Akraba cikicaz kuzummm
Allahım gözlerim yaşardı feyza Menün gayet güzel
Okuldan geldim kizlar, butun hafta kendimi camasir yikama, utuleme ve evin gunluk yemegini yapmaya verecegim :)
Tabiki sizi takipteyim , bir gozum burada:)
Ama utuler beni bekler...
kura guzelim, her hafta degistiriyorum :)
uyum sagliyorsun gibime geliyor benim feyzos:)
vize telaseleri :)
ne guzel gunlerdi..
bende bu hafta kendimi camasir ve utuye verecegim:)
hic ozenilecek bir hayatim yok :))
evet tam sizin bayraminiz, supurgelerinizi alin gelin:)
ay cok guldum mesajina :))
menunde, egzersizinde , su miktarinda guzel canim:)
Kizlar hepinize iyi akşamlar . mayışmış bir şekilde koltukta uzaniyorum gözlerim kapanıyor . biraz daha iyiyim . düzgün bir menüm yok yazmiyim en iyisi
Spor;13 550 adım yürüdüm
@Yawrukush veDahlia_
Feyzayı bekliyorum işte gelmek bilmiyor kii cadııı :))
Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Bana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi
...Takim ici ilk 3...
1. sira
@belindamm arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @Dersaadet_ yeraliyor
3.'lük
Alya008 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenmarlin18 ide
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
Yok siz olmadan zaten bise yapmam
Illa bi suc ortagim olur yanimda
anemmmm okula geç kalcam oku oku bitmedi ...alıntılarıma dokunmayın bunları gelince doldurcam
Günaydın canım :))günaydın güzel arkadaşlarım :) güzel bir gün diliyorum hepimize :)
Aynen ablam haklısın da çocuklar biri 2.5 yaşında biri yeni 9 aylık falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kim bakar kiHiç üzülme canım çocuklar öyle sağlıksız ortamda buyuyecegine ayrı olmaları daha iyi kavgasız bir ortamda sakin yetisirler diye düşünüyorum. Tabi anne babayla büyümek en güzeli ama olmuyorsa olmuyordur.
Sağol canım dışarı çıkacaktım acikmamak için ayak üstü yedim makarnayı.KarKralicesi Nerdesin kuzum gel kaynasalim. @Adsr bu şekilde etiketleyebilirsin canım.
Hoşgeldin kuzum :)Cok mutlu oldummmtesekkur ederim canim
Günaydın tatlımgünaydın güzel arkadaşlarım :) güzel bir gün diliyorum hepimize :)
Kız sabah sabah güldürdünanemmmm okula geç kalcam oku oku bitmedi ...alıntılarıma dokunmayın bunları gelince doldurcam
Günaydın kızlar herkesin günü güzel geçer inşallah
Hoşbulduk canım.. Ben de Ebru 27 yaşındayım..Ben yokken sen gelmissin hoşgeldin canım ben Melis 20 yaşındayım
TAKIM ICI ESLESTIRME
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
- Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.
1.GRUP
umutLatahzen
@Burcak41
@belindamm
2. GRUP
Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur
3.GRUP
@murphymercy
Alya008
M M_atruska
4.GRUP
@gogo2405
KarKralicesi
@Adsr
5.GRUP
marlin18
@gulpinargul
Dahlia_
6.GRUP
@tiffany20
@edsoff
@haeshin
iyiyim canım sen nasılsınIremim hoşgeldin kuzumnasılsın
Kim bunlar?Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Hoşgeldin aramızaCanim merahaba ben tekrar tanitayim kendimi sana irmak adim :) takim arkadasiyiz diger arkadasimi ariyorum nesajlari okuyorum kacirmayim yazayim dedim. menun guzel bence genel hatlariyka ama mesela makarnayi tek yemek yerine yogurtla protein destegi verebikirism ayni sekilde meyvelere de yogurt süt ekleyebilirsin yaninda glisemek indeksi dusuruyor
Merhaba hoşgeldinMerhaba kizlar yer varmi acaba ☺
HoşgeldinMerhabalar kızlar aranıza bende katılmak ıstıyorummmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?