• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar:)
Hayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Ah canım yaa bazen akrabalarımız saçma sapan hareket ediyorlar onlara sadece he he deyip geçecn :D yoksa işin çok zor o halalardan bende 3 tane ve 2si çook fenalar ama onlara karşı kör dilsiz sağır olcan haklısın deyip geç biliyorum çok zor ama kendin için canım;) :)
Menu: sabah: sekersiz cay
Peynir zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
Yumurta
Oglen: anali kizli corba( sanirim corba her gun tuketiyorum cok seviyorum)
Salata
Ara: sade turk kahvesi
1 mandalina
5-6 adet findik
Aksam: bulgur pilavi 4yk
Yogurt
Biraz patlican
Menün çok güzel canım su ve sporun nasıldı acaba:)
Neyse ki servis var canisi. Olmasa daha zor olurdu. Is ortamina alistin mi, iliskiler&ogrenciler nasil?
Aynen çok şükür abla bazı okullar baya sıkıntı yaşıyorlar bizimki hemen otrdu çok çok şükürler olsun:) ortamda güzel abla zaten 37 öğrencim var hepsi çok şeker biraz seviyeleri düşük ama çocuklar öğretmen görmemiş ilkokulda 10dan fazla öğretmen değiştirmişler işte birlikte güzel zaman geçirmeye çalışıyoruz matematikten nefret etmesinler diye hoplaya zıplaya ders işliyoruz :)

Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.
Gece gunduz uykuya hasrettim, ilac vsde fayda etmezdi, bende bilmez miyim..
Ama o ne zaman uyusa , kac de olursa olsun bende yatiyordum.
Kres icinde hayirlisi olsun gulum insallah iyi gelir pasaya:)

Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?

Allah kavustursun Mervem..
Amin canim insallah:)

Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?

Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.
Emzirmeyede calis vazgecme..
Pompaylada sag gulum...

Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))

Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?
Masa teniside ne guzel olmus:)

Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...
Sağol kuzum inşallah :) eve gidince direk yattım Zaten:) sen nasılsın kuzum son hallerin ne durumda:)

Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.
Gece gunduz uykuya hasrettim, ilac vsde fayda etmezdi, bende bilmez miyim..
Ama o ne zaman uyusa , kac de olursa olsun bende yatiyordum.
Kres icinde hayirlisi olsun gulum insallah iyi gelir pasaya:)

Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?

Allah kavustursun Mervem..
Amin canim insallah:)

Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?

Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.
Emzirmeyede calis vazgecme..
Pompaylada sag gulum...

Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))

Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?
Masa teniside ne guzel olmus:)

Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür, bu aralar psikolojik olarak zorlandığım zamanlardayım evde de bazı problemlerimiz var bakalım halletmeye çalışıyoruz... Sen nasılsın asıl var mı gelişme, gelmeye karar veriyor mu? Bu arada yazdın mı hatırlamıyorum bebişin adı ne olacak karar verdiniz mi?

Dünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel
1 çay kaşığı bal
1 küçük dilim peynir
1 çay kaşığı krem peynir
Domates salatalık maydanoz

Öğle 3 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
1 kase domatesli şehriye çorbası
Yeşil mevsim salata

Su
2.5 lt
Spor
30 squat

dünki menüm (yine uyuyakaldım bida geç saate bırakmıycam menü yazmayı (
sabah : patates püresi
100grm ekmek
üçgen peynir 1 tane
1kk tereyağı
4 zeytin

öğlen : sınav vardı yemekhane binasına gidemedim 5dk da yiyip sınava girmem gerekiyodu
kaşarlı tost
meyve suyu

akşam : menemen
çok az cips
1 çikolata

napıyım yalanm ı söyleyim yedim valla . bugün gayet güzel başladım dimdik ayaktayım kararlıyım gidecek bu yağlar

su : 1 litre

spor : yarım saat tempolu yürüyüş

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405

Günaydınlar.
Hayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Maalesef akrabalarla böyle sorunlar olabiliyor kendi hatalarını gormemekte ısrarcı oluyorlar ne desen boş.
Ben simdi yazdim yazdim yazdim kusuruma bajmayin doldum sizinle paylastim ya :oops:
Tabiki paylasicaz canım birbirimizin hayatından küçük kesintileri yaşamış oluyoruz
dünki menüm (yine uyuyakaldım bida geç saate bırakmıycam menü yazmayı (
sabah : patates püresi
100grm ekmek
üçgen peynir 1 tane
1kk tereyağı
4 zeytin

öğlen : sınav vardı yemekhane binasına gidemedim 5dk da yiyip sınava girmem gerekiyodu
kaşarlı tost
meyve suyu

akşam : menemen
çok az cips
1 çikolata

napıyım yalanm ı söyleyim yedim valla . bugün gayet güzel başladım dimdik ayaktayım kararlıyım gidecek bu yağlar

su : 1 litre

spor : yarım saat tempolu yürüyüş

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405
Ekmek patates tost maşallah götürmüştüm feyzosum hemde yarış var bu hafta.

En sonunda dün normal beslenme düzenine döndüm hem grip hem midem kötü 3 gün bal ve köy ekmegiyle beslendim yanında ıhlamur surekli.
Dünkü menüm
Sabah yarım dilim köy ekmeği peynir çay

Öğlen 1 kepçe çorba bikaç et kavurma

Ara 1 portakal

Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık et kavurma yoğurt salata

Çayla 2 bisküvi

Su 2 lt
Spor yok

Back
X