Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Napim uyuyamayanlar ve daim aç kalanlar kervanına katıldım ben de
Ne güzel uyumamışsınız, sevindim valla
Gelip kimseyi görmicem dedim ama sizi görünce sevindim

Allahimmmm bugunleride mi gorecektimmmm :) fatimem bira tokusturmakta hos olmadi sanki :)

O liste hazır ya ben de hiç değişiklik yapmadım
Bu sefer aklımda olsun bu güzel mesela :))

Köpüklü kaaaaafeeeee o bikeremm demi Dahlia_ fatimem

Valla ne desem yalan olur şimdii

ewet canim bencede bu daha guzel olur :)

zaten yaşlandiran onla bile bile yaslandrcan mi kendini erken yasta kiz . zaten asil guzrllik gencken dogal ve taze :) eklentilere ne gerek

Tabi kızımız bembeyaz, tertemiz cildi var konuşuyorr (MaşaAllah, MaşaAllah)
Biz napalım pekii Artık yediğim herşey sivilce yapıyor sanırım, bir de cildimden lekeler uzun süre gitmiyor

Menüm

Sabah
Soğan kürü
yarım limon

Öğlen
2 parça tavuk
domates
1 dilim ekmek

Ara
1 avuç kadar kuruyemiş

Akşam biraz karışıklık oldu, yemek de yiyemedim..
2 poğaça yedim

Suyu hatırlamıyorum ama 1 litre olmuştur belki daha fazla

Spor - Yarım saat yürüyüş..

Biz napalım pekii Artık yediğim herşey sivilce yapıyor sanırım, bir de cildimden lekeler uzun süre gitmiyor
ahhh yagli cilt ne ara temz olurki yaw nerdee sadce pamuk gibi :) hep maske tonik turlu seyler istiyor siyah noktalar beni deli ediyor ama makyaj yapmiorum kalem binde bir ne gerek :) karakas kara goz var sukurler olsun :) . sende esmer guzelisin yaw . bak dinle beni 15 gun bi sabah 1 aksam duzenli kullan su sabunu sibilce cikmaz .

Abboooo ayippp lenn bira değil o desene

Yarın da adım yarışması var unutmayalım lütfen
Bende katildim tempolu 1saat yürüdüm ama adim ölçeği acmamisim

zaten yaşlandiran onla bile bile yaslandrcan mi kendini erken yasta kiz . zaten asil guzrllik gencken dogal ve taze :) eklentilere ne gerek
Doğru diyon ondan pek bisry surmuyorum arada ruj,rimel o kadar

Cok sagol canim basenlerden kurtulurum boylece dimi
Bendede büyük yara o

Canim sen artik son asamaya gelmissin,vücudunda da cikmis,hap kullanman lazim ,hemen dermatolojiye git

ben suan acsam ciddi rejime gordim demrktir . kiz aklimda yemekler dönüyor . git sicak cikolata ic dio seytan :)
bi bitmedinnn ha tahrik varrr kaptissler:)

canim sen bole yemekle nasil kilo veremion buraya geldihinde 57 imis ama hala 54tesin neden canm ben bole yesem tig olurum

Ne bilion esmer olduğunu belki oda beyaz:) gördün.mu,gorduysen bende istiom fatime Dahlia_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…