Mutlu pazarlar kuzum:)Selam canlar cumartesi gunu nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah..
Esim sabah uyudu, oglen uyudu, saatlerce mutfakta yemek hazirladim.
Akin pacamda, esim Akin yanina gitti mi kiziyor rahatsi etme diye.
Artik yeteeeer deyip atacaktim kendimi catidan:)
Aksam disari ciktik azicik hava aldim da, haval degisti..
Akini yarim saat evvel uyuttum, sabah kahvaltiya davetliyiz, esim gelebilecek mi bilmiyorum.
Agri kesici almak zorunda kaldim
Gecmisi bile ancak okudum..
Yarin daha aktif olurum insallah.
Hepinize mutlu pazarlar, gununuz aydin olsun canlar..
Canim eteklerin beli bol baseni dar geldi mi ne çirkin duruyor yada üste göre buluyorum basenikotu gösteriyor. Üst 38 alt 40 benimya ben basenli kadinlara bayiliorum ya nie sikayet edionuz hele zayf vucutta basen cok guzel duruyor sanslisinz bi ayricaliginz var ne guzel :)
bence basene gore dogru giyinebilirsin :)Canim eteklerin beli bol baseni dar geldi mi ne çirkin duruyor yada üste göre buluyorum basenikotu gösteriyor. Üst 38 alt 40 benim
çok geçmiş olsun canım ,sıkı giyin,c vitamini al ,takviye vitamin hapları iç,bağışıklığın güçlensinKizlar nasılsınız... kış gelmeden sifayi kaptim
sen güzel görmemişsin ,idare eder bari deseydinMaden suyuna bir limon ve aspirin at için canım burun akintisini rahatlatıyor hemde agrilara iyi gelir
Hahaha telefondaki klavye kafasına göre düzeltiyor kelimeleri dikkat etmeyince böyle gariplikler yapıyor
Mevsim gecislerinde illa olur düzensizlik
Tebrikler kızlar
Yürüyüş yeterli biraz zayiflayinca sikilasma egzersizlerine yonelirsin
Hapı birkaç gün kullanman lazım
Feyzayi facebook ta görüyorum güzel kız ama seni hiç görmedim eda
Kolay gelsin inşallah çabuk iyileşir eşin
Kafana gore kullanma ilaç canım Dr yazar
Melisa çayı içebilirsin iyi gelir
Feyzam çok güzelmişsin maşallah ♥sen güzel görmemişsin ,idare eder bari deseydin
Çok geçmiş olsun tatlım havalar soğudu iyiceKizlar nasılsınız... kış gelmeden sifayi kaptim
Kuzum çok geçmiş olsun bence dr götür enfeksiyon kapmış olabilir boğazıHepinize mutlu pazarlar kizlar
Burnum tıkandı . geceden beri hiç hava alamıyorum . büyük kızımın da boğazı ağrıyor sesi kısıldı . Ne yapsam bir fikri olan var mı . boğazı kızarmış yavrum yutkunamiyo
Canım ağrın mı var. eşin sadece üşütmemiş mi kuzum biraz dinlen bence bu kadar herşeye koşma sana da yazık.Selam canlar cumartesi gunu nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah..
Esim sabah uyudu, oglen uyudu, saatlerce mutfakta yemek hazirladim.
Akin pacamda, esim Akin yanina gitti mi kiziyor rahatsi etme diye.
Artik yeteeeer deyip atacaktim kendimi catidan:)
Aksam disari ciktik azicik hava aldim da, haval degisti..
Akini yarim saat evvel uyuttum, sabah kahvaltiya davetliyiz, esim gelebilecek mi bilmiyorum.
Agri kesici almak zorunda kaldim
Gecmisi bile ancak okudum..
Yarin daha aktif olurum insallah.
Hepinize mutlu pazarlar, gununuz aydin olsun canlar..
öyle yapıyorum cnm ama arayıp bulmak biraz vakit istiyor çocuk olunca biraz zor oluyorZ zeynebim111 bide bol etekler ince belli ve bol salaş etekler inanlmaz duruyor . baltolondada ayni seyleri tercih edebilirsin. bence dar etekler hic hos durmuyor vucutta.. cok sopa gibi bisi olman lazimki kagit gibi dursun anca ole . taytlar dar etekler cok zayflara yakisiyor . bence kendi vucuda uygun cok guzel seyler var :)
Sirkeyle gargara yaptır canım azıcık yutsa da olur iyi gelirHepinize mutlu pazarlar kizlar
Burnum tıkandı . geceden beri hiç hava alamıyorum . büyük kızımın da boğazı ağrıyor sesi kısıldı . Ne yapsam bir fikri olan var mı . boğazı kızarmış yavrum yutkunamiyo
Kendine haksızlık etme canımsen güzel görmemişsin ,idare eder bari deseydin
Sagol ablam yaa.Sirkeyi suyla açayım mı biraz yoksa sadece sirke mi olsun .Sirkeyle gargara yaptır canım azıcık yutsa da olur iyi gelir
Kendine haksızlık etme canım
Ateşi yok canım . burda Dr. fazla antibiyotik vermiyorlar . anca bir şurup yazar.bugün de malum pazar . yarında okuldan kalmak istemiyorates vardir bugazi kizardigina gire enfeksiyon olmus ust solunum yolu enfeksiyonu onu anca antibiyotik halleder canm doktora gotur .. bide idareten tuzlu su gargara yaptir canim . yarayi yakar kurutur
sağ ol ablam da bunu 1 erkek bile görmediğine göre senin gözler bozukSirkeyle gargara yaptır canım azıcık yutsa da olur iyi gelir
Kendine haksızlık etme canım
26 yaşındayım okuldakiler 18,20 sanıyordu :) her küçük gösternde güzel olmuyor ama canım . makyajı ben seviyorumda bünyem sevmiyor malesef. bak ne hale düştüm aciller hastaneler yoldaşım oldu . dahada doğal olmayan bir şey kullanmıycam büyük konuşmayımdafyzanur sen yaşından daha küçük gösteriyorsun. Çok güzel ve doğalsin.ben makyajsız daha çok seviyorum .insanin doğal hali bence daha güzel
Sulandirmadan canımSagol ablam yaa.Sirkeyi suyla açayım mı biraz yoksa sadece sirke mi olsun .
Boşver o erkeklerisağ ol ablam da bunu 1 erkek bile görmediğine göre senin gözler bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?