• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Sabah yiyemedim

Öğlen
1 kase çorba
2 köfte
1 dilim ekmek
domates, salatalık

Akşam
1 kase çorba
salata
2 dilim ekmek

4-5 fincan çay
1 litre su

Spor - Yarım saat yürüyüş..

Dün menümü yazmayı unutmuşum :(
Şimdi de hatırlamıyorum..

@Yawrukush kuzum seni etikledim kilomu yazdim ama yoollamamisim :KK43: baktm yok :KK43:

Gecen hafta 87.7

Bu hafta 85.9

Fark 1800
Canım benim kilo bildirimi konusunda biraz daha dikkat edelim olurmu asıl listeye girdiğinde önemli çünkü
Canlar 10 dk sonra Akini okuldan almaya gidecegim, sonrada parkta oynatir, markete gotururum.:anne::KK55:
Bugun hic uyutmayayim Akini gunduz diyorum aksam erkenden yatiririm:halay::uykucu:
Menuleri yazmayi unutmayin.:kk77::eğlence:
:duduk:Hafta sonu ADIM YARISMASI yapiyoruz guzeller.:duduk:
Yarina gorusmek dilegiyle, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.:KK200:
Kolay gelsin özgem çok yorma kendini

Screenshot_20161112-010739.webp
Screenshot_20161112-010759.webp
Screenshot_20161112-010812.webp

Bugün kaçamaklar oldu malum evlilik yıldönümü şımardım biraz.
Su 2.5 lt
Spor 9600 adım olmuş yürüdük bayaa

Bu arada canlar bu hafta toplam 11 takimdan 7. olmusuz.:duduk:
Bizim icin iyi bir sonuc degil!:KK43:
Haftaya benim takimdaki son haftam, sonrasinda takimimizin kaptanligini gogo2405 gogo2405 Gonca ablam, ve yardimciligini da Dahlia_ Dahlia_ Fatimem devam ettirecekler.:KK200:
Bu haftanin son haftam olmasi sebebiyle hepinizden kucuk bir istegim var.:KK68:
Gecen seneden beri, zevkle, hevesle, 4.takimdaki tum canlara elimizden geldigince, kilolar verdirip, yarismalar duzenleyip, takim ici eslestirmeler yapip, spor egzersizleri paylasip faydali olmaya calistik, tum yonetim ekibiyle..:KK74:
Ve biliyorum ki herkes de elinden geldigince cabaladi, kilolar verdi, bazen umutsuzluga kapildi, arti cikti derken, hep beraber bir aile gibi birbirimizi sardik , sarmaladik, dertlerimize ortak olduk.:KK5:
Haydi bu haftada birbirimize kenetlenelim, herkes elinden geleninde fazlasini yapsin, kacamaksiz, egzersizli guzel bir hafta gecirelim ve 4. takima haftaya derece getirelim.:sampiyon:
Her birinize inancimiz tam, defalarca takimimiza 1.lik getirdik, yine yapariz.:nazar::nazar:
4. takimin fistiklari haftaya dereceye girmeye var misiniz?:KK48::halay::KK73:
ben Varim bebegimmm:)))

Back
X