kullanma zaten canm ya gencecuksun ne gerek varUzun sure kullanamiycam,dudaklarim dermatit oldu
Koy ikimizi bir çuvala,salla salla vur duvaraaçımmmmm acccccc
Kizz ,gençken güzel yasliyken napiyimkullanma zaten canm ya gencecuksun ne gerek var
Dahlia_ napiyosun fistik:)
Allahimmmm bugunleride mi gorecektimmmm :) fatimem bira tokusturmakta hos olmadi sanki :)
zaten yaşlandiran onla bile bile yaslandrcan mi kendini erken yasta kiz . zaten asil guzrllik gencken dogal ve taze :) eklentilere ne gerekKizz ,gençken güzel yasliyken napiyim
Cok sagol canim basenlerden kurtulurum boylece dimiTeeebriiikllleeer
ewet canim bencede bu daha guzel olur :)Napim uyuyamayanlar ve daim aç kalanlar kervanına katıldım ben de
Ne güzel uyumamışsınız, sevindim valla
Gelip kimseyi görmicem dedim ama sizi görünce sevindim
O liste hazır ya ben de hiç değişiklik yapmadım
Bu sefer aklımda olsunbu güzel mesela :))
Valla ne desem yalan olur şimdii
canim uzme kendini azemi kilona ulasirsan ve sporla oraya odakli calisirsan super olur sen bile inanamassin :)Cok sagol canim basenlerden kurtulurum boylece dimi
zaten yaşlandiran onla bile bile yaslandrcan mi kendini erken yasta kiz . zaten asil guzrllik gencken dogal ve taze :) eklentilere ne gerek
ben suan acsam ciddi rejime gordim demrktir . kiz aklimda yemekler dönüyor . git sicak cikolata ic dio seytan :)Koy ikimizi bir çuvala,salla salla vur duvara
ahhh yagli cilt ne ara temz olurki yaw nerdee sadce pamuk gibi :) hep maske tonik turlu seyler istiyor siyah noktalar beni deli ediyor ama makyaj yapmiorum kalem binde bir ne gerek :) karakas kara goz var sukurler olsun :) . sende esmer guzelisin yaw . bak dinle beni 15 gun bi sabah 1 aksam duzenli kullan su sabunu sibilce cikmaz .
Tabi kızımız bembeyaz, tertemiz cildi var konuşuyorr(MaşaAllah, MaşaAllah)
Biz napalım pekiiArtık yediğim herşey sivilce yapıyor sanırım, bir de cildimden lekeler uzun süre gitmiyor
ben suan acsam ciddi rejime gordim demrktir . kiz aklimda yemekler dönüyor . git sicak cikolata ic dio seytan :)
Abboooo ayippp lenn bira değil o deseneNapim uyuyamayanlar ve daim aç kalanlar kervanına katıldım ben de
Ne güzel uyumamışsınız, sevindim valla
Gelip kimseyi görmicem dedim ama sizi görünce sevindim
O liste hazır ya ben de hiç değişiklik yapmadım
Bu sefer aklımda olsunbu güzel mesela :))
Valla ne desem yalan olur şimdii
Bende katildim tempolu 1saat yürüdüm ama adim ölçeği acmamisimYarın da adım yarışması var unutmayalım lütfen
Doğru diyon ondan pek bisry surmuyorum arada ruj,rimel o kadarzaten yaşlandiran onla bile bile yaslandrcan mi kendini erken yasta kiz . zaten asil guzrllik gencken dogal ve taze :) eklentilere ne gerek
Bendede büyük yara oCok sagol canim basenlerden kurtulurum boylece dimi
Canim sen artik son asamaya gelmissin,vücudunda da cikmis,hap kullanman lazim ,hemen dermatolojiye git
Tabi kızımız bembeyaz, tertemiz cildi var konuşuyorr(MaşaAllah, MaşaAllah)
Biz napalım pekiiArtık yediğim herşey sivilce yapıyor sanırım, bir de cildimden lekeler uzun süre gitmiyor
bi bitmedinnn haben suan acsam ciddi rejime gordim demrktir . kiz aklimda yemekler dönüyor . git sicak cikolata ic dio seytan :)
canim sen bole yemekle nasil kilo veremion buraya geldihinde 57 imis ama hala 54tesin neden canm ben bole yesem tig olurumMenüm
Sabah
Soğan kürü
yarım limon
Öğlen
2 parça tavuk
domates
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç kadar kuruyemiş
Akşam biraz karışıklık oldu, yemek de yiyemedim..
2 poğaça yedim
Suyu hatırlamıyorum ama 1 litre olmuştur belki daha fazla
Spor - Yarım saat yürüyüş..
suan yanimda 1 litre su ve cacik varSenin şeytan çok güzel şeyler istiyor ama sen uyma ona, pis o piss
Ne bilion esmer olduğunu belki oda beyaz:) gördün.mu,gorduysen bende istiom fatimeahhh yagli cilt ne ara temz olurki yaw nerdee sadce pamuk gibi :) hep maske tonik turlu seyler istiyor siyah noktalar beni deli ediyor ama makyaj yapmiorum kalem binde bir ne gerek :) karakas kara goz var sukurler olsun :) . sende esmer guzelisin yaw . bak dinle beni 15 gun bi sabah 1 aksam duzenli kullan su sabunu sibilce cikmaz .
Ayy INŞALLAH canimmm tesekkur ederim bol bol.yuruyorum baska.spor sevmiyorum.yürüyüş yeterli mi.sizce ?canim uzme kendini azemi kilona ulasirsan ve sporla oraya odakli calisirsan super olur sen bile inanamassin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?