• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Degistirdim ama önceki neydi hatırlamıyorum :KK22: seni isminden değil ama nickin ve profil resminden tanıdım :KK19:birşey soracagim canim ulkerin mi etinin mi gong diye bir mısır veya pirinç patlağı var. Onu biliyor musun bilmiyorum ama içeriği bana masum geldi acaba bahsi geçti mi burda hic ara öğün alternatifi olarak?

Eti gong :) Ama hiç hatırlamıyorum bahsi geçmedi sanırım..
Onu bir kaptana soralım canım, ama bana masum gibi görünmüyor nedense :)
Yani onun yerine eti formlardan ye eğer illa ki birşey istiyorsa canın..

Eti gong :) Ama hiç hatırlamıyorum bahsi geçmedi sanırım..
Onu bir kaptana soralım canım, ama bana masum gibi görünmüyor nedense :)
Yani onun yerine eti formlardan ye eğer illa ki birşey istiyorsa canın..
Paketli urun olduğu için içine sinmiyordur benim oyle cunku :KK51: bilmiyorum o daha tok tutuyor sanki bi araştırmak lazım.. neyse canım ben yatayim hayırlı geceler sana..

Benim ki de anneci canım emzirerek uyutabiliyorum ancak eh öyle olunca da kimseden fayda yok kızım 8 aylık 6 aya kadar uykusu çok duzenliydi ne olduysa 6 aydan sonra kabusa döndü gece olunca bana da afakanlar basıyor artık :KK57: aynen kendime vakit ayırmak nasıl bir şeydi unuttum yapışık ikiz gibiyiz varsa yoksa minnoş :anne:benim de sinirlerim bozuluyor artık durduk yere ağlamaya başlıyorum annelik zor zanaat valla :KK51:

Ne güzel uyuyabiliyorsun en azından canım :)

Teşekkürler canım :KK60:

Oyy oyy :kızgın:

Menün süper :nazar:

Amanin daha neler gelecek başıma :KK17: napalim dünyalar feda bu minnoslara :KK200::KK46::nazar:
Canm uyku mu denirrrr.. bak bu saatte uyutmaya çalışıyorum. Hemde tam bir saattir.. iki üç saat kesintisiz uyuyorum anca

Benim ki de anneci canım emzirerek uyutabiliyorum ancak eh öyle olunca da kimseden fayda yok kızım 8 aylık 6 aya kadar uykusu çok duzenliydi ne olduysa 6 aydan sonra kabusa döndü gece olunca bana da afakanlar basıyor artık :KK57: aynen kendime vakit ayırmak nasıl bir şeydi unuttum yapışık ikiz gibiyiz varsa yoksa minnoş :anne:benim de sinirlerim bozuluyor artık durduk yere ağlamaya başlıyorum annelik zor zanaat valla :KK51:

Ne güzel uyuyabiliyorsun en azından canım :)

Teşekkürler canım :KK60:

Oyy oyy :kızgın:

Menün süper :nazar:

Amanin daha neler gelecek başıma :KK17: napalim dünyalar feda bu minnoslara :KK200::KK46::nazar:
Aynen çok zorlanıyorum benden baştan beri tek bakiyorum kimsem yok. Allah yardımcımız olsun valla. Kucukken çok kalkması hariç daha kolaymid. Ve bizim de 7 aylik tan sonra bozuldu dişler geliyor diye. İnanır misin daha 3 4 aylıkken 8-9 saat kesintisiz yatardii.. şimdi nerdeee..gündüz bile kesik yatıyor. Beterin beteri var deyip şükredelim. Sizinki distendir diyeyim ... sunu da ekleyeyim bahaneler bitmezz. Disi gazi hastalığı atak dönemi diye gecistirelim biz .arkadaşımın bebeği var maşallah diyeyim hiç mi Disi çıkmaz hiç mi sancilanmaz masallah ya. Bizdeki bahane anacim uyuyan uyuyor..

Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Öğle
Peynir
Zeytin
2 3 çatal acuka
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tutam roka
Sekersiz cay
Aksam
1 kase nesfit
Ara
1 parca ekmek (midem kotuydu mecbur)
Su
2litre
Spor
5000 adim

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Hiç birşey yememissin yaaa

Yawrukush Yawrukush Kaptanim sukur daha iyi gibiyim. Sen nasılsın agrin sancin var mi. Ah bu erkekler çok nazlı oluyor ama bizler hasta olduk mu hiç oralı olmuyor.hamile hamile ugrastirnis seni. Bizim bir tanıdık iki çocuklu ama üç çocukluym en büyüğü eşim der
bende iyiyim canim benim..
agrim sancim normal olcude var artik son zamanlar normal:)
bende ayni durumdayim 2. cocuk geliyor 3 cocugum olacak toplam :))

Aaaa aaa ne biçim iş :sinirli:

Teşekkürler canım sen nasılsın ? bende de durum aynı dis çıkaracak sanırım imdaaat :anne:

:))

İyi akşamlar canım :KK25:

Teşekkürler canım sen nasılsın ? Akın nasıl bebiş nasıl yaramazlık yapmıyor dimi :)

Ne kadar güzel bir hediye :)

Kolay gelsin canım yine koşturmaca :)
iyiyim canim hayat kosturmacasi aynen devam:)
Kuzularda iyiler sagol sordugun icin:)
senin miniginin de disleri agrisiz, sizisiz cikar insallah canim..

14 Kasım menüm
sabah 10:30
1 kibrit kutusu peynir bir haşlanmış yumurta iki ince dilim ekmek bir çay bardağı süt domates salatalık bir zeytin şekersiz çay

öğlen yemeği saat 13:30
İki ince dilim ekmek bir kepçe çorba üç kaşık yoğurt üç veya dört kaşık bulgurlu ıspanak yemeği bir köfte kadar haşlanmış tavuk eti

ara öğün saat 16:00
bir yemek kaşıı gelir kuru üzüm yarım su bardağı süt
saat 18:30 akşam yemeği üç kaşık yoğurt iki ince dilim gelir karışık tahıllı ekmek dört kaşık patatesli patlıcanlı yemek bir kibrit kutusu kaşar peyniri biraz turşu ve salatalık

ara öğün 21:45
Yarım su bardağı süt bir yemek kaşığı gelir kuru üzüm

Su
2,6 litre

Egzersiz
Yok

Yawrukush Yawrukush nasılsın iyi misin canım kaptanım benim :)
iyiyim canim benim seni sormali:)
sende ne var ne yok, okul , sagligin nasil?
egzersiz neden yapmadin bugun:)

Pazar menüm
Sabah
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
1 tatlı kaşığı tereyağ - bal ikilisi
2 dilim ekmek

Öğle yarım simit

Akşam
Adana
Ayran

2 lt su
9 km yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık

Öğle 5 tane lahana sarması

Akşam
1 kase domatesli şehriye çorbası
Limonlu haşlanmış lahana salatası
1 dilim ekmek

1.5 lt su
Yarım saat egzersiz
Bugün bağırsaklarımdan biraz rahatsızım suyu çok içemedim

Yawrukush Yawrukush
menulerin guzel canim:)
gecmis olsun bagirsaklarin insallah bugune duzelir...

Sağol canım, geçiyor sanırım yavaş yavaş..
haydi insallah kuzum acil sifalar..
askerden haber var mi gulum?

Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Öğle
Peynir
Zeytin
2 3 çatal acuka
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tutam roka
Sekersiz cay
Aksam
1 kase nesfit
Ara
1 parca ekmek (midem kotuydu mecbur)
Su
2litre
Spor
5000 adim

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
canim benim cok az yemissin, iyilesemedin mi kuzum?

ye ye bizim icin de ye :) hamile olasim var :KK70:
canim cok bir sey yiyemiyorum, bebek iyice kaburgalarim dayandi, bir kase corba icsem rahatsiz ediyor:)

Kızlar merhaba hepinize, beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama 7/8 ay önce falan bu takimdaydım. Ebrulime yazdim ama sanırım foruma girmedi hiç. Ya sakıncası yoksa ben tekrar dönmek istiyorum buraya :110: Ama su var takımdan ayrilmamin sebebi son zamanlarda yediklerime dikkat edemiyordum, depresiftim ve günlük yediklerimi yazmadığım oluyordu (nadiren).. bu durumlar degismedi ama sizler insani destekliyorsunuz ve yarış havası ise yarıyor az buçuk. Bu aralar rejim yapmak istiyorum ama motive olamiyorum yine, ayrildigimdan beridir bişey degismedi yanı.. neyse destan yazdım beni tekrar araniza alırsanız, coookkk sevinirim almazsanizda başka takıma artık :cry:
canim elbette katilabilirsin aramiza..
7-8 ay once ben yine takimdaydim kuzum, ama nickin degismis muhtemelen cikaramadim bu nickinden..

