• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vpk verip almissin canim ya baya vucut yorulmustur insallah kalori diyetiyle basaricaksin . eline aldigin abur cubur a bak bana bunun ne faydasi varki de bide zararini dusun at cope . cpcuklarada evde bi gun belirle kendi elinle abur cubur yap onlarda yemesin . ben kestim abur cuburu cocuktan zaten 2yasina kadar hic vermedim . o geldi getirdi bu geldi getirdi alistrdilar . en sonunda cocuk alerji oldu cikolaatadan haftada 1 gun yapiom kek sut dilimi kurabiye falan yiyiyor :) sadce cicibebe yiyiyor gece oda belki krese gidince gecer . senin oglanda ne gibi degisiklikler oldu kresten sonra ve ne kadar surede canim ? ?
Evet canım abur cubura kortizondan sonra inanılmaz sardım ama geçecek inşallah. ßenim bu konuda senin ve diğer arkadaşların fikir ve yardımlarına ihtiyacım var.. ßenim oğuşum yemek konusunda beni Çok zorluyordu şuan daha iyi kahvaltı yapıyor evde kreşe gidince de oradaki kahvaltıya yetşiyor onuda yiyor. öğle yemeğini bitiriyormuş. akşamüstü de sağlıklı atıştırma saatleri var onuda yiyor.. Akşamda inanır mısın aç oluyor ben yemez bu çocuk derken şaşırttı beni başlayalı 1 ayı geçti 2 kilo aldı :) İçekapanık ve bana aşırı bağımlıydı. evde düşün ben hangi odadaysam o oradaydı bunalıyordum bazen ve onun adına üzülüyordum. Şimdi beraber oyun saati yapıyoruz abimizde dahil oluyor. Sonra kendisi resim yapıyor hamur oynuyor yada oyuncak vs.. Ve uyuyana kadar susmuyor tekerlemeler, sorular, arkadaşlarıyla öğretmeniyle yaptıkları :)))) ßunlara seviniyorum..

Çok güzel düşünmüşsün canım.. Çünkü ne kadar biz onlara vakit ayırsakta üzerlerine düşsekte inan arkadaşlarıyla geçirdiği kaliteli vakitte onlar için bir ayrıcalık. Gelişimlerine cok katkısını gördüm. ßen büyük oğlumuda göndermiştim şimdi aynı kreşe ufaklığı yolluyorum :) ßuarada evdeki yediklerinden daha güzel yiyorlar orada ve eve gelişleri de ayrı bir tören oluyor gece uykusunu mutlaka düzenle, uyumadan önce mutlaka kitap oku hatta beraber alın bırak o seçsin kitabını :) umuyorum sana da cok olumlu sonuçlarla dönecek.. Sabret ama ilk hafta maksimum sabır diliyorum sana :)
evet onlarda karanlik bi oda yapmislar kucucuk yataklar cok guzel . ogretmen kitap okuyarak uyutuomus zaten. bende orda ne uygulaniosa aynisini uygulucam psikologtan tavsiyeler alicam onun iyiligi icin herseyi yapmaya sabretmeye hazirim . evde sagliksiz bi ortam var derdini daha anlatamio kafasini yerlere duvarlara vuruyor .yorulmadigi icin uyku saatleri cok degisiyor . dun gece 1de uyudu . o mutlu olsun esimde kendine vakit ayirsin bende kendime eve vakit ayirayim cocuk okuldan gelince de ona daha kaliteli sabirli guzel bi vakit ayiralim insallah :) durumumuz yoktu esim ayarladi zar zor para durumunu sen ne kadara verdin krese ? bu servisiyle beraber 750 tl . ama servise bende binicem goturcem ordan yayan gelecem tekrar eve hatta yuruyusumu yapar ole giderim temzligimi yemegimi camasirimi hallederim .. esim evin duzenindende rahatsiz sikayet ediyor . oda oturur bilgisayarinda oynunu oynar kafasini dagitir . benim kafa gitti iyice anlicagin ..saglikli anne baba daha yararli olur cocuga

Evet canım abur cubura kortizondan sonra inanılmaz sardım ama geçecek inşallah. ßenim bu konuda senin ve diğer arkadaşların fikir ve yardımlarına ihtiyacım var.. ßenim oğuşum yemek konusunda beni Çok zorluyordu şuan daha iyi kahvaltı yapıyor evde kreşe gidince de oradaki kahvaltıya yetşiyor onuda yiyor. öğle yemeğini bitiriyormuş. akşamüstü de sağlıklı atıştırma saatleri var onuda yiyor.. Akşamda inanır mısın aç oluyor ben yemez bu çocuk derken şaşırttı beni başlayalı 1 ayı geçti 2 kilo aldı :) İçekapanık ve bana aşırı bağımlıydı. evde düşün ben hangi odadaysam o oradaydı bunalıyordum bazen ve onun adına üzülüyordum. Şimdi beraber oyun saati yapıyoruz abimizde dahil oluyor. Sonra kendisi resim yapıyor hamur oynuyor yada oyuncak vs.. Ve uyuyana kadar susmuyor tekerlemeler, sorular, arkadaşlarıyla öğretmeniyle yaptıkları :)))) ßunlara seviniyorum..
ayyyy cok guzel ben o gunleri gorucemmi acba . benimki bezli hala tuvalet egitimide vericeklermis buna inanlmaz sevindim . konusmuyor . 6 aylikken konusan cocuk durdu konusmasi . kucucuk bi odada durdu butun kis gecen sene esim odadan disari cikarmadi kimseyide eve almadi cocuga hastalik vurus gecer die. park yatagin icinde yasadi cocuk . icimde firtilar kopuyor du artik . esimle cocuk buyutmek cok zor fazlasiyla cocuga duskun bu duskinlugu cocuga artik zarar veriyor arada kaliyorum laf anlamior .

