tek parcayim hala tek canim :))Mesajları okuyorum bir yandan da bakıyorum beğenmiş misin diye :)
İlk mesajlarda göremeyince dedim kesin birşey oldu.. Çok şükür tek parça olarak gelmişsin :)
kan testi de yaptirdin mi Fikriyecigim, hayirlisi olsun..Kız Feyza bu rujun markası neyki alerji yaptı sende
Bugün aldım canım yaptım testi yok negatif çok sevindim bir yandan ćünkü bebiş daha küćük o büyüsün biraz :)))artık söktürücü alıcam yarın eczaneden
ah ablacim daha bugun gordum bu mesajiMaden suyuna bir limon ve aspirin at için canım burun akintisini rahatlatıyor hemde agrilara iyi gelir
Hahaha telefondaki klavye kafasına göre düzeltiyor kelimeleri dikkat etmeyince böyle gariplikler yapıyor
Mevsim gecislerinde illa olur düzensizlik
Tebrikler kızlar
Yürüyüş yeterli biraz zayiflayinca sikilasma egzersizlerine yonelirsin
Hapı birkaç gün kullanman lazım
Feyzayi facebook ta görüyorum güzel kız ama seni hiç görmedim eda
Kolay gelsin inşallah çabuk iyileşir eşin
Kafana gore kullanma ilaç canım Dr yazar
Melisa çayı içebilirsin iyi gelir
neden canim hayirdir, neden fiyasko oldu?Evet canım inşallah etki yapar güzel
İş meselesi fiyasko oldu
cok gecmis olsun gulum, bugun nasilsin?Kizlar nasılsınız... kış gelmeden sifayi kaptim
cok sagol canim benim :)Yawrukush kaptanın hiç kusuru mu olur. Artmış gorundugum için ortalamayı kötü etkilemiştir diye söyleyeyim dedim. Doğuma az kalmış bir anneyi yormak olmaz
cok sevindim :))Ya hani şimdi diyetteyiz diye ben cips cikolata cekirdek kizartma yemiyorum ya sivilcelerim vardi gulsuyuyla ne kadar temizlesemde ciban gibi ice doğru sisiyordu onlarda gecti onu fark ettim baya şaşırdım
Hay Allah herkes hasta, gecmis olsun canim..Hepinize mutlu pazarlar kizlar
Burnum tıkandı . geceden beri hiç hava alamıyorum . büyük kızımın da boğazı ağrıyor sesi kısıldı . Ne yapsam bir fikri olan var mı . boğazı kızarmış yavrum yutkunamiyo
canim benim esim her sene birkac kez grip olur ve tanistigimiz gunden beri boyle nazli.Yawrukush ahh özgem ya eşin okadar hastada olsa biraz anlayışlı olmalı hamile insana zulüm bu ,sen göbeğini bile taşıyamıyosun omu daha kötü sen mi ,çok sinir oldum ya,naz yapması gereken sensin ... sana dua edicem elimden başkada bir şey gelmez,orda olsam akına bakar ,yemeğini yapardım kuzum yaaa çok üzüldüm haline,çatıya çıkmayı düşünmek nedir şaka bile olsa ,şakanın yarısı gerçektir ...öfff yanii öfff eşinee öfff ...
sadece usutmus Hazalim, ben daha grip oldugumda bir kez yatip dinlendigimi hatirlamam, esim tum gun yatar..Canım ağrın mı var. eşin sadece üşütmemiş mi kuzum biraz dinlen bence bu kadar herşeye koşma sana da yazık.
halt etmis o erkekler:)sağ ol ablam da bunu 1 erkek bile görmediğine göre senin gözler bozuk
tuh yaa demek yanlis tedavi uygulamis doktor, cok uzuldum kuzumyarında hastaneye gidicem off off alerjim geçmedi ,4dk da bir dudağıma alerji kremi sürüyorum hala yanma geçmiyor .üstünde minik minik kabarcıklar çıktı okulda napıcam bu halde Allahım yardım et çok zor bu alerji ya ,kaşıntı ayrı yanma hissi ayrı
harikasin canim, cok sevindim :)
Edacim super hergun menulerin duzenli yaziliyor, cok mutlu oldum canim:)sabah
1haslanmis yumurta
2 dilik kepek ekmek
domates sos acili
2 catal recel
sut
oglen
1 mandalina
yarim greyfrt
aksam
2 lokma ekmek
2 catal pilav
domates
biber
su 1 litre
spor 15 dkka yuruyus
leslie 1 mile
gecede lesliemi yapicimm
canim ekstradan kalori alirsin olacagi bu..kizlar gece tavuk yersem bisi olurmu
?
