Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım hos geldin :)
Ben Ebru memnun oldum 27 yasindayim
Kilo alma ve vermek isteme sebeplerimiz seninle aynı :)

Tekrar hoşgeldin Seda :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşır, hayırlı evlat sahibi olursun inşaAllah

Ben de Fatime, 21 yaşındayım, nişanlıyım öyle işte :))

Kuzuuuum şafak TRABZON olmus ❤❤

Canim sen de hos geldin ne guzel erkencikten anne olmussun :) ♡
Allah bagislasin yavrunu canim..

Aayy gerçekten mi beraber INSALLAH mujdeleri veririz canimmm memnun oldum sen kac kilosun yasitizda herseyimiz ayni

Insallah hep birlikte başarıcaz canim benim Allah hayirli zamanda da evlatlarimiza kavusmamizi nasip etsin aratmasin Mevla'm :) ♡
AMIN INŞALLAH canimmm ne guzel dua ettin yüreğine sağlık tüm isteyenlerle birlikte bizede nasip olsun sağlıklıca hepimizin evinde bebek nesesi gelsin INŞALLAH

Dahlia_
Kuzum merak ettim konusu gecince simdi.. listeye neye gore aliniyoruz yani 2 hafta deneme sureci bittiginde neye bakiliyo merak ettim :)

Canım, bu 2 hafta sürecinde takımdaki yaptığın paylaşıma, kilo bildirimine, verdiğin kiloya kısaca herşeye bakılıyor işte..
Yeterli bulunursa listeye dahil olabiliyorsun..

Dahlia_
Kuzum merak ettim konusu gecince simdi.. listeye neye gore aliniyoruz yani 2 hafta deneme sureci bittiginde neye bakiliyo merak ettim :)

Canım, bu 2 hafta sürecinde takımda yaptığın paylaşıma, kilo bildirimine, verdiğin kiloya kısaca herşeye bakılıyor işte..

Canım, bu 2 hafta sürecinde takımdaki yaptığın paylaşıma, kilo bildirimine, verdiğin kiloya kısaca herşeye bakılıyor işte..

Çok net kriterler yok
Vurdum duymaz kör ayvaz olmicaksın
Ve emek var mı yok mu ona bakiliyo..
Dogru mu anlamisim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…