söktürücüyu doktordan haric kendin kafana gore kullanma canm . kac aylik bebis . emziriosanda gec kalir adetKız Feyza bu rujun markası neyki alerji yaptı sende
Bugün aldım canım yaptım testi yok negatif çok sevindim bir yandan ćünkü bebiş daha küćük o büyüsün biraz :)))artık söktürücü alıcam yarın eczaneden
Rica ederim canım haftada ikidefa yap tatlım yüzün bebek gibi olucak:)))Alya008 ccanim kil maskesi kasinti yapti çok az,ama çok iyi geldi sanki parladim...çok sağ ol bitanem:)
Yok canım kızım 15.5 aylık emzirmiyorum yarın bir sağlık ocağı na gidim olmazsa bide kan testi yaptırıp emin olayım sonra söktürücü kullanim:))söktürücüyu doktordan haric kendin kafana gore kullanma canm . kac aylik bebis . emziriosanda gec kalir adet
Maden suyuna bir limon ve aspirin at için canım burun akintisini rahatlatıyor hemde agrilara iyi gelirSelam kizlar nasilsiniz?
Esim tum gece hastaliktan uyuyamadi, burnu selale gibi akiyor..
Sabah biz Akinla uyandik o uyumaya devam etti.
Sonra kahvaltisini etti, simdi dinleniyor ama Akinda rahat birakmiyor.
Bende mutfaga girdim, kemik hasliyorum kemik suyuna corba ve yemegi hazirlayacagim.
Sizlerde neler var neler yok canlar?
Hehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncam
Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acaba
Hahaha telefondaki klavye kafasına göre düzeltiyor kelimeleri dikkat etmeyince böyle gariplikler yapıyorben hala anlamafim teflonu :)
Mevsim gecislerinde illa olur düzensizlikVallahi canım her ayın 5 inde oluyodum aynen 30 günde bir bi geçen ayın 9 unda oldum
Tebrikler kızlar
Yürüyüş yeterli biraz zayiflayinca sikilasma egzersizlerine yonelirsinAyy INŞALLAH canimmm tesekkur ederim bol bol.yuruyorum baska.spor sevmiyorum.yürüyüş yeterli mi.sizce ?
Hapı birkaç gün kullanman lazımOfff CoK kasiniyom hap geçirmedi
Feyzayi facebook ta görüyorum güzel kız ama seni hiç görmedim eda@fyzanur gordum tabi arap guzeli massallah :) bi gun fotolarimizi koymustuk baktik kaldirdik hemen oglumunda koymustum :)
Kolay gelsin inşallah çabuk iyileşir eşinSelam canlar cumartesi gunu nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah..
Esim sabah uyudu, oglen uyudu, saatlerce mutfakta yemek hazirladim.
Akin pacamda, esim Akin yanina gitti mi kiziyor rahatsi etme diye.
Artik yeteeeer deyip atacaktim kendimi catidan:)
Aksam disari ciktik azicik hava aldim da, haval degisti..
Akini yarim saat evvel uyuttum, sabah kahvaltiya davetliyiz, esim gelebilecek mi bilmiyorum.
Agri kesici almak zorunda kaldim
Gecmisi bile ancak okudum..
Yarin daha aktif olurum insallah.
Hepinize mutlu pazarlar, gununuz aydin olsun canlar..
Kafana gore kullanma ilaç canım Dr yazarKız Feyza bu rujun markası neyki alerji yaptı sende
Bugün aldım canım yaptım testi yok negatif çok sevindim bir yandan ćünkü bebiş daha küćük o büyüsün biraz :)))artık söktürücü alıcam yarın eczaneden
Saolasın canım normalde içerim ama dışardayken de ölçemedim ne kadar içtiğimi çay da semaver fln vardı baya bir gitti nasıl olsa şekersiz diye.. :)Memnun harika,suda iki litreyi bulduyssa müthiş:) cay su yerine gecmiyomus canim
harika, kesin guzel etkiler hic suphem yok:)
ise ne zaman basliyorsun?
cok guzel olmus canim:)
...
Yaa insallahhh o bende de var ama yapım galiba gitmiyor ordan 1 cm gidiyorsa ustten 2 cm gidiyorCok sagol canim basenlerden kurtulurum boylece dimi
Gecmis olsuuuunKizlar nasılsınız... kış gelmeden sifayi kaptim
Kuzum bende pko yok icmemde zarar olmaz dimi ? ??
Bide kac bardak gunde ac mi tok mu kuzum bide 15 gun dimi araliksiz cok soru sordummm hakkini helal et kuzuuuumutLatahzen
Ben kacirmisim galiba aa.. nasıl gidiyor basen nasıl bana da anlatirmisimizYaa insallahhh o bende de var ama yapım galiba gitmiyor ordan 1 cm gidiyorsa ustten 2 cm gidiyor
Ya bir yerden sonra pek gitmiyor açıkçası :)) ama ben 1 ayda gunluk 45-50 dk eliptik bisiklet ve iki gune bir yarim saat yer hareketleriyle 100 cm den 94 e indirdim. Ama duzenli olarak zaman ayirmaniz gerekiyor.Ben kacirmisim galiba aa.. nasıl gidiyor basen nasıl bana da anlatirmisimiz
Şu an çocukla yapabilcegim en iyi spor yürüyüş onunla kosturmaca sanırım. Bir ben mi böyleyim bilmiyorum ama yemek temizlik ancak yetişiyor hatta yetişmiyor. Dağınıklığı sevmeyen biri olrak evi sürekli topluyorum sürekli dağınık. Başka şeye vakit kalmıyor. Bu tarz sporları ben bekar veya büyük çocuklu arkadaşlarıma biraktim:) şimdi grip oldum belki o azıcık eritir beni diye dua ediyorumYa bir yerden sonra pek gitmiyor açıkçası :)) ama ben 1 ayda gunluk 45-50 dk eliptik bisiklet ve iki gune bir yarim saat yer hareketleriyle 100 cm den 94 e indirdim. Ama duzenli olarak zaman ayirmaniz gerekiyor.
bizde face yok canim gerekte yok :) bi gun anlasir koyariz foto buraya :)Maden suyuna bir limon ve aspirin at için canım burun akintisini rahatlatıyor hemde agrilara iyi gelir
Hahaha telefondaki klavye kafasına göre düzeltiyor kelimeleri dikkat etmeyince böyle gariplikler yapıyor
Mevsim gecislerinde illa olur düzensizlik
Tebrikler kızlar
Yürüyüş yeterli biraz zayiflayinca sikilasma egzersizlerine yonelirsin
Hapı birkaç gün kullanman lazım
Feyzayi facebook ta görüyorum güzel kız ama seni hiç görmedim eda
Kolay gelsin inşallah çabuk iyileşir eşin
Kafana gore kullanma ilaç canım Dr yazar
Melisa çayı içebilirsin iyi gelir
ates vardir bugazi kizardigina gire enfeksiyon olmus ust solunum yolu enfeksiyonu onu anca antibiyotik halleder canm doktora gotur .. bide idareten tuzlu su gargara yaptir canim . yarayi yakar kuruturHepinize mutlu pazarlar kizlar
Burnum tıkandı . geceden beri hiç hava alamıyorum . büyük kızımın da boğazı ağrıyor sesi kısıldı . Ne yapsam bir fikri olan var mı . boğazı kızarmış yavrum yutkunamiyo
Ben kacirmisim galiba aa.. nasıl gidiyor basen nasıl bana da anlatirmisimiz
ya ben basenli kadinlara bayiliorum ya nie sikayet edionuz hele zayf vucutta basen cok guzel duruyor sanslisinz bi ayricaliginz var ne guzel :)Ya bir yerden sonra pek gitmiyor açıkçası :)) ama ben 1 ayda gunluk 45-50 dk eliptik bisiklet ve iki gune bir yarim saat yer hareketleriyle 100 cm den 94 e indirdim. Ama duzenli olarak zaman ayirmaniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?