• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)

Menu

Sabah
Salata, haslanmis yumurta ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
1.5 lahmacun ve ayran

Aksam
Tarhana corbasi, et kofte ve salata

Su: 2+ litre
Egzersiz: -

asya_01 asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.

Yawrukush Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.

fyzanur fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.:KK200:

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)

Menu

Sabah

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
1.5 lahmacun ve ayran

Aksam

asya_01 asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.

Yawrukush Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.

fyzanur fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.:KK200:
hosgeldin canm gorende cok artin var zannedicek :)

Menu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektim:KK43: hemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar
canim dert etme icli kofte ole cok kalorisi yok

Kızlar bu hafta kardeş takımımız olan 1. Takımla kendi aramızda yarışalım diye düşündük hep birlikte diyetimize sporumuza sarılalım. Kardeş takımda dostane ziyaretler yapalım olurmu.
Oooo yaris mi en sevdigim :))

aaa görmedim bitanem kusura bakma lütfen ,telefondan giriyordum hep , tam beceremiyorum telefondan girmeyi ...arada kaynadı demekki :)

kızlar destekleriniz için çok sağ olun ...canıma tak etti bu ben artık pozitif bir ben olacam :KK70: incecikte olacam :) 1.sınıf çocuğu gibi şikayet ediyorum gibi olduda dertleşmek istedim yazdım valla. 27 yaşında bunlarıda yaşadım :KK70:
Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))
Surayada mutlu, pozitif bir Feyzos cizelim:))

selam beybiler:KK52:ben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı:KK14:yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama:dondurma:
Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)

Hayırlı akşamlar canlarım :KK33:
Feyzanın pozitifliği bana da bulaştı sanırım, migrenim tuttu ama yıkılmadım ayaktayım:halay:

oooo ne güzel haber buuu, daha küçük beden giysiler giymen dileği ile canım benim:KK36:

Merhaba canımmmm :)
Yine güldürdünn :KK48:
Bak merak etmeye başladım ben de :KK48:
Annesine çekerse yandın canım:KK48:

Kaç Feyzam kaççç, nasıl insanlar bunlarr :KK57:
Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))

valla kaçtım kız arkama bakmadım o an :KK70: beynime dank etmesi için leoparlı kilot gerekiyomuş :KK70:
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))

Ben biraz dinleneyim, başım çok kötü, geçer diye umuyorum ama hiç geçecek gibi değil :KK43:
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...

Ya kızlar kaç gundur dikkat ediyorum ama her sabah artı çıkıyorum kafayı yicem ya niye gitmiyor bu kilolar :KK43:
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.
Masadan ac kalkma.
Bu hafta karbonhidratida biraz arttirip vucudunu sasirt canim...

Regl oldum direk parmakladima kadar sisiyorum resmen ya
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)

Menu

Sabah

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
1.5 lahmacun ve ayran

Aksam

Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?
Annemin de cok selami var eksik olma canim:)

Canım menü guzelde yulafi nasıl yiyorsunuz ya bn aldim bi kere yiyemedim hiç
Menu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektim:KK43: hemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar

Evet haklisin canım vücudumu sasirtmam gerekiyor sanırım yeniden zayıflamaya kafaya taktim ama inşallah başarılı olurum

Masadan ac kalkma.

selam beybiler:KK52:ben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı:KK14:yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama:dondurma:
Hoşgeldin canım kardeş kardeş yarisiriz

Masadan ac kalkma.

Yaşasın bennnnn:KK70:

Canim et salata bol bol yeseydin:)
Kebap yenmez mi kuzum:)

Nasil gecti Hazalim sinav?
Yarinda mi var sinavin?
Dugununuz ne zamana kuzum?

Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?

Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...
Bu tempoda insallah hasta olmazsin...

Evet canim gelen giden bebis yok:))
Sen nasilsin Fatimem?

Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?
Sinavlarin nasil gecti Pinarcim her sey yolunda mi? @gulpinargul

Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyor:KK43:
Sen her firsatta enzirmeye calis kuzunu.
Bunun haricinde de bol bol sag sutunu ki sagdikca da artsin.
Bulgur, bugday, bol su, et-tavuk urunleri sutu arttiriyor Asyam
Ama psikolojin de cok onemli hic stres yapma..
Sutun insallah artacak kendiliginden...

Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))

Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..
İnşallah gülüm

Back
X