ye ye bizim icin de ye :) hamile olasim var
canim cok bir sey yiyemiyorum, bebek iyice kaburgalarim dayandi, bir kase corba icsem rahatsiz ediyor:)
Kızlar merhaba hepinize, beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama 7/8 ay önce falan bu takimdaydım. Ebrulime yazdim ama sanırım foruma girmedi hiç. Ya sakıncası yoksa ben tekrar dönmek istiyorum buraya

Ama su var takımdan ayrilmamin sebebi son zamanlarda yediklerime dikkat edemiyordum, depresiftim ve günlük yediklerimi yazmadığım oluyordu (nadiren).. bu durumlar degismedi ama sizler insani destekliyorsunuz ve yarış havası ise yarıyor az buçuk. Bu aralar rejim yapmak istiyorum ama motive olamiyorum yine, ayrildigimdan beridir bişey degismedi yanı.. neyse destan yazdım beni tekrar araniza alırsanız, coookkk sevinirim almazsanizda başka takıma artık
canim elbette katilabilirsin aramiza..
7-8 ay once ben yine takimdaydim kuzum, ama nickin degismis muhtemelen cikaramadim bu nickinden..
Yawrukush
canım ben 2 gündür pek birşey yiyemiyorum, yazacak menü yok o yüzden..
Dün yarım saatten fazla yürüyüş yaptım..
Bugün akşam 1 köfte yedim ekmekle, bol su ve çay içtim..
Yürüyüş de yarım saat anca olmuştur..
tamam bir tanem sporlarin tam, yemeklerden muaf:)
Hanımlar ben kendimi tanitayim şimdiden siz yarın okumuş olursunuz,ilerde takıma girersem de şimdiden tanışmış olalım..
Kullanıcı Adı :valentinusnf
İsim (İsteğe Bağlı ): ceren
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten mütevellit baliketli halim su yaşıma kadar devam etmekte, metabolizmamin yavaşlığı da cabasi..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? küçük beden olabilmek, küçük beden kiyafetlere girebilmek, gobegimi icime çekmeden rahat yasayabilmek, fit olmak... Vs.
tekrar hosgeldin Cerencim, seni aramizda gormek cok guzel.
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis dogmak uzere:)
beden egitimi ogretmeniyim, azmedersen butun fazlaliklarindan kurtulacagina suphem yok canim :)
Degistirdim ama önceki neydi hatırlamıyorum

seni isminden değil ama nickin ve profil resminden tanıdım

birşey soracagim canim ulkerin mi etinin mi gong diye bir mısır veya pirinç patlağı var. Onu biliyor musun bilmiyorum ama içeriği bana masum geldi acaba bahsi geçti mi burda hic ara öğün alternatifi olarak?
canim mumkun oldugunca paketli urun tuketme sagligin icin.
ara ogunlerde 1 meyve, salatalik-havuc, 1 kase yogurt, 1 bardak sut, 1 avuc olmak kaydiyla kuruyemis tuketebilirsin.
ancak bu eti gongda bir ara ogun takviyesi olabilir kalorisi oldukca dusuk.
1 elmayla es deger diyebiliriz.
yani baska birsey yemeye firsatin olmadiginda yiyebilirsin canim :)
Aynen çok zorlanıyorum benden baştan beri tek bakiyorum kimsem yok. Allah yardımcımız olsun valla. Kucukken çok kalkması hariç daha kolaymid. Ve bizim de 7 aylik tan sonra bozuldu dişler geliyor diye. İnanır misin daha 3 4 aylıkken 8-9 saat kesintisiz yatardii.. şimdi nerdeee..gündüz bile kesik yatıyor. Beterin beteri var deyip şükredelim. Sizinki distendir diyeyim ... sunu da ekleyeyim bahaneler bitmezz. Disi gazi hastalığı atak dönemi diye gecistirelim biz .arkadaşımın bebeği var maşallah diyeyim hiç mi Disi çıkmaz hiç mi sancilanmaz masallah ya. Bizdeki bahane anacim uyuyan uyuyor..
canim ben dunyanin bir ucunda yasiyorum.
abd cok kapitalist bir ulke esim ise gidip, faturalar, sigortalar vs ile ugrasmaktan baska yardimda bulunamiyor bana.
Oglum kolikli bir bebekti, gecede defalarca (10-12 sefer)uyandigimi bilirim, koltuklarda uyudugumu.)
demem o ki her cocuk farkli , baskalariyla kiyaslama, oyle yada boyle buyuyorlar ve bu gunler bir daha gelmiyor.
uzme kendini canim benim...
Bu saatte kalkinca midem deliniyor sanki ya
1 salatalik ye yat canim, ya da 1 bardak sut ic yat:)