- 28 Ağustos 2014
- 3.271
- 8.386
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli vaziyet bu yani. Hele bu ay çok net anneci oldu benim kizim. Bur yandan iyi bir yandan kötü. Kimi zaman pispislasin diye eşimi yolluyorum( iki kez oldu şimdiye kadar) onda da kıyameti koparıyor. İlla anne.. bende kendime vakit ayiramadan günleri geçiriyorum..Bazen rutine giriyoruz o zaman asaplarim bozuluyor . Bir uyusa güzelce peşimde dolanmasi huysuzlanmasini sorun etmem ya..ay ne çok yazdım. Ne kadarlık senin bebisÇok güzel geçmiş bugünün tebrikler:)Pazartesi menum
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 dilim salam şekersiz çay
Öğle 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı salata
Ara 1 elma sütlü nescafe
Akşam fırında 2 tavuk pirzola 3 dilim patates zeytinyağlı kereviz yoğurt
Su 2.5 lt spor 1 mil leslie
canim 4 yasina kendini iyice bilene kadar bole napalimPapillon_ Ne dişleri biter ne huysuzluklari
sürekli vaziyet bu yani. Hele bu ay çok net anneci oldu benim kizim. Bur yandan iyi bir yandan kötü. Kimi zaman pispislasin diye eşimi yolluyorum( iki kez oldu şimdiye kadar) onda da kıyameti koparıyor. İlla anne.. bende kendime vakit ayiramadan günleri geçiriyorum..Bazen rutine giriyoruz o zaman asaplarim bozuluyor . Bir uyusa güzelce peşimde dolanmasi huysuzlanmasini sorun etmem ya..ay ne çok yazdım. Ne kadarlık senin bebis
Ayy çok zor annelik. Valla benim kizim çok kısa süre oturuyor kızı erkeği yok artık. Eskiden ne usluymus çocuklar. Ver eline bir oyuncak otursun. Ne mümkün şimdi. Ben sadece tutturmalari karşısında ne yapacağımı sasiriyorumm kimi zaman ilgisni başka yone kaydiriyorum kimi zaman ağlamaya baslamssa kendi haline bırakıyorum. Ne yapmak lazımcanim 4 yasina kendini iyice bilene kadar bole napalimbenimkide 27 aylik hemide erkek tavanlara tirmanmaya calisiyor dusun keske sadce nazi niyazi olsa sadce disi olsa o gunler daha kolaymis :)
Çok geçmiş olsun gülüm. misafirlikte mi üşüttün acaba![]()
valla canim uzmanlarca bisi tutturdugunda dikkatini baska tarafa cekiceksin bulundugu odadan baska odaya goturceksin. eger agliyor krizlere giriosa kendi haline birakicaksin mutlaka susacak ama benim oglan gibi kafasini duvara vuruosa orayi buraya kendini atiosa ozman ilk dedigimi uygulucan . eger 3 yasini doldurduysa 3 dakka mola alanina goturceksin canm . ben 3 yasini bekliom mola icinAyy çok zor annelik. Valla benim kizim çok kısa süre oturuyor kızı erkeği yok artık. Eskiden ne usluymus çocuklar. Ver eline bir oyuncak otursun. Ne mümkün şimdi. Ben sadece tutturmalari karşısında ne yapacağımı sasiriyorumm kimi zaman ilgisni başka yone kaydiriyorum kimi zaman ağlamaya baslamssa kendi haline bırakıyorum. Ne yapmak lazım
kiz Feyzos takimi sira dayagindan gecirmissin :))
hayirdir neyin vardi Fatimem?
iyi misin simdi?
tebrikler kizlar :)
sampiyon fistiklar:)
Fatimem hasta hasta ugrasmissin hakkini helal et canimin ici...
kiz hasta koca, hipaeraktif oglan, hamile kendini tasiyamayan bir Ozge, birde araya misafirlik sIkIstirdim gelemedim guzelim![]()
Haklısın galiba kuzum :) insan sabretmeyi öğreniyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :)
hoşbuldum kuzumm anladım :) şafak az kalmış gözün aydın:)
Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştımeşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım
![]()
İyi bari içgüdüsel olarak doğru yapiyormusum. 1.5yasinda henüz. Ama yazin kafa vurma olayını yapıyordu. Başta aa yapma hayır dedim baktik inatla yapiyor. Sonra başını vurmasına göz yumdum çünkü sert yaptı mi ağlıyor bırakıyor genelde yatağa hafif vuruyordu . Canı kıymetli yani. Öyle vurup acittikca bende tepki vermeyince o huyunu terketti şükür. Şimdi sadece yere atıyor kendini. Binada şükürvalla canim uzmanlarca bisi tutturdugunda dikkatini baska tarafa cekiceksin bulundugu odadan baska odaya goturceksin. eger agliyor krizlere giriosa kendi haline birakicaksin mutlaka susacak ama benim oglan gibi kafasini duvara vuruosa orayi buraya kendini atiosa ozman ilk dedigimi uygulucan . eger 3 yasini doldurduysa 3 dakka mola alanina goturceksin canm . ben 3 yasini bekliom mola icin
Bir takım komplo düzenlemişler de canım o işi çözmeye çalışıyorum bakalım kısmetimizde ne var göreceğiz..kan testi de yaptirdin mi Fikriyecigim, hayirlisi olsun..
ah ablacim daha bugun gordum bu mesaji
neden canim hayirdir, neden fiyasko oldu?
cok gecmis olsun gulum, bugun nasilsin?
cok sagol canim benim :)
cok sevindim :))
Haklısın canım elimden geldiği kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum ben de dün mesela sağlam bir yürüyüş yaptım toplamda 9 km yürümüşüm bir önceki gün de keza 12.500 adımım var yarın da spora gideceğim inşallah güzel sonuç gelir cumaya kadarneden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için...Dahlia_ @Masalim_ @Saadetim33 @belindamm
Ebush_354 B Burcak41 @gogo2405 G guzelfilozof Z zeynebim111 @marlin18
eda-sofi @tiffany20
Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...
Canım ne güzel dualar etmiş sin bende kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum teşekkür ederim :)))herkese selam Allah'in rahmeti ve bereketi uzerinize olsun . insallahh bu hafta ve diger haftalar hayatinizda guzel seyler gelisir mutlu olursunuz... :) Allah im sizin gonlunuzdeki hayirlisiysa kabul etsin yolunuzu acsin insallah . evlatlarimizi ailelerimizi bize bagislasin . aminnn :)
Hayır canım kan testi yaptırmadım testte çıkmayınca yoktur heralde dedim ama hâlâ regl olmadımkan testi de yaptirdin mi Fikriyecigim, hayirlisi olsun..
ah ablacim daha bugun gordum bu mesaji
neden canim hayirdir, neden fiyasko oldu?
cok gecmis olsun gulum, bugun nasilsin?
cok sagol canim benim :)
cok sevindim :))