• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldumm :) Evet Eda arkadaşımızın takımından geldim o davet etti sağolsn. ßurada yeniyim ve iyiki tanıdım onu cok tatlı içten birisi.. ßurada da birbirimize yardımcı oluruz değilmi diyet konusuna cok uzağım çünkü.. ßiraz zorlanıyorum ama en kısa zamanda adapte olucam.. ßen bugun paylaşım yapacak mıyım yoksa haftaya mı yapmalıyım?

Canım hergün akşam menünü, su miktarını, yaptığın sporu yazmalısın..
2 hafta deneme süren var, bu zaman içersinde takımda aktifliğine, paylaşımlarına bakılacak..
Yeterli olursa 2 hafta sonra esas listede olursun :)

Canım hergün akşam menünü, su miktarını, yaptığın sporu yazmalısın..
2 hafta deneme süren var, bu zaman içersinde takımda aktifliğine, paylaşımlarına bakılacak..
Yeterli olursa 2 hafta sonra esas listede olursun :)
Tamam anladımm :) o zaman ßismillah diyip bugun neler yemişim buraya da bir atayım.. Az yediğini sanıp kalorinin gözünden vurmuş bir ben var bugun ama yarın böyle olmayacak inşallah :) Eda arkadaşım sağolsun hatalarımdan bahsetti bugun hepsini dikkate alacağımm!!

SABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile
SU: 8 bardak

Hoşbuldumm :) Evet Eda arkadaşımızın takımından geldim o davet etti sağolsn. ßurada yeniyim ve iyiki tanıdım onu cok tatlı içten birisi.. ßurada da birbirimize yardımcı oluruz değilmi diyet konusuna cok uzağım çünkü.. ßiraz zorlanıyorum ama en kısa zamanda adapte olucam.. ßen bugun paylaşım yapacak mıyım yoksa haftaya mı yapmalıyım?
hosgeldin canim :) sen bugun yap canim hem herkes yorum yapar bilgi verir yemenle yememenle ilgili ;)

Tamam anladımm :) o zaman ßismillah diyip bugun neler yemişim buraya da bir atayım.. Az yediğini sanıp kalorinin gözünden vurmuş bir ben var bugun ama yarın böyle olmayacak inşallah :) Eda arkadaşım sağolsun hatalarımdan bahsetti bugun hepsini dikkate alacağımm!!
hahaha :D kalorinin gozunden degil tam kalbindrn vurdun canim :)

canim benim ya cok saol itifatlarin icin :) kadin dayanismasi denir buna :) bu arada bende bilgi vereyim 26 yasindayim bi tane oglusum var 5 senelik evliyim ev hanimiyim ( simdilik :)
izmir :)

Topla be Edam hadi göreyim seni ama mümkünse senin gibi enerjik olsunlarrr :-)

Eda döverim, keserim, boğarım bir yere gidemezsinnnnnnn:KK62::KK62::KK62:

Canım benim de 10 kilom var, hiç de küçük göremiyorum kiiii:mad:
fatimem seninde az kilon yokmus ya vermen gereken aferin son 1 aya biraktin :KK12:

canim benim ya cok saol itifatlarin icin :) kadin dayanismasi denir buna :) bu arada bende bilgi vereyim 26 yasindayim bi tane oglusum var 5 senelik evliyim ev hanimiyim ( simdilik :)
izmir :)[/QUOTE
Evet Canımm kadın dayanışması cok güzel oluyor böyle zamanlarda :) Maşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını.. Sen benden küçükmüşsün oyyy :)) 10. seneme girdim bu yaz 2 oğluşla onların dersleriyle ilgileniyorum ayrıca da kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.. ßende ev hanımıyım.

