Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 2 dilim ekmek yiyebilirsinTamam canım mesela karbonhidrat olarak ne yememi önerirsin
Sağol tatlım peki daha çabuk enerjiye dönecek başka karbonhidrat geliyor mu aklınasabah 2 dilim ekmek yiyebilirsin
aksam yemeginde 2 3 catal makarna veya plav yiyebilirsin :)
İyi akşamlarİyi akşamlar canlar..
Kolay gelsin canım ben de mali musavirim tr deki gibi değil orada daha rahat burda çok katı bazen nefret ediyorum isimden bu şekilde çalışıyorumaile boyu iyiyiz kuzum:)
Akin tuvalette:)
Ben kahvaltida:)
Yavas yavas bilincaltindan da cikacak okuldakiler, geceleride huzurlu uyudun mu tamamdir:)
Ben 2 cocuklada olsa donerdim mutlaka ama simdi birde okula kayit yaptiriyorum Feyzos..
manyak gibi okul neyimeyse bu yastan sonra..
okul epey bloke ediyor insani, bakalim kilo vermeye gelicimmmmm ama:)
insallah canim benimanladım bitanem ,Allah kolaylık versin , en hayırlısı olur inşallah ,rahata kavusursunuz bir an önce inşallah
o zaman artik internetin var, duzenli menu istiyorum senden Edacim.yok kaptanim ya bugun hatta daha yeni yaptim bugun doldu suresi![]()
Canim bir tane cocuk tuvaleti aldim yok begenmedi pasam, oyuncak etti onu, sifonu falan vardi, sarki falan caliyordu.kaptanim senin oglani tuvalete nasil alistirdin ve kac aylik:) engin bilgilerini paylasirmisin : )
gecmis olsun canim, yarini da atlatirsan senden iyisi yok..İyi akşamlar kızlar.. ancak geldim. Misafirler gitti. Baş ağrısı beni mahvediyor
Menü
Sabah
İki lokma peynir
7-8 zeytin
3-4 lokma menemen
1 dilim ekmek
1 bardak portakal suyu
Ara yarim muz
Öğlen
Bir ince dilim kek
3-4 sarma 1 patlican dolma 1 biberdolma ama hepsi minik komikti
1 kaşık rus salatası
1 şekersiz çay
Akşam şekersiz çay 1 tuzlu kurabiye
2 lt su
Spor yapamadım amaoturmadim desem yeri. Mahvoldum bittim.
Yarin da misafirim var ama diyeti korumam daha kolay insallah:)cunku yarın sadece beyler gelecek
aylik 2500 civari canim..orda ogretmene ne kadar maas kaptanim
canim her ogun 1 dilim ekmek yiyebilirsin.Tamam canım mesela karbonhidrat olarak ne yememi önerirsin
yok canim merve, demet watsapta yoklar, Ebru da hic ugramiyor dogumdan beri..Kuzum onlar whatsapp grubuna da mı gelmiyor. kaybolsan da toparlnınca dönersin bitanem. muhasebe güzel bölüm eşim okurken hep bakardım ne çalışıyor pek anlamazdım gerçi sözel kafası benimki![]()
canim o puding odul sayilmaz ki, doyasiya yemen lazim odulu.Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Omlet
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen
Menemen
Yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
Ara yarım çay bardağı puding ( her ne kadar kilo vermesemde ödül verdim kendime)
Akşam
Et haşlama
Su 2.yi geçti
Spor 3000 adım 10 dk dans
Iyi aksamlar canim:)İyi akşamlar
Kolay gelsin canım ben de mali musavirim tr deki gibi değil orada daha rahat burda çok katı bazen nefret ediyorum isimden bu şekilde çalışıyorum![]()
![]()

Bu arada canlar bu hafta toplam 11 takimdan 7. olmusuz.
Bizim icin iyi bir sonuc degil!
Haftaya benim takimdaki son haftam, sonrasinda takimimizin kaptanliginigogo2405 Gonca ablam, ve yardimciligini da @AKovser Fatimem devam ettirecekler.
Bu haftanin son haftam olmasi sebebiyle hepinizden kucuk bir istegim var.
Gecen seneden beri, zevkle, hevesle, 4.takimdaki tum canlara elimizden geldigince, kilolar verdirip, yarismalar duzenleyip, takim ici eslestirmeler yapip, spor egzersizleri paylasip faydali olmaya calistik, tum yonetim ekibiyle..
Ve biliyorum ki herkes de elinden geldigince cabaladi, kilolar verdi, bazen umutsuzluga kapildi, arti cikti derken, hep beraber bir aile gibi birbirimizi sardik , sarmaladik, dertlerimize ortak olduk.
Haydi bu haftada birbirimize kenetlenelim, herkes elinden geleninde fazlasini yapsin, kacamaksiz, egzersizli guzel bir hafta gecirelim ve 4. takima haftaya derece getirelim.
Her birinize inancimiz tam, defalarca takimimiza 1.lik getirdik, yine yapariz.
