- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
Hehe kıskandınmı sende yeGeldim kuzum şükür iyileştim artık sorun yok. nasılsın. bu Fikriye sürekli dondurma yiyor Şikayetçiyim haberin ola
Hem bana dondurma yiyor diye şikayet et hemde dondurma yeKız siz deyince kendimi iş toplantısında falan sanıyorumsen diye hitap et kuzum iyiyim şükür evde pinekliyorum sen nasilsin
Hayırlı akşamlar kızlarMenumu paylaşayim
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4zeytin
2bardak çay
Öğlen
1porsiyon mumbar dolması
1 ayran
15 dk yuruyus
100 İA
1.5 lite
Menü güzel olmuş canım ama akşam nerde öğün atlama olurmu metebolizmayı zayıflatırsın:)))Hayırlı akşamlar kızlarMenumu paylaşayim
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4zeytin
2bardak çay
Öğlen
1porsiyon mumbar dolması
1 ayran
15 dk yuruyus
100 İA
1.5 lite
İyi akşamlar canım hoşgeldin iyiki geldin yoksa kendi kendime sohbet edicektimHayırlı akşamlar canlar :)
He he sonra gonca abla Fatime beni vursun
Geldim kuzum şükür iyileştim artık sorun yok. nasılsın. bu Fikriye sürekli dondurma yiyor Şikayetçiyim haberin ola
İyi akşamlar canım hoşgeldin iyiki geldin yoksa kendi kendime sohbet edicektim
Hayırlı akşamlar kızlarMenumu paylaşayim
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4zeytin
2bardak çay
Öğlen
1porsiyon mumbar dolması
1 ayran
15 dk yuruyus
100 İA
1.5 lite
Sen bakma ona, Gonca ablaya kulaklarını çektircem ben onun merak etme
Çok şükür..
İyiyim ben de :)
Ah o Fikriye takımı btıracakkk
Aynen öyle canım dünden beridir bir tatlı krizi tuttu ki sorma tutuyorum kendimi canım tatlı istiyor ama ne istediğimi de bilmiyorum.. Ki regl zamanı bile tatlı krizine girmem ben niye böyle oldum bilmiyorumHiç bozma moralini kuzum 100 gr bile kar bizepko bide insülin direnci biraz zorlar ama vücudun alışsa artik normal verirsin pes etmek yok gülüm
Hiçsorma canım ya gelmediler
Hoşbuldum canım :)
Nerde bu millettt hani akşam sohbet vardıııı
Aynen öyle canım dünden beridir bir tatlı krizi tuttu ki sorma tutuyorum kendimi canım tatlı istiyor ama ne istediğimi de bilmiyorum.. Ki regl zamanı bile tatlı krizine girmem ben niye böyle oldum bilmiyorum
Mumbarı hemen aćıklayım canım koyunun bağırsakları iyice temizlenir içi pirinç yada bulgur harcıyla doldurulur tadı enfestir ımmm canım çekti:))))Az yemişsin canım..
Mumbar ne bilmiyor ama pek masum birşeye benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?