan cumaya guncelliyorum daralma tablosunu :)

İnşallah atlatır kısa sürede canım.
Çok teşekkürler egzersiz için de benim de bir sorum olucaktı sizlere şu mekanik yürüyüş bantları yada bisikletler sizce nasıldır? Yorumlardan baktığım kadarıyla daha çok kalori verdiriyormuş. Mekanik istememdeki amaç yerim yok katlanabilirler o yüzden işim bittiğinde kaldırmak, hem de enerjiden tasarruf..
canim yuruyus bandi da , bisiklette bende oldukca is goruyorlar evde.
Bende gecen sene bisiklet aldim.
senin gibi yuruyus bandi ve bisiklet arasinda kalmistim.
daha az yer kapladigi icin ve daha uygun fiyatli oldugu icin bisiklette karar kildim.
ve onun sayesinde cok guzel kilolar verdim.
takimda bisikleti olan arkadaslarda var, yuruyus bandi olanlarda.
duzenli kullandiginda ikisi de cok guzel kilo verdirip, sIkIlastiriyor.
sen kendi durumuna gore karar ver gulum.
maddi olarak, yer kaplamasi acisindan vs...

Back
X