4. takimin fistiklari haftaya dereceye girmeye var misiniz?![]()
Bugünki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 tane yumurta sahanda
Peynir
Zeytin
1 tutam dereotu
1 tutam roka
Sekersiz cay
1 dilim ekmek
Öğle
3-4 kaşık pırasa
1 parça ekmek
Ara
1 bardak soğan kürü
Akşam
1 kase mercimek corbası
1 tabak zeytinyaglı fasulye
3-4 kaşık yoğurt
Ara
Şekersiz çay 1-2 bardak
Su
2.5 litre
Spor
100 IA
50 dk tempolu yürüyüş kosu bandında
Adım
12000
Yawrukush @AKovser
Aćıkcası canım bende artık hamilemiyim acabamı diyorum pazartesi günü test yapıcam canım hayırlısı bakalımcok sagol gulum.
listeye girdin bugun hayirli olsun:)
haftaya lutfen listenin hatrina guzel bir eksiyle gel,yuzumuz gulsun:)
bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))
tebrikler kuzum:)
ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...
cok tesekkur ederim canim benim:)
canim sen bir gebelik testi alip yapsana..
hic degilse icimiz rahat eder..
diger turlu reglidense de sislik normal.
ama bu hafta takimin ortalamasini cok kotu etkiledi arti gelmen..
haftaya o eksi gelecek, baska yolu yok:)
tebrikler canim:))
devami gelsin insallah..
Hehe yarın girerim bol bol atışırız bebeğimözledim kız,atışıyoduk ne güzel :)
sağ ol canım :)
iyiyim canım ,tatil ya mutluyum huzurluyum,sınav stresi var tek :) sen nasılsın,bebiş nasıl,akın nasıl bugün?
ben özledim ki
o hüzün senin hamile kaldığını duyduğumdan beri var bende . ebruş gibi gidip gelmiyceksin diye korkuyorum ,ayy burnum sızladı,gözüm doldu,herşeyde ağlama bahanesi arıyorum ,kendime tokat atacam şimdi
canım yok okuldakileri gün içinde hiç takmıyorum ama elimde olmadan rüyama girince uyanıyorum işte ...bilinç altı demekki...sizin sayenizde okadar iyiyim ki anlatamam iyki sizi tanıdım özellikle seni,tesellilerin nasıl psikolojimi düzeltti anlatamam , kendime hep onlar beni haketmiyor diyorum artık![]()
Varız tabiki canım senin için yapıcamBu arada canlar bu hafta toplam 11 takimdan 7. olmusuz.
Bizim icin iyi bir sonuc degil!
Haftaya benim takimdaki son haftam, sonrasinda takimimizin kaptanliginigogo2405 Gonca ablam, ve yardimciligini da @AKovser Fatimem devam ettirecekler.
Bu haftanin son haftam olmasi sebebiyle hepinizden kucuk bir istegim var.
Gecen seneden beri, zevkle, hevesle, 4.takimdaki tum canlara elimizden geldigince, kilolar verdirip, yarismalar duzenleyip, takim ici eslestirmeler yapip, spor egzersizleri paylasip faydali olmaya calistik, tum yonetim ekibiyle..
Ve biliyorum ki herkes de elinden geldigince cabaladi, kilolar verdi, bazen umutsuzluga kapildi, arti cikti derken, hep beraber bir aile gibi birbirimizi sardik , sarmaladik, dertlerimize ortak olduk.
Haydi bu haftada birbirimize kenetlenelim, herkes elinden geleninde fazlasini yapsin, kacamaksiz, egzersizli guzel bir hafta gecirelim ve 4. takima haftaya derece getirelim.
Her birinize inancimiz tam, defalarca takimimiza 1.lik getirdik, yine yapariz.
4. takimin fistiklari haftaya dereceye girmeye var misiniz?![]()
Görüşürüz canım kolay gelsin yorma kendini çokKizlar ben biraz ev islerimi halledeyim yine gorusuruz hepinizi opuyorum simdilik.![]()
cok guzel canim, odul yapmamissin :)Bugünki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 tane yumurta sahanda
Peynir
Zeytin
1 tutam dereotu
1 tutam roka
Sekersiz cay
1 dilim ekmek
Öğle
3-4 kaşık pırasa
1 parça ekmek
Ara
1 bardak soğan kürü
Akşam
1 kase mercimek corbası
1 tabak zeytinyaglı fasulye
3-4 kaşık yoğurt
Ara
Şekersiz çay 1-2 bardak
Su
2.5 litre
Spor
100 IA
50 dk tempolu yürüyüş kosu bandında
Adım
12000
Yawrukush @AKovser
varim diyooorrrrrr :))Varız tabikii neden olmasın :) :)![]()
Fikriyem bekleme pazartesiyi, yarin al hemen bir test...Aćıkcası canım bende artık hamilemiyim acabamı diyorum pazartesi günü test yapıcam canım hayırlısı bakalım
Hehe yarın girerim bol bol atışırız bebeğim
Varız tabiki canım senin için yapıcam![]()