- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Günaydın kızlar:)
yoksa işin çok zor o halalardan bende 3 tane ve 2si çook fenalar ama onlara karşı kör dilsiz sağır olcan haklısın deyip geç biliyorum çok zor ama kendin için canım
:)
Ah canım yaa bazen akrabalarımız saçma sapan hareket ediyorlar onlara sadece he he deyip geçecnHayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Menün çok güzel canım su ve sporun nasıldı acaba:)Menu: sabah: sekersiz cay
Peynir zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
Yumurta
Oglen: anali kizli corba( sanirim corba her gun tuketiyorum cok seviyorum)
Salata
Ara: sade turk kahvesi
1 mandalina
5-6 adet findik
Aksam: bulgur pilavi 4yk
Yogurt
Biraz patlican
Aynen çok şükür abla bazı okullar baya sıkıntı yaşıyorlar bizimki hemen otrdu çok çok şükürler olsun:) ortamda güzel abla zaten 37 öğrencim var hepsi çok şeker biraz seviyeleri düşük ama çocuklar öğretmen görmemiş ilkokulda 10dan fazla öğretmen değiştirmişler işte birlikte güzel zaman geçirmeye çalışıyoruz matematikten nefret etmesinler diye hoplaya zıplaya ders işliyoruz :)Neyse ki servis var canisi. Olmasa daha zor olurdu. Is ortamina alistin mi, iliskiler&ogrenciler nasil?