Eski sisteme geri dönelim haftasonu çok kaçamak yapmayalım ödülleri bugün yarın bitirelim. Pazartesi herkesten kilo bildirimi ve cumaya hedef kilo belirtmesini istiyorum.
gogocum bence hafta sonuda yapilmamali kacamak sadce cuma olmali .. aynen pazartesi guzel fikir . benim hedef 1kg :)

Evet Canımm kadın dayanışması cok güzel oluyor böyle zamanlarda :) Maşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını.. Sen benden küçükmüşsün oyyy :)) 10. seneme girdim bu yaz 2 oğluşla onların dersleriyle ilgileniyorum ayrıca da kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.. ßende ev hanımıyım.
yok kiz kucuk degilim 2 yas var aramizda kucuk olan Dahlia_ Dahlia_ . daha 22 cik :D en guzeli yogun olmak ya . bende pazartesi oglani krese vericem . gelisimi icin egitim destegi olsun die . benimde kafa biraz rahatlasin die bi yandan . oglanla esim arasinda cok kaliyorum . esim inatci oglum ondan inatci . cakışıyorlar . :/

Ayrıca Fikriye arkadaşımızı tanıdığıma da cok memnun oldum :) az önce heyecandan olsa gerek ilk o karşıladı beni cok fazla yazamadım :) Maşallah Rabbim bağışlasın evladını.. hepimiz için musmutlu bi forum olsun gitsin şu kilocuklarr :KK55:
kilo vermek icin cok sebep var ama kilo almak icin hic bi sebebimiz yok tatlim .. ilk once kendimiz biz iyi olursak cocugumuzda esimizde ev ortamida hersey iyi olur . hersey kadindan geciyor ..

Ay vallahi artık ciddi sıkıya alıcam artık gram gram gidiyor regl olmayınca ilacım bitti olurum heralde 2 güne kadar ondan sonra gitsin kilolar:halay:
bence regil olunca sen o sekilde git bakalim jinekolaga canm baktir her ay ayni seyi kullancak degilsin .

yok kiz kucuk degilim 2 yas var aramizda kucuk olan Dahlia_ Dahlia_ . daha 22 cik :KK70: en guzeli yogun olmak ya . bende pazartesi oglani krese vericem . gelisimi icin egitim destegi olsun die . benimde kafa biraz rahatlasin die bi yandan . oglanla esim arasinda cok kaliyorum . esim inatci oglum ondan inatci . cakışıyorlar . :/
oyyy 22 minnak o daha yaa :)) Canım kesinlikle kreş tavsiye ederim.. 4 yaşında ufak oğlum bu sene kreşe gidiyor. İnan abisiyle o kadar farklılar ki, bu çocuk benden ayrılmaz okula falanda gitmez napıcam ben derken kafamda deli sorularla verdim onu kreşe ve sadece 1 hafta zorlandık.. Şimdi kendisi kalkıyor erkenden okula gidicem diye :) ve onun içine kapanık hali gitti kendine özgüveni geldi. arkadaşlarıyla cok güzel oyun kuruyor öğretmeni ve ben suan cok memnunuz maşallah.

kilo vermek icin cok sebep var ama kilo almak icin hic bi sebebimiz yok tatlim .. ilk once kendimiz biz iyi olursak cocugumuzda esimizde ev ortamida hersey iyi olur . hersey kadindan geciyor ..
Kesinlikle haklısın canım.. İlk oğlumun doğumundan sonra 82 kiloya çıkmıştım.. Sonra 2. oğluma hamileliğimde gelişen rahatsızlıklarım sonucu hamilelikte 20 kilo verdim. Sonrasında 42 kiloya kadar düştüm. Rejim diyet vs yapmadan tamamen rahatsızlık sonucu. Geçen seneden bu yana kullandığım kortizondan dolayı 63 kiloya çıktım. Ama şimdi sağlıklı olmak için ve kendi irademle sağlıklı diyet yaparak yeme alışkanlığımı oluşturmak istiyorum. inşallah Rabbim'in izniyle..

oyyy 22 minnak o daha yaa :)) Canım kesinlikle kreş tavsiye ederim.. 4 yaşında ufak oğlum bu sene kreşe gidiyor. İnan abisiyle o kadar farklılar ki, bu çocuk benden ayrılmaz okula falanda gitmez napıcam ben derken kafamda deli sorularla verdim onu kreşe ve sadece 1 hafta zorlandık.. Şimdi kendisi kalkıyor erkenden okula gidicem diye :) ve onun içine kapanık hali gitti kendine özgüveni geldi. arkadaşlarıyla cok güzel oyun kuruyor öğretmeni ve ben suan cok memnunuz maşallah.
ayyy icimi cok rahatlattin canim 2bucuk benimki :) inan cocugum ayni metre kare odada dönüp duruo ... babasi adim attirmiyo odadan disari . hastalanirmis dusermis . cocuhum skldikca bende skiliom eve adapte olaamiorum en sonunda doktorumuz akranlariyla oynasin dedi akilli dedi ama akran hic yok . krese verin dedi ozman . doktor 2bucuk yasta her cocuhun krese gidip guzel bi duzen oturtturmasi gerekiyor dedim . hersey egitimden gecer dedi . bide benmki kendine zarar veriyor o zarar verdikce esim sinirleniyor . bu sefer cocuk daha kotu oluyor. . kresle gorustum diaardan gelen 5 brans ogretmen daha vat. 3 gun yarim gun gidicez bende yaninda olucam . daha sonra tam gun kendi kalacak. 5 gun psikologu gozlem yapicak uygun mu degilmi die psikolog karar verecek bakalim :) cocugum artik eglenecek arkadslari olacak cok mutluyum :) aksamda gelir ailece yemegimizi yer anne baba olarak hepimiz oturur oyun oynariz sonra yatar zaten .:) dgru degilmi :)

