• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Papillon_ Papillon_ Ne dişleri biter ne huysuzluklari :anne:sürekli vaziyet bu yani. Hele bu ay çok net anneci oldu benim kizim. Bur yandan iyi bir yandan kötü. Kimi zaman pispislasin diye eşimi yolluyorum( iki kez oldu şimdiye kadar) onda da kıyameti koparıyor. İlla anne.. bende kendime vakit ayiramadan günleri geçiriyorum..Bazen rutine giriyoruz o zaman asaplarim bozuluyor . Bir uyusa güzelce peşimde dolanmasi huysuzlanmasini sorun etmem ya..ay ne çok yazdım. Ne kadarlık senin bebis

Pazartesi menum
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 dilim salam şekersiz çay
Öğle 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı salata
Ara 1 elma sütlü nescafe
Akşam fırında 2 tavuk pirzola 3 dilim patates zeytinyağlı kereviz yoğurt
Su 2.5 lt spor 1 mil leslie
Çok güzel geçmiş bugünün tebrikler:)

Papillon_ Papillon_ Ne dişleri biter ne huysuzluklari :anne:sürekli vaziyet bu yani. Hele bu ay çok net anneci oldu benim kizim. Bur yandan iyi bir yandan kötü. Kimi zaman pispislasin diye eşimi yolluyorum( iki kez oldu şimdiye kadar) onda da kıyameti koparıyor. İlla anne.. bende kendime vakit ayiramadan günleri geçiriyorum..Bazen rutine giriyoruz o zaman asaplarim bozuluyor . Bir uyusa güzelce peşimde dolanmasi huysuzlanmasini sorun etmem ya..ay ne çok yazdım. Ne kadarlık senin bebis
canim 4 yasina kendini iyice bilene kadar bole napalim :( benimkide 27 aylik hemide erkek tavanlara tirmanmaya calisiyor dusun keske sadce nazi niyazi olsa sadce disi olsa o gunler daha kolaymis :)

canim 4 yasina kendini iyice bilene kadar bole napalim :KK43: benimkide 27 aylik hemide erkek tavanlara tirmanmaya calisiyor dusun keske sadce nazi niyazi olsa sadce disi olsa o gunler daha kolaymis :)
Ayy çok zor annelik. Valla benim kizim çok kısa süre oturuyor kızı erkeği yok artık. Eskiden ne usluymus çocuklar. Ver eline bir oyuncak otursun. Ne mümkün şimdi. Ben sadece tutturmalari karşısında ne yapacağımı sasiriyorumm kimi zaman ilgisni başka yone kaydiriyorum kimi zaman ağlamaya baslamssa kendi haline bırakıyorum. Ne yapmak lazım

Ayy çok zor annelik. Valla benim kizim çok kısa süre oturuyor kızı erkeği yok artık. Eskiden ne usluymus çocuklar. Ver eline bir oyuncak otursun. Ne mümkün şimdi. Ben sadece tutturmalari karşısında ne yapacağımı sasiriyorumm kimi zaman ilgisni başka yone kaydiriyorum kimi zaman ağlamaya baslamssa kendi haline bırakıyorum. Ne yapmak lazım
valla canim uzmanlarca bisi tutturdugunda dikkatini baska tarafa cekiceksin bulundugu odadan baska odaya goturceksin. eger agliyor krizlere giriosa kendi haline birakicaksin mutlaka susacak ama benim oglan gibi kafasini duvara vuruosa orayi buraya kendini atiosa ozman ilk dedigimi uygulucan . eger 3 yasini doldurduysa 3 dakka mola alanina goturceksin canm . ben 3 yasini bekliom mola icin

14 Kasım menüm
sabah 10:30
1 kibrit kutusu peynir bir haşlanmış yumurta iki ince dilim ekmek bir çay bardağı süt domates salatalık bir zeytin şekersiz çay

öğlen yemeği saat 13:30
İki ince dilim ekmek bir kepçe çorba üç kaşık yoğurt üç veya dört kaşık bulgurlu ıspanak yemeği bir köfte kadar haşlanmış tavuk eti

ara öğün saat 16:00
bir yemek kaşıı gelir kuru üzüm yarım su bardağı süt
saat 18:30 akşam yemeği üç kaşık yoğurt iki ince dilim gelir karışık tahıllı ekmek dört kaşık patatesli patlıcanlı yemek bir kibrit kutusu kaşar peyniri biraz turşu ve salatalık

ara öğün 21:45
Yarım su bardağı süt bir yemek kaşığı gelir kuru üzüm

Su
2,6 litre

Egzersiz
Yok

Yawrukush Yawrukush nasılsın iyi misin canım kaptanım benim :)

kiz Feyzos takimi sira dayagindan gecirmissin :))

hayirdir neyin vardi Fatimem?
iyi misin simdi?

tebrikler kizlar :)

sampiyon fistiklar:)
Fatimem hasta hasta ugrasmissin hakkini helal et canimin ici...

kiz hasta koca, hipaeraktif oglan, hamile kendini tasiyamayan bir Ozge, birde araya misafirlik sIkIstirdim gelemedim guzelim :KK43:

Ne demek canım benim ya, sen bu halinle uğraşıyorsun bizimle, benim yaptığım ne kii..
Midemi, karnımı üşütmüşüm galiba, ikisi bir birine karıştı resmen 2 gündür, doğru düzgün birşey de yiyemiyorum..
Susuyorum ancak, evde suyu, çayı bitirdim :))

Haklısın galiba kuzum :) insan sabretmeyi öğreniyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :)

hoşbuldum kuzumm anladım :) şafak az kalmış gözün aydın:)

Çok şükürr :) Bitiriyoruz Allahın izni ile inşaAllah..

Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştım :KK43: eşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım :KK200:

Aleyküm selam canım..
Çok sevindim hayırlı olsunn :)

valla canim uzmanlarca bisi tutturdugunda dikkatini baska tarafa cekiceksin bulundugu odadan baska odaya goturceksin. eger agliyor krizlere giriosa kendi haline birakicaksin mutlaka susacak ama benim oglan gibi kafasini duvara vuruosa orayi buraya kendini atiosa ozman ilk dedigimi uygulucan . eger 3 yasini doldurduysa 3 dakka mola alanina goturceksin canm . ben 3 yasini bekliom mola icin
İyi bari içgüdüsel olarak doğru yapiyormusum. 1.5yasinda henüz. Ama yazin kafa vurma olayını yapıyordu. Başta aa yapma hayır dedim baktik inatla yapiyor. Sonra başını vurmasına göz yumdum çünkü sert yaptı mi ağlıyor bırakıyor genelde yatağa hafif vuruyordu . Canı kıymetli yani. Öyle vurup acittikca bende tepki vermeyince o huyunu terketti şükür. Şimdi sadece yere atıyor kendini. Binada şükür;)

kan testi de yaptirdin mi Fikriyecigim, hayirlisi olsun..

ah ablacim daha bugun gordum bu mesaji:KK43:

neden canim hayirdir, neden fiyasko oldu?

cok gecmis olsun gulum, bugun nasilsin?

cok sagol canim benim :)

cok sevindim :))
Bir takım komplo düzenlemişler de canım o işi çözmeye çalışıyorum bakalım kısmetimizde ne var göreceğiz..

neden kimse beni takmıyorya özgenin son haftası diyorum lütfen yarından itibaren kaçamak yapmayalım,dereceyle uğurlayalım kızı çok rica ediyorum ...cuma gününe kadar sıkın dişinizi özgenin hatırı için... Dahlia_ Dahlia_ @Masalim_ @Saadetim33 @belindamm Ebush_354 Ebush_354 B Burcak41 @gogo2405 G guzelfilozof Z zeynebim111 @marlin18 eda-sofi eda-sofi @tiffany20 Alya008 Alya008 ve aklıma gelmeyen varsa ksura bakmasın ...lütfen kızlar yarından itibaren cumaya kadar tek kaçamak yapmayalım çok rica ediyorum...kız hamile hamile takımla ilgilendi,listeler hazırladı hala çok görüyorsanız bir hafta kendinizi tutmayı diyecek sözüm yok...
Haklısın canım elimden geldiği kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum ben de dün mesela sağlam bir yürüyüş yaptım toplamda 9 km yürümüşüm bir önceki gün de keza 12.500 adımım var yarın da spora gideceğim inşallah güzel sonuç gelir cumaya kadar

Pazar menüm
Sabah
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
1 tatlı kaşığı tereyağ - bal ikilisi
2 dilim ekmek

Öğle yarım simit

Akşam
Adana
Ayran

2 lt su
9 km yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık

Öğle 5 tane lahana sarması

Akşam
1 kase domatesli şehriye çorbası
Limonlu haşlanmış lahana salatası
1 dilim ekmek

1.5 lt su
Yarım saat egzersiz
Bugün bağırsaklarımdan biraz rahatsızım suyu çok içemedim

Yawrukush Yawrukush

herkese selam Allah'in rahmeti ve bereketi uzerinize olsun . insallahh bu hafta ve diger haftalar hayatinizda guzel seyler gelisir mutlu olursunuz... :) Allah im sizin gonlunuzdeki hayirlisiysa kabul etsin yolunuzu acsin insallah . evlatlarimizi ailelerimizi bize bagislasin . aminnn :)
Canım ne güzel dualar etmiş sin bende kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum teşekkür ederim :)))
kan testi de yaptirdin mi Fikriyecigim, hayirlisi olsun..

ah ablacim daha bugun gordum bu mesaji:KK43:

neden canim hayirdir, neden fiyasko oldu?

cok gecmis olsun gulum, bugun nasilsin?

cok sagol canim benim :)

cok sevindim :))
Hayır canım kan testi yaptırmadım testte çıkmayınca yoktur heralde dedim ama hâlâ regl olmadım :KK43:(((eczane testleri güvenilir değilmi acaba

Kizlar Akini okula biraktim esim yemege goturdu beni.
Simdi onun yanindan ayrildim,yumurta, sut,ekmek almaya markete geldim.
buradan da Akini almaya gidecegim.
fyzanur fyzanur canim yaparsin yarin sinavda.hangi konulari goruyorsunuz kuzum?@gulpinargul canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?@Ebush_354 nasil durumlar olmus kuzum is yerinde hakkinda hayirlisi olsunguzelim.@gogo2405 ablacim kolay gelsin.@Alya008 canim eczane testleri genelde dogru cikiyor gulum ama icim rahat etsin dersen kan testidr yaptir.@edsoff ve Z zeynebim111 kizlar bbdiklarin nazlari niyazlari hic bitmiyor.emin olun:)
Simdiden iyi istirahatler guzeller.
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem dinlen dikkat et canim kendine.

Back
X