Ahh Sibelim 2 gundur aklimda hastaniz, iyi haberlerinizi aliriz insallah gulum...Iyi aksamlar kizlar. Herkes iyidir inşallah. Hastamiz yogun bakimdan cikmis ama durumu pek de ii degil. 2 gundur kuzenimle konusuyorum cok agliyor babasıni o halde gorunce. 2 gecedir abuk subuk ruyalar goruyorum. Yarin da oglumun dogum günü. Hani diyor ya Ahmet Kaya yaprak doker bir yanimiz bir yanimiz bahar bahçe. Su anki durumum bu.
refik bitterleri huplettirmis:))KahvaltıM ;2 yumurtali mantarli omlet ,zeytin , peynir ,turp ,5 ceviz ,1 havuç
Ara ,sade Türk kahvesi
Aksam ;1 kase mercimek çorbası,iki lokma ekmek ,2 küçük karnıyarık (yağsız )3 dilim patates ,salata
Ara 17,30 ; 1 hurma ,1 kuru kayısı ,2 ceviz ,6 kare bitter (refik geldi tatlı krizine girdim resmen
Spor ;10 bin adim yürüdum
Su 2 litre
Yawrukush , @AKovser
Aynen kuzum erkek grip olur yataktan çıkmaz nazlar bitmez kadın daha kötü hastalık geçirir bulasik çamaşır beklemez :)Hay Allah herkes hasta, gecmis olsun canim..
tuzlu su ile gargara, buhar makinasi, et-kemis suyuna corba, limonlu balli- naneli- karabiberli kaynamis su bunlar insallah iyi gelir..
simdi nasilsiniz>
canim benim esim her sene birkac kez grip olur ve tanistigimiz gunden beri boyle nazli.
corbasi, naneli-limonlu karisimi, yatar tum gun kendini besiye ceker yani..
boyle alismis degismiyor...
sadece usutmus Hazalim, ben daha grip oldugumda bir kez yatip dinlendigimi hatirlamam, esim tum gun yatar..
erkekler iste...
halt etmis o erkekler:)
kiz Feyzos takimi sira dayagindan gecirmissin :))neden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... @AKovser @Masalim_ M M_atruska @belindamm @Ebush_354 @Burcak41 @gogo2405 @gulpinargul @zeynepRKmarlin18 @edsoff @tiffany20 @Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...
hayirdir neyin vardi Fatimem?Günaydın..
Kusura bakmayın dün yarışma listesini yazamadan uyudum..
Neredeyse bütün gün ağrım vardı, bir de üstüne yorgun olunca dayanamadım..
Hala kötüyüm, üşüttüm mü ne oldu anlamadım ki..
tebrikler kizlar :)*** YARIŞMA SONUCU ***
@Alya008 - 6.000 adım
@Masalim_ - 5.000 adım
@KarKralicesi - 5.560 adım
M M_atruska - 4.000 adım
@umutLatahzen - 10.000 adım
marlin18 - 14.000 adım
sampiyon fistiklar:)...Takim ici ilk 3...
1. sira
marlin18 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @umutLatahzen yeraliyor
3.'lük
@Alya008 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @KarKralicesi ni de
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
kiz hasta koca, hipaeraktif oglan, hamile kendini tasiyamayan bir Ozge, birde araya misafirlik sIkIstirdim gelemedim guzelimİkide bir sana bakmaya giriyorum ohh be,bu kadar merakta birakilmaz ki,
tuzlu gargarada cok ise yariyor canim...
hep oyle Hazalim, resmen cifte standart:)Aynen kuzum erkek grip olur yataktan çıkmaz nazlar bitmez kadın daha kötü hastalık geçirir bulasik çamaşır beklemez :)
oh cok sukur yetismissin, nasil gecti Burcakcim?Sinava gec kaliyordum ucuz atlattik
canim sagolsun kuzum, nasilsin ne var ne yok?İnternetim yoktu haftasonu o yüzden gecikmeli oldu menülerim
lilililililililili ahey ahey aheyyy :))simdiden yarm kg vermisim hihihihi
sesssss ver Feyzoss, nasil oldun??acildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Haklısın galiba kuzum :) insan sabretmeyi öğreniyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :)evliligin birak ilk zamanlarini, ilk yillari insani zorluyor Mervem..
Duzenin degisiyor, o insanla yasamaya alismak zaman aliyor..
Herkes yasiyor gulum hic merak etme, normal bu durum:)
hoşbuldum kuzumm anladım :) şafak az kalmış gözün aydın:)Ne denir ki şimdii
Geçmiş olsun canım..
Hoşgeldin canımmm :)
Geçen sefer burda olduğu gördüm o yüzden yazmıştım :)
Iyiyim özgem şükür iş güç koşturmaca :) sen nasilsin ağrın yok dimihep oyle Hazalim, resmen cifte standart:)
sen nasilsin gulum?
İyim saadetimm sen nasılsın :)Boncuğum hoşgeldin nasılsın
Oo hatırlu olsun kuzum:)Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştımeşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım
Iyiyim yeni gelin şükür nasıl güzel mi batman kuzum evliliği sonraki sorumda sorayımİyim saadetimm sen nasılsın :)
Evet canım yaa hiç sorma . Sabah çok iyiyim ama akşam olunca tutamıyorum kendimi .pismanimmmmrefik bitterleri huplettirmis:))
bugun nasilsiniz canim, sen kizin daha iyi miisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?