ayyyy cok guzel ben o gunleri gorucemmi acba . benimki bezli hala tuvalet egitimide vericeklermis buna inanlmaz sevindim . konusmuyor . 6 aylikken konusan cocuk durdu konusmasi . kucucuk bi odada durdu butun kis gecen sene esim odadan disari cikarmadi kimseyide eve almadi cocuga hastalik vurus gecer die. park yatagin icinde yasadi cocuk . icimde firtilar kopuyor du artik . esimle cocuk buyutmek cok zor fazlasiyla cocuga duskun bu duskinlugu cocuga artik zarar veriyor arada kaliyorum laf anlamior .
Kıyamamm yaa aşırı korumacı bir baba var anlaşıldı :) Ama o virüslerle tanışmaları da gerekiyor işte bazen Rabbim yinede korusun hepsini tüm hastalıklardan.. ßenim büyük oğlum 11 aylıkken konuşmaya başladı ve birden gelişti. Ufaklık 2.bucuk yasında resmen Japonca konuşuyor bu çocuk derken 3 yaşını geçince düzgün konuşmaya başladı. Şükür ki bir sorunu yoktu her hareketini anladığım için drumuz konuşmaya gerek duymuyor rahata alışmış demişti. Şimdi ise susturamıyoruz :KK35:

Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim :) inşallah hepimiz tüm fazla kilolarımızdan kurtuluruz :KK24:
Hoşgeldin canım bende Gonca 39 yaş 167 ve 67 kiloyum. Takım kurallarının okumuşsundur fatime gerekli açıklamaları yapmış artık beraberce sağlıkla verelim kiloları.
SABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile
SU: 8 bardak
Genel olarak güzel ama alıştırma fazla olmuş.

Hoşgeldin canım bende Gonca 39 yaş 167 ve 67 kiloyum. Takım kurallarının okumuşsundur fatime gerekli açıklamaları yapmış artık beraberce sağlıkla verelim kiloları.

Genel olarak güzel ama alıştırma fazla olmuş.
Hosbuldumm :) Memnun oldum canım bende Esma. Kuralları okudum arkadaşlarda bilgilendirdi. Atıştırmalarıma dikkat edicem bugun ilk kez kalori hesaplayıp yaptım ve hesabı akşama bıraktım o yüzden fazlaca yemişim :)

Kıyamamm yaa aşırı korumacı bir baba var anlaşıldı :) Ama o virüslerle tanışmaları da gerekiyor işte bazen Rabbim yinede korusun hepsini tüm hastalıklardan.. ßenim büyük oğlum 11 aylıkken konuşmaya başladı ve birden gelişti. Ufaklık 2.bucuk yasında resmen Japonca konuşuyor bu çocuk derken 3 yaşını geçince düzgün konuşmaya başladı. Şükür ki bir sorunu yoktu her hareketini anladığım için drumuz konuşmaya gerek duymuyor rahata alışmış demişti. Şimdi ise susturamıyoruz :KK35:
susmasin kiz melek onlar ya . dedim zaten esime cocuk hastalanicak buna hazir ol sakin virvir konusma basimda dedim . biz kac yasina geldik hastalanioz o daha kac yasinda tabiki olacak . biz butun asilarini yaptrdik ozel asilarida yaptrdik allahin izniyle dahasi rabbime kalmis onlemi almak bizden takdir allahtan canim . korusun onlari insallah:)

susmasin kiz melek onlar ya . dedim zaten esime cocuk hastalanicak buna hazir ol sakin virvir konusma basimda dedim . biz kac yasina geldik hastalanioz o daha kac yasinda tabiki olacak . biz butun asilarini yaptrdik ozel asilarida yaptrdik allahin izniyle dahasi rabbime kalmis onlemi almak bizden takdir allahtan canim . korusun onlari insallah:)
Aminnn.. Sen hiç endişe etme Allah'ın izniyle alışır güzelce bıcır bıcırda konuşur :) ßenimkilerin de tüm aşıları tam.. büyüğe eylülde grip aşısı yaptı drumuz küçüğe gerek duymadı. Suan sağlıkları iyi şükür.