Kesinlikle haklısın canım.. İlk oğlumun doğumundan sonra 82 kiloya çıkmıştım.. Sonra 2. oğluma hamileliğimde gelişen rahatsızlıklarım sonucu hamilelikte 20 kilo verdim. Sonrasında 42 kiloya kadar düştüm. Rejim diyet vs yapmadan tamamen rahatsızlık sonucu. Geçen seneden bu yana kullandığım kortizondan dolayı 63 kiloya çıktım. Ama şimdi sağlıklı olmak için ve kendi irademle sağlıklı diyet yaparak yeme alışkanlığımı oluşturmak istiyorum. inşallah Rabbim'in izniyle..
vpk verip almissin canim ya baya vucut yorulmustur insallah kalori diyetiyle basaricaksin . eline aldigin abur cubur a bak bana bunun ne faydasi varki de bide zararini dusun at cope . cpcuklarada evde bi gun belirle kendi elinle abur cubur yap onlarda yemesin . ben kestim abur cuburu cocuktan zaten 2yasina kadar hic vermedim . o geldi getirdi bu geldi getirdi alistrdilar . en sonunda cocuk alerji oldu cikolaatadan haftada 1 gun yapiom kek sut dilimi kurabiye falan yiyiyor :) sadce cicibebe yiyiyor gece oda belki krese gidince gecer . senin oglanda ne gibi degisiklikler oldu kresten sonra ve ne kadar surede canim ? ?

ayyy icimi cok rahatlattin canim 2bucuk benimki :) inan cocugum ayni metre kare odada dönüp duruo ... babasi adim attirmiyo odadan disari . hastalanirmis dusermis . cocuhum skldikca bende skiliom eve adapte olaamiorum en sonunda doktorumuz akranlariyla oynasin dedi akilli dedi ama akran hic yok . krese verin dedi ozman . doktor 2bucuk yasta her cocuhun krese gidip guzel bi duzen oturtturmasi gerekiyor dedim . hersey egitimden gecer dedi . bide benmki kendine zarar veriyor o zarar verdikce esim sinirleniyor . bu sefer cocuk daha kotu oluyor. . kresle gorustum diaardan gelen 5 brans ogretmen daha vat. 3 gun yarim gun gidicez bende yaninda olucam . daha sonra tam gun kendi kalacak. 5 gun psikologu gozlem yapicak uygun mu degilmi die psikolog karar verecek bakalim :) cocugum artik eglenecek arkadslari olacak cok mutluyum :) aksamda gelir ailece yemegimizi yer anne baba olarak hepimiz oturur oyun oynariz sonra yatar zaten .:) dgru degilmi :)
Çok güzel düşünmüşsün canım.. Çünkü ne kadar biz onlara vakit ayırsakta üzerlerine düşsekte inan arkadaşlarıyla geçirdiği kaliteli vakitte onlar için bir ayrıcalık. Gelişimlerine cok katkısını gördüm. ßen büyük oğlumuda göndermiştim şimdi aynı kreşe ufaklığı yolluyorum :) ßuarada evdeki yediklerinden daha güzel yiyorlar orada ve eve gelişleri de ayrı bir tören oluyor gece uykusunu mutlaka düzenle, uyumadan önce mutlaka kitap oku hatta beraber alın bırak o seçsin kitabını :) umuyorum sana da cok olumlu sonuçlarla dönecek.. Sabret ama ilk hafta maksimum sabır diliyorum sana :)

Back
X