- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
İnşallah canim ya:) hepimiz eksi gelelim istiyorummKuzum Menün güzel inşallah yarın güzel bir eksi gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim ya:) hepimiz eksi gelelim istiyorummKuzum Menün güzel inşallah yarın güzel bir eksi gelecek
PC kapali ders calisirken usuyo diye takiyorum,kardeşim guluyo
Ohh iyi bariii :)))
Cidden takınca ısınıyor sonra çıkartınca üşüyor kulağım![]()
İnşallah canim ya:) hepimiz eksi gelelim istiyorumm
PC kapali ders calisirken usuyo diye takiyorum,kardeşim guluyo![]()
Heeee ya özge gitmeden birincilik görsünİnşallah canim ya:) hepimiz eksi gelelim istiyorumm
Kendim geldim aklıma da bende çoğu zaman öylece dururum demek hepimiz normaliz depresyon değilmişNe gülüyorsunn garip kediyim şurdaa![]()

Heeee ya özge gitmeden birincilik görsün![]()
Kendim geldim aklıma da bende çoğu zaman öylece dururum demek hepimiz normaliz depresyon değilmiş![]()
Aynen canim streste yapiyor insan iyi denk geldi cumayaregli bayağı şişiriyor demiştı gruptaki kızlar,tam tartı öncesi bitmiş ohh ohh çok iyi :)
Sogan kürü faydali mi canım ?Bugünki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 kase nesfit
Öğle
2 3 kasık makarna
3 4 kasık pırasa yemegi
azcik yogurt
Akşam
1 kase mercimek corbasi
3 4 tane cubuk kraker
Üstüne cay(sekersiz)
Ara
1 bardak sogan kürü
Su
2.5 litre
Spor
100 IA
30 S
Yawrukush Z zeynebim111
Kendini yorma baksana bana ben sadece konuşmayı biliyorum uygulanmaya gelince yok kaç gündür griptim yeni yeni iyileşiyorum bu hafta da menü paylaşamadım not etmiştim ama onları derleyip paylaşacağım bugün diyetisyenden diyet de aldım onu da örnek menü olarak paylaşacağım... ALLAH razı olsun sizlerden bizim için didiniyorsunuz emek harcıyorsunuz çok sağoluncanim bu haftaki adimlari haftalik olarak hesaplamaya calisayim bir mani cikmazsa.
pazartesiden pazar gunune kadar:)
Haftanin 1.sinide odul tablosunda renklendiririm.
ama hergun menu tablosu, eslestirmeler, cuma listelerimiz, daralma tablomuz, birde simdi haftalik adim hesabi derken cok fazla yapmam gereken liste vs isleri var gulum.
su hesaplamasi icin soz versem yerine getiremem.
birde hamileligimin son ayi, cok cabuk yoruluyorum, evde islerim fazlaca, oglum cok hareketli onu okula gotur getir...
o sebeple affina siginiyorum.
ek olarak takimdaki herkesinde hali hatri, hastaligi,sinavlari vs ile ilgilenmeye calisiyorum elimden geldigince..
is yuku artinca zor oluyor gulum.
G guzelfilozof
AyricaDahlia_ kaptanimiz spor yarismalariyla-uyelerle, @gogo2405 kaptanimizda listeler, uyelerle ilgileniyor ve birde calisiyor Gonca abla, yani onlarda yogunlar oldukca..
ama adim yarismasini haftalik hesaplayacagim guzel hatrin icin:))
Benim annem biz küçükken burnumuz tıkandığında sana yağ veya terayağdan mercimek tanesi kadar koyarmış burnumuza uyumadan önceKızlar birşey danisayim acil destek lütfen .. kizim hasta burnu tıkalı ne yapsam iyi gelir. Islak birşeyler atsam petegin üstüne olur mu. İki gecedir uykusuzluktan ikimizde bittik.yarin da misafir varr
Sogan kürü faydali mi canım ?
Aynen canım soğan kürü yapayım dedim bugün 4. Gün ama mideme dokunduuGünaydın gülüm iyiyim şükür sen nasilsin soğan kürüne mi başladın menülerde görüyorum da![]()