Onun bünye ters caliyo ,anormal insan ocanim sen bole yemekle nasil kilo veremion buraya geldihinde 57 imis ama hala 54tesin neden canm ben bole yesem tig olurum
ama gerceklerde var :) istedigin yerden anlama sende :) sicak ciko diyince gozun acildi :)Abboooo ayippp lenn bira değil o desene
Bende katildim tempolu 1saat yürüdüm ama adim ölçeği acmamisim
Doğru diyon ondan pek bisry surmuyorum arada ruj,rimel o kadar
Bendede büyük yara o
Canim sen artik son asamaya gelmissin,vücudunda da cikmis,hap kullanman lazim ,hemen dermatolojiye git
bi bitmedinnn hatahrik varrr kaptissler:)
Sevmem.ki:)ama gerceklerde var :) istedigin yerden anlama sende :) sicak ciko diyince gozun acildi :)
simdi etine bagli canim salaş ince bi etin varsa mutlaka basenlerini calistrici spor yapman lazim ewde . ama etin sıkı taş ise gerek yok yuruyus yeter benceAyy INŞALLAH canimmm tesekkur ederim bol bol.yuruyorum baska.spor sevmiyorum.yürüyüş yeterli mi.sizce ?
sanmiyorum :)Sevmem.ki:)
ahhh yagli cilt ne ara temz olurki yaw nerdee sadce pamuk gibi :) hep maske tonik turlu seyler istiyor siyah noktalar beni deli ediyor ama makyaj yapmiorum kalem binde bir ne gerek :) karakas kara goz var sukurler olsun :) . sende esmer guzelisin yaw . bak dinle beni 15 gun bi sabah 1 aksam duzenli kullan su sabunu sibilce cikmaz .
Sert kuzum bisiklet yararlı olur mu Artı olaraksimdi etine bagli canim salaş ince bi etin varsa mutlaka basenlerini calistrici spor yapman lazim ewde . ama etin sıkı taş ise gerek yok yuruyus yeter bence
Gecmis olsunOfff CoK kasiniyom hap geçirmedi
benim dedigimi tescilli guzrl bi markadan al ne kadar dogal olursa okdar faydasi olur ve mumkunse aktardan al canm .Şu an yüzümü görsen korkarsın, o derece ki kadının biri kızamık olmuşsun sen dedi
Ama dememe bakma makyajla aram yok benim de, hele böyle sorunlu cildi daha çok kötü yapar diye hiçbirşey kullanmıyorum şu an..
Yanaklarımda temiz yer kalmadı desem yalan olmaz herhalde..
Ben de alıcam kükürtlü sabunu, inşaAllah faydası olur..
Daha geçen gün annem eczaneden neredeyse 6-7 sabun fiyatına sabun almış bana, daha onu kullanmadan yeni sabun alıcam dersem döver mi acaba beni diye düşünmekteyim
Ya görsen yarım normal sabun kadar bile değil, ufacık birşey, anneme cidden o parayı verdin mi dedim
Siyah nokta için ne yapıyorsun canım ??
Abboooo ayippp lenn bira değil o desene
Bende katildim tempolu 1saat yürüdüm ama adim ölçeği acmamisim
Doğru diyon ondan pek bisry surmuyorum arada ruj,rimel o kadar
Bendede büyük yara o
Canim sen artik son asamaya gelmissin,vücudunda da cikmis,hap kullanman lazim ,hemen dermatolojiye git
bi bitmedinnn hatahrik varrr kaptissler:)
sertse bence gerek yok yuruyus 10 numara ama illa yapcam dersen 10dakkalik basene calisma var internette onlardan yapabilirsin . bisikletin bi yarari oldugunu sanmiorumSert kuzum bisiklet yararlı olur mu Artı olarak
canim sen bole yemekle nasil kilo veremion buraya geldihinde 57 imis ama hala 54tesin neden canm ben bole yesem tig olurum
suan yanimda 1 litre su ve cacik varhayeller sicak cikolata gercekler yogurt
biraz dogal yollardan git bakalim . ayyy benmde coktu delik desikti ya hep ole kalicak sandim artikDermatoloğa gittiğim zaman da aşağı yukarı böyleydim, ilaçla yüzüm hariç tüm sivilcelerim geçti diyebilirim.. Ama kısa süre tabi..
Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Bir sürü iğne, ilaç..
İlaçların yan etkilerinden bıktım..
Ne bilion esmer olduğunu belki oda beyaz:) gördün.mu,gorduysen bende istiom fatimeDahlia_
Onun bünye ters caliyo ,anormal insan o
Offf CoK kasiniyom hap geçirmedi
ya allah askina surda manitanin gelmesine ne kaldi verde fit ol. belki evlenir evlenmez cocuk yapmak istersinizzzzzzBen sadece yememekle kilo veremiyorum canım..
Yani kafa olarak da bunu istemem, kabullenmem lazım..
En önemlisi iyi olmam lazımm..
Ama olamıyorum ki.. Benim bir saatim bir saatimi tutmuyor..
Bendeki stresle vermek değil almak oluyor anca, her ne kadar dikkat etsem de..
En güzeliiiiiGerçekler iyidir, hayalleri boşver
vallahi benidr kasindirmaya basladi :) bu arada kasinmak diyince kalorifer boceklerini nakalt ettik hihihih ilaclattik evi hemde 6 aylikYapacak birşeyin olmaması ne kötü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?