Yawrukush Yawrukush canım ben 2 gündür pek birşey yiyemiyorum, yazacak menü yok o yüzden..
Dün yarım saatten fazla yürüyüş yaptım..
Bugün akşam 1 köfte yedim ekmekle, bol su ve çay içtim..
Yürüyüş de yarım saat anca olmuştur..
tamam bir tanem sporlarin tam, yemeklerden muaf:)

Hanımlar ben kendimi tanitayim şimdiden siz yarın okumuş olursunuz,ilerde takıma girersem de şimdiden tanışmış olalım..

Kullanıcı Adı :valentinusnf
İsim (İsteğe Bağlı ): ceren
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten mütevellit baliketli halim su yaşıma kadar devam etmekte, metabolizmamin yavaşlığı da cabasi..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? küçük beden olabilmek, küçük beden kiyafetlere girebilmek, gobegimi icime çekmeden rahat yasayabilmek, fit olmak... Vs.
tekrar hosgeldin Cerencim, seni aramizda gormek cok guzel.
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis dogmak uzere:)
beden egitimi ogretmeniyim, azmedersen butun fazlaliklarindan kurtulacagina suphem yok canim :)

Degistirdim ama önceki neydi hatırlamıyorum :KK22: seni isminden değil ama nickin ve profil resminden tanıdım :KK19:birşey soracagim canim ulkerin mi etinin mi gong diye bir mısır veya pirinç patlağı var. Onu biliyor musun bilmiyorum ama içeriği bana masum geldi acaba bahsi geçti mi burda hic ara öğün alternatifi olarak?
canim mumkun oldugunca paketli urun tuketme sagligin icin.
ara ogunlerde 1 meyve, salatalik-havuc, 1 kase yogurt, 1 bardak sut, 1 avuc olmak kaydiyla kuruyemis tuketebilirsin.
ancak bu eti gongda bir ara ogun takviyesi olabilir kalorisi oldukca dusuk.
1 elmayla es deger diyebiliriz.
yani baska birsey yemeye firsatin olmadiginda yiyebilirsin canim :)

Aynen çok zorlanıyorum benden baştan beri tek bakiyorum kimsem yok. Allah yardımcımız olsun valla. Kucukken çok kalkması hariç daha kolaymid. Ve bizim de 7 aylik tan sonra bozuldu dişler geliyor diye. İnanır misin daha 3 4 aylıkken 8-9 saat kesintisiz yatardii.. şimdi nerdeee..gündüz bile kesik yatıyor. Beterin beteri var deyip şükredelim. Sizinki distendir diyeyim ... sunu da ekleyeyim bahaneler bitmezz. Disi gazi hastalığı atak dönemi diye gecistirelim biz .arkadaşımın bebeği var maşallah diyeyim hiç mi Disi çıkmaz hiç mi sancilanmaz masallah ya. Bizdeki bahane anacim uyuyan uyuyor..
canim ben dunyanin bir ucunda yasiyorum.
abd cok kapitalist bir ulke esim ise gidip, faturalar, sigortalar vs ile ugrasmaktan baska yardimda bulunamiyor bana.
Oglum kolikli bir bebekti, gecede defalarca (10-12 sefer)uyandigimi bilirim, koltuklarda uyudugumu.)
demem o ki her cocuk farkli , baskalariyla kiyaslama, oyle yada boyle buyuyorlar ve bu gunler bir daha gelmiyor.
uzme kendini canim benim...

Bu saatte kalkinca midem deliniyor sanki ya
1 salatalik ye yat canim, ya da 1 bardak sut ic yat:)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200:-ODUL :rapci::nazar: :nazar:---
haeshin-------
gogo2405ODUL :KK200:------
tiffany20-:halay: :halay:-----
Burcak41:KK200: :KK200:ODUL :halay:-:nazar: 100IA---
AKovser:KK200: :KK200:ODUL :halay:MUAF :rapci:MUAF :nazar:---
KarKralicesiODUL 10 DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci:----
belindamm:KK200: 10DK Y-250IA :rapci:----
Alya008ODUL 10DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
edsoff-:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
pembe hayaller200IA :KK200:-:rapci: :rapci:----
marlin18ODUL 10DK Y15DK Y :halay::rapci: :rapci:100IA :nazar:---
Saadetim33100IA :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
Ebush_354:KK200: :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:---
zeynepRKODUL :KK200:100IA :halay::rapci: MUAF100IA :nazar:---
fyzanurODUL :KK200::halay: :halay::rapci: 100M:nazar: :nazar:---
Papillon_:KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :rapci::nazar: :nazar:---
gulpinargul---:nazar: 10DK Y---

