Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu pazarlar kuzum:)

ya ben basenli kadinlara bayiliorum ya nie sikayet edionuz hele zayf vucutta basen cok guzel duruyor sanslisinz bi ayricaliginz var ne guzel :)
Canim eteklerin beli bol baseni dar geldi mi ne çirkin duruyor yada üste göre buluyorum basenikotu gösteriyor. Üst 38 alt 40 benim

Z zeynebim111 bide bol etekler ince belli ve bol salaş etekler inanlmaz duruyor . baltolondada ayni seyleri tercih edebilirsin. bence dar etekler hic hos durmuyor vucutta.. cok sopa gibi bisi olman lazimki kagit gibi dursun anca ole . taytlar dar etekler cok zayflara yakisiyor . bence kendi vucuda uygun cok guzel seyler var :)

Yawrukush ahh özgem ya eşin okadar hastada olsa biraz anlayışlı olmalı hamile insana zulüm bu ,sen göbeğini bile taşıyamıyosun omu daha kötü sen mi ,çok sinir oldum ya,naz yapması gereken sensin ... sana dua edicem elimden başkada bir şey gelmez,orda olsam akına bakar ,yemeğini yapardım kuzum yaaa çok üzüldüm haline,çatıya çıkmayı düşünmek nedir şaka bile olsa ,şakanın yarısı gerçektir ...öfff yanii öfff eşinee öfff ...

sen güzel görmemişsin ,idare eder bari deseydin

Feyzam çok güzelmişsin maşallah ♥
Kizlar nasılsınız... kış gelmeden sifayi kaptim
Çok geçmiş olsun tatlım havalar soğudu iyice

Kuzum çok geçmiş olsun bence dr götür enfeksiyon kapmış olabilir boğazı

Canım ağrın mı var. eşin sadece üşütmemiş mi kuzum biraz dinlen bence bu kadar herşeye koşma sana da yazık.

K
öyle yapıyorum cnm ama arayıp bulmak biraz vakit istiyor çocuk olunca biraz zor oluyor

Sirkeyle gargara yaptır canım azıcık yutsa da olur iyi gelir
Kendine haksızlık etme canım

ates vardir bugazi kizardigina gire enfeksiyon olmus ust solunum yolu enfeksiyonu onu anca antibiyotik halleder canm doktora gotur .. bide idareten tuzlu su gargara yaptir canim . yarayi yakar kurutur
Ateşi yok canım . burda Dr. fazla antibiyotik vermiyorlar . anca bir şurup yazar.bugün de malum pazar . yarında okuldan kalmak istemiyor

bugün menüm
sabak :1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
4 kk peynir(kaşar + beyaz karışık )
2 zeytin
domates
3ince dilim salam

ara : 1 bardak sütlü kahve
serçe parmak boyunda ince yulaflı 1 tane bisküvi

öğlen : 1 tabak yeşil fasulye
yoğurt

ara : 1 mandalina

akşam : 1 tabak kuru fasulye
1 minik kase mercimek çorbası
1dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt

su : 2 litreye yakın
spor : beyin çok glikoz yaktı o sayılır mı

Yawrukush

yarında hastaneye gidicem off off alerjim geçmedi ,4dk da bir dudağıma alerji kremi sürüyorum hala yanma geçmiyor .üstünde minik minik kabarcıklar çıktı okulda napıcam bu halde Allahım yardım et çok zor bu alerji ya ,kaşıntı ayrı yanma hissi ayrı

fyzanur sen yaşından daha küçük gösteriyorsun. Çok güzel ve doğalsin.ben makyajsız daha çok seviyorum .insanin doğal hali bence daha güzel
26 yaşındayım okuldakiler 18,20 sanıyordu :) her küçük gösternde güzel olmuyor ama canım . makyajı ben seviyorumda bünyem sevmiyor malesef. bak ne hale düştüm aciller hastaneler yoldaşım oldu . dahada doğal olmayan bir şey kullanmıycam büyük konuşmayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…