• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarrrr az evvel aldigim bir guzel haberi sizlerle paylasmak istiyorum:))
Biliyorsunuz annem doguma gelemeyecekti, aslinda epey alistirmistim kendimi bu duruma.
Ama az evvel bu ay sonuna kismet olursa gelebilecegini ogrendim..
Sevincten havalara uctum, bugun hemen bilet bakmaya baslarim :))
Sizle de bu mutlu haberimi paylasayim istedim...
Çok sevindim özgem demek yanlış okumadım geçmişi okuya okuya geliyorum da.gözün aydın

Ya bilmiyorum öğlen canım hiç bisey istemedi zaten akşam yemeğini 3 gibi yiyorum sorun olmuyo yani acikirsamda mandalina-nar yiyorum ama daha acikmadim simdilik bisy yemedim
Anladım gülüm yalnız geç saatte meyve yemek iyi değil yağ yapıyor kaptanımız en geç ikindiye yiyin diyorum tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni

Insallah sorunlarini cozebilirler..
Sizde sakin, huzurlu zamanlarin tadini cikarin.
evet Hazalim kismetse gelecek :)
Amiiiiiiiin özgem umarım barışırlar herşey yoluna girer. demek torununu görmeden yapamam deyip gelecek çok sevindim özgem valla

bugün menüm

sabah :
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
peynir
zeytin
2 çay kaşığı vişne reçeli

öğlen :
brokoli
mercimek çorbası
50 grm ekmek

akşam : 5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
2dilime yakın ekmek
yoğurt

su 6 bardak
spor : yarım saat tempolu yürüyüş

akşam ekmek yemesem daha iyiydi ama çok acıkmışım ya :KK43:

Yawrukush Yawrukush @Ebush_354
@Dersaadet_
Bence güzel olmuş gülüm. niye yemeyecektin ki kendini aç bırakırsan zayıflama olmaz vücut kitlik yaşar ama

Amiiiiiiiin özgem umarım barışırlar herşey yoluna girer. demek torununu görmeden yapamam deyip gelecek çok sevindim özgem valla
canim annem zaten gelmeyi hep cok istiyordu..
2 cocukla nasil basa cikacagim diye akli bendeydi.
birde Akinin okulu yeniyil tatiline girecek 3 hafta, ondan once 10 gun sukran gunu tatili derken hep evde olacak..
ama ananeme bakiyor annem ve dayimla anneminde bahsetmistim miras durumlarindan aralari cok kotu:KK43:
ustune birde dayim merdivenlerden dustu 2 dizindende ameliyat oldu, diz kapaklarini civiyle tutturmuslar.
oyuzden her sey ust uste gelince ananemi birakamamisti..
simdi dayim ayaga kalkmaya baslamis, ananemlede ilgileneceklerini soylemisler.
oyle olunca annemde gelirim kizim dedi:))
insallah o ailede aralarini duzeltirler...

bugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktım :KK70: tek lokma yemedim :KK70:ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61::KK61:ağğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61:içim kanıyo :KK70::KK61::KK61::KK61:ahaa psikolojimde bozuldu hem ağlayıp hem gülüom :KK70:
Aferin sana iyi yaptın Yesen sonra psikolojin daha çok bozulur pişman olurdun.;)

Hay agzina saglik Esmacim :))

cok sagol bir tanem :)

artik kalbim ne kadar temizse feyzos :))

cok sago lFIkriyecim:)
Akin normal dogum olmustu, bakalim bu sefer ne kismet olacak, heyecan dorukta:)

guzel olmus Pinarcim, nasilsin canim?
Tez hazirliklarin nasil gidiyor?

sagol Fatimem:)

menude , yuruyus de, sporda gayet guzel Ebrucum:)

ilk gune gore menu ve egzersizin harika canim:)
Su da ictin mi bol bol?

evet canim hamileyim.
58 kg ile hamile kaldim.

ALLAH bagislasin canimmm ne guzel zayf bi sekilde hamile kalmissin kuzum :KK200:

Sagol canim ben suyum 3 litre içerim su vazgecilmezimdir:KK49:

canim annem zaten gelmeyi hep cok istiyordu..
2 cocukla nasil basa cikacagim diye akli bendeydi.
birde Akinin okulu yeniyil tatiline girecek 3 hafta, ondan once 10 gun sukran gunu tatili derken hep evde olacak..
ama ananeme bakiyor annem ve dayimla anneminde bahsetmistim miras durumlarindan aralari cok kotu:KK43:
ustune birde dayim merdivenlerden dustu 2 dizindende ameliyat oldu, diz kapaklarini civiyle tutturmuslar.
oyuzden her sey ust uste gelince ananemi birakamamisti..
simdi dayim ayaga kalkmaya baslamis, ananemlede ilgileneceklerini soylemisler.
oyle olunca annemde gelirim kizim dedi:))
insallah o ailede aralarini duzeltirler...
Dayına çok geçmiş olsun özgem anneannede kuzum üzüldüm. ama her işte var bir hayr bu vesile ile annen ile dayının arasıda iyice düzelir inşallah ♥ Amin kuzum

ALLAH bagislasin canimmm ne guzel zayf bi sekilde hamile kalmissin kuzum :KK200:

Sagol canim ben suyum 3 litre içerim su vazgecilmezimdir:KK49:
canim daha da zaiyftim, takimdan mezun oldugumda 53 kg idim..
sonra annem ziyaretime geldi, ben Turkiye'ye izne gittim derken kilolari aldim geri :)
Allah isteyen herkese nasip etsin evlatlar..

Ya tabi kuzu dogsun hayirlisiyla daha annesi zayıflamaya gelecek çabuk buyusun inşallah
insallah canim, size yetisirim belki :)

Dayına çok geçmiş olsun özgem anneannede kuzum üzüldüm. ama her işte var bir hayr bu vesile ile annen ile dayının arasıda iyice düzelir inşallah ♥ Amin kuzum
cok sagol canim benim insallah...

Back
X