evet onlarda karanlik bi oda yapmislar kucucuk yataklar cok guzel . ogretmen kitap okuyarak uyutuomus zaten. bende orda ne uygulaniosa aynisini uygulucam psikologtan tavsiyeler alicam onun iyiligi icin herseyi yapmaya sabretmeye hazirim . evde sagliksiz bi ortam var derdini daha anlatamio kafasini yerlere duvarlara vuruyor .yorulmadigi icin uyku saatleri cok degisiyor . dun gece 1de uyudu . o mutlu olsun esimde kendine vakit ayirsin bende kendime eve vakit ayirayim cocuk okuldan gelince de ona daha kaliteli sabirli guzel bi vakit ayiralim insallah :) durumumuz yoktu esim ayarladi zar zor para durumunu sen ne kadara verdin krese ? bu servisiyle beraber 750 tl . ama servise bende binicem goturcem ordan yayan gelecem tekrar eve hatta yuruyusumu yapar ole giderim temzligimi yemegimi camasirimi hallederim .. esim evin duzenindende rahatsiz sikayet ediyor . oda oturur bilgisayarinda oynunu oynar kafasini dagitir . benim kafa gitti iyice anlicagin ..saglikli anne baba daha yararli olur cocuga
Canım kusura bakma bu mesajı şimdi gördümm.. Seninkini gün içinde yatırırlar uyuması cok iyi.. ßen tüm gün gönderiyorum servisle gidiyor. Sabah 9da gidip akşamüstü 4bucukta evde oluyor. Servis + kreş aylık 800 ayrıca tüm yıl için birkere verdiğimiz 1000 tL aidat parası var. İngilizce , ebru sanatı ve halk oyunları dersi alıyorlar. Ayrıca faruk K. biliyor musun ses sanatçısı ve dansçı. O da kreşimizde modern dans eğitimi veriyor. Senin 1 çocuğun var değilmi canım.

Canım kusura bakma bu mesajı şimdi gördümm.. Seninkini gün içinde yatırırlar uyuması cok iyi.. ßen tüm gün gönderiyorum servisle gidiyor. Sabah 9da gidip akşamüstü 4bucukta evde oluyor. Servis + kreş aylık 800 ayrıca tüm yıl için birkere verdiğimiz 1000 tL aidat parası var. İngilizce , ebru sanatı ve halk oyunları dersi alıyorlar. Ayrıca faruk K. biliyor musun ses sanatçısı ve dansçı. O da kreşimizde modern dans eğitimi veriyor. Senin 1 çocuğun var değilmi canım.
canim bin tl falan verilmio ayriyetten . servis + kres savah 7 aksam 6bucuk canm 11bucuk saat . vayyy seninki sosyetikmis dasci :D benimkileri sayayim canim
satranc hocasi bizim icin erken tabi
dans jimlastik forklor egitmeni
ingilizce ogretmeni (gercekten ingiliz ama :)
psikolog
bide drama hocasi varmis
bide förmen hocasi :)
bide kendi hoca si :)
insallah guzel olur canim ya :) yani senenin 1 ayi toplam 1800 verion canm .
ayyy biz cok zor sartlarda verioz zaten hayatta ole bi para kabul etmem canm . durumumuzuda soledim zaten . durust davraniosunz tesekkur ederim dedi bayan :)

bu arada 1 tane canm benim cocuk

Aminnn.. Sen hiç endişe etme Allah'ın izniyle alışır güzelce bıcır bıcırda konuşur :) ßenimkilerin de tüm aşıları tam.. büyüğe eylülde grip aşısı yaptı drumuz küçüğe gerek duymadı. Suan sağlıkları iyi şükür.
kucuge yaptrmadinmi grip asisi? hic hasta oldumu 1 ayda canim ? ben dusundum ama artik hasta olmustu gec kaldik cabuk grip oldu benimki ust uste 2 defa oldu . ben gribim daha gecemdi cocuga sukur

Bende yaziim menumu
Dün
Sabah yumurta peynir zeytin domates yarım dilim köy ekmeği

Ara 2 kare bitter sade kahve 1 mandalina

Akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık k fasulye karnabahar salatası

Ara yarım portakal

Spor nöbette oturmamak çay bile icemedik
Su 2 lt

Bugün öğlen uyanınca kahvaltı yarım gözleme nescafe peynir

Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği salata bir bardak kefir

Su 1 lt
Spor 200 jj

SABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile
SU: 8 bardak

Atıştırma dışında güzel bence canım :)

fatimem seninde az kilon yokmus ya vermen gereken aferin son 1 aya biraktin :KK12:

ımm şeyyyy birazcık öyle oldu:oops:
25 güne kaç kilo verilir kii, akılsız başım işte, hiç değilse kasımda toparlanmaya başlasaydımm, kızgınm kendime :KK12:

yok kiz kucuk degilim 2 yas var aramizda kucuk olan Dahlia_ Dahlia_ . daha 22 cik :KK70: en guzeli yogun olmak ya . bende pazartesi oglani krese vericem . gelisimi icin egitim destegi olsun die . benimde kafa biraz rahatlasin die bi yandan . oglanla esim arasinda cok kaliyorum . esim inatci oglum ondan inatci . cakışıyorlar . :/

:KK46::KK46::KK46:minicik ufacık benn :KK70:

Back
X