[/td][/td][/td][/td]

Guzel takimim hepinize gunaydin, bol enerjili, bol keyifli, bol eksili, kacamaksiz bir gun diliyorum.:KK200:
Hastalarimiza acil sifalar, sinavlari olanlara basarilar, dis cikaran kuzulara agrisiz sancisiz inciler, yogun calisan citirlarada kolayliklar diliyorum, gununuz cooook guzel gecsin insallah.:KK68:
3886eb244c0ea70c1a9a3b4d156a0d0e.webp

bdu1.webp

basarisiz-diyetisyen-ufuk.webp

Kaptanm ne uykusu nobetciyim ben hergün 4-5 ten Sonra.. iyice kesik yatıyor cunku
Hay Allah uyumuyor mu kuzucuk:(
olsun yinede internete falan girme canim, o uyursa hemen sende uyu...

Bir yandan çok fena gribim. Her yanım dökülüyor. Fosur fosur burnumda akıyor:cry:
evet birde hastasin, insallah uyur kuzucuk, oglen uykusunda da hemen uyu bugun canim..

Kizlar Akini okula biraktim esim yemege goturdu beni.
Simdi onun yanindan ayrildim,yumurta, sut,ekmek almaya markete geldim.
buradan da Akini almaya gidecegim.
@fyzanur canim yaparsin yarin sinavda.hangi konulari goruyorsunuz kuzum?@gulpinargul canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?@Ebush_354 nasil durumlar olmus kuzum is yerinde hakkinda hayirlisi olsunguzelim.@gogo2405 ablacim kolay gelsin.@Alya008 canim eczane testleri genelde dogru cikiyor gulum ama icim rahat etsin dersen kan testidr yaptir.@edsoff ve Z zeynebim111 kizlar bbdiklarin nazlari niyazlari hic bitmiyor.emin olun:)
Simdiden iyi istirahatler guzeller.
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem dinlen dikkat et canim kendine.
Benim tekliften sonra haber vermem gerekiyordu ki ben dönüş yaptım ama en yetkiliye ulaşamadım.. Ve bana sekreter aracılığıyla biz işimizi hallettik diye haber göndermişti. Ben de tabi çok sinirlendim sanki gırtlaklarına ben yapıştım iş diye.. Meğersem müdürlerden birisi haber vermedi biz de başımızın çaresine baktık diye yalan söylemiş:KK11:

Benim tekliften sonra haber vermem gerekiyordu ki ben dönüş yaptım ama en yetkiliye ulaşamadım.. Ve bana sekreter aracılığıyla biz işimizi hallettik diye haber göndermişti. Ben de tabi çok sinirlendim sanki gırtlaklarına ben yapıştım iş diye.. Meğersem müdürlerden birisi haber vermedi biz de başımızın çaresine baktık diye yalan söylemiş:KK11:
canim sende yetkili kisiye ulasip , bir tane mudur boyle boyle soylemis diye haberdar etsen.
insanlar neden boyle seyler yapar ki, anlamiyorum:(

ahhh benimde esimin kulaklari çınlasin yansin ahhh. dedim ona sen bana kosu bandi al ben senin ayagini 1 hafta masaj yapayim :KK70: ne teklif etcem sasrdim :KK70:
Sabah sabah güldürdün kız :) inşallah alır da masaj kurtarır mı bilmem :dondurma:

Aaaa aaa ne biçim iş :sinirli:

Teşekkürler canım sen nasılsın ? bende de durum aynı dis çıkaracak sanırım imdaaat :anne:

:))

İyi akşamlar canım :KK25:

Teşekkürler canım sen nasılsın ? Akın nasıl bebiş nasıl yaramazlık yapmıyor dimi :)

Ne kadar güzel bir hediye :)

Kolay gelsin canım yine koşturmaca :)
Aynen canım ;)

Back
X