Mumbarı hemen aćıklayım canım koyunun bağırsakları iyice temizlenir içi pirinç yada bulgur harcıyla doldurulur tadı enfestir ımmm canım çekti:))))
Bence asalım yok yok keselim yada polise verelim o suçluları suçunuz kk sohbetlerine katılmıyosunuz buyüzden size müebbet veriyoruz hehe azmı oldu bu cezaAsalım mı keselim miii
Bizim adana da çok yapılır zahmetlidir biraz sen şırdanı falanda duymamışsındır şimdiKoyun muu bağırsak mıı
Anamm hiç benlik değilmişş, ama haklıymışım masum değill
Bence asalım yok yok keselim yada polise verelim o suçluları suçunuz kk sohbetlerine katılmıyosunuz buyüzden size müebbet veriyoruz hehe azmı oldu bu ceza
Bizim adana da çok yapılır zahmetlidir biraz sen şırdanı falanda duymamışsındır şimdi
Selam canım hoşgeldin:))selam kizlar nasilsiniz..
selam kizlar nasilsiniz..
hosbulduk canimSelam canım hoşgeldin:))
menüm
sabah bir muz 08:30
10:30-11:30 arasi hoca esliginde bi saat spor
spora gidip gelirkende toplam 4400 metre yürüdüm evden salona kadar.
13:00
keci peyniri 5-6 zeytin ceyrek yufka ve haslanmis yumurta. domates sekersiz cay.
16:30
iki mandalina
19:45
bir kasik pilav iki kasik nohut bir bardak taze sIKIlmis portakal suyu
3 litreye tamamlarim suyu
yatmadan bi bardak ta sü icecegim
iyiyim canim safak kac oldu Allah"in izniyleAleyküm selam canım, hoşgeldin :)
İyiyim sen nasılsınnn ??
Mumbar dolması na koş o mumbarları yemiyecektin hiç olmamış onları ben yiyecektim ben ben
Sporunda menünde süper olmuş canım :)))menüm
sabah bir muz 08:30
10:30-11:30 arasi hoca esliginde bi saat spor
spora gidip gelirkende toplam 4400 metre yürüdüm evden salona kadar.
13:00
keci peyniri 5-6 zeytin ceyrek yufka ve haslanmis yumurta. domates sekersiz cay.
16:30
iki mandalina
19:45
bir kasik pilav iki kasik nohut bir bardak taze sIKIlmis portakal suyu
3 litreye tamamlarim suyu
yatmadan bi bardak ta sü icecegim
Ya fatimem feyzanın kulaklarınıda çekelim kızın sınavları kötü gećince hayata küstü sanırım(((
dün gece sabaha karsi mide bulantisiyl uyandim canim cok yememeye calistm o yüzden .. birde fazla azmettim artik ceki düzen verecegim nöbet harici hergün spora gidecegim insallahCanım az yemişsin..
tesekkürler canimSporunda menünde süper olmuş canım :)))
Yakındır canım artık fatimeyide kaybederiz nişanlısı gelince :))))iyiyim canim safak kac oldu Allah"in izniyle
Ay bende ćok seviyorum ya biz karınla beraber yaparız Mumbarı koca bir tencere yapılır geriye hićbişey kalmazYa valla tutamadım bayılıyorum yaa yemeden olurdum herhalde
Akşam geçmiş yedin canım mide bulantısı olmuş ya bide ağır yağlı şeyler yersen de olur yediğin ağır gelmiş demekkidün gece sabaha karsi mide bulantisiyl uyandim canim cok yememeye calistm o yüzden .. birde fazla azmettim artik ceki düzen verecegim nöbet harici hergün